Nova EON TV / EON+

Μπήκα να δω την συζήτηση κο έπεσα πάνω σ αυτό με τον υπολογιστή και ειλικρινά δεν έχω λόγια...
Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι κάνα PC δεκαετίας και κολλήσει...τραγικά πράγματα...

Νομίζω παιδιά ότι ο υπολογιστής είναι μέσα από την εκπομπή με highlights που είχε χθες. Δεν είναι από το stream του ns prime γιατί το λογότυπο του παραμένει στην εικόνα. Σίγουρα το στιγμιότυπο θα προβλήθηκε και στο δορυφορικό.

Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο σε μενα τουλαχιστον καμια σχεση η εικονα που βλεπω απο το μποξ της εον σε σχεση με τις υπολοιπες συσκευες που βλεπω απο την εφαρμογη. Σαφως καλυτερη εικονα εχει απο το μποξακι.

Νομίζω παιδιά ότι ο υπολογιστής είναι μέσα από την εκπομπή με highlights που είχε χθες. Δεν είναι από το stream του ns prime γιατί το λογότυπο του παραμένει στην εικόνα. Σίγουρα το στιγμιότυπο θα προβλήθηκε και στο δορυφορικό.
Ο υπολογιστής χρησιμοποιείται για τις συνδέσεις skype, καταλαθος δώσανε την εικόνα του χωρίς να έχει ανοιχτό παράθυρο

• Like
Reactions: george62
Σε μενα σημερα σε mi box κανει αλλα κουλα κολλαει καμια φορα και μετα προχωραει γρηγορα η εικονα στη φαση που παιζει εκεινη τη στιγμη.
Ακριβώς τα ίδια και σε εμένα...

• Like
Reactions: fotios76
Ερωτηση. Ποσες συσκευες μεγαλης οθονης μπορουμε να εγγραψουμε;

Έχει καταντήσει αηδία..... Βάλτε Γερμανία - Αγγλία τώρα από Αlpha μέσω Digea κι βάλτε και τα Novasports.....οι άνθρωποι μας δουλεύουν στα μούτρα μας....σαν κάτι πειρατικά stream...στάνταρντ έχουν μπει άνθρωποι της Cosmote Tv στον διαμοιρασμό εικόνας και κάνουν σαμποτάζ...δεν εξηγείται αλλιώς..... Ντροπή τους.

Έχω αρρωστήσει με την εικόνα της Nova. Έβαλα να δω τον αγώνα στον Alpha και κοιτούσα να δω αν πιξελιαζει η εικόνα, αν σπάει η μπάλα, αν αν αν αν...και λέω να τώρα θα συμβεί, τώρα θα συμβεί...γιατί δεν συμβαίνει... μας "κλέβουν" τα λεφτά και μας πουλάνε υπηρεσίες που δεν μπορούν να παρέχουν. Ούτε στα ερασιτεχνικά του Μαγικού Περού δεν δείχνουν τόσο άθλια εικόνα.

Last edited:
Update: Έβαλα να δω εδώ δίπλα σε δύο σπίτια οικογενειακά Nova (Novasports) μέσω δορυφόρου με τον παλιό δέκτη, ΕΟΝ μέσω box και ΕΟΝ μέσω Smart Tv....στην Nova μέσω δορυφόρου(831) μια χαρά η εικόνα....στην ΕΟΝ κλάφτα...... Σπαστή ροή... Στάνταρντ δίνουν από άλλες πηγές εικόνα μέσω IPTV λόγω κόστους και στραβωνόμαστε εμείς... Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΟΙ!

Απορία έχουν ανοίξει τα σινεμα δωρεάν για κάποιο διάστημα η όχι ;

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απορία έχουν ανοίξει τα σινεμα δωρεάν για κάποιο διάστημα η όχι ;

Τα cinema είναι ανοιχτά σε όλα τα πακέτα πλέον....

Ο λόγος ;

Πλέον υπάρχουν δύο πακέτα συνδρομών....το full και αυτό με όλα τα κανάλια εκτός των Novasports....δεν υπάρχει sports pack, cinema pack κλπ....

Πλέον υπάρχουν δύο πακέτα συνδρομών....το full και αυτό με όλα τα κανάλια εκτός των Novasports....δεν υπάρχει sports pack, cinema pack κλπ....
Η μεγάλη οθόνη για τους δορυφορικούς ισχύει ο περιορισμός; Γιατί είδα ότι άνοιξαν τα nova cinema λεω μηπως άλλαξε καί αυτό.

Η μεγάλη οθόνη για τους δορυφορικούς ισχύει ο περιορισμός; Γιατί είδα ότι άνοιξαν τα nova cinema λεω μηπως άλλαξε καί αυτό.

Δεν το ξέρω αυτό...μπες στο my account και δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τη μεγάλη οθόνη....

Δεν υπαρχει αμα κανεις νεο συμβολαιο
Αμα ειχες απο πριν μπορει να ειχες μονο το ενα κ να στα ανοιξαν

Δεν υπαρχει αμα κανεις νεο συμβολαιο
Αμα ειχες απο πριν μπορει να ειχες μονο το ενα κ να στα ανοιξαν
Ήταν sports pack

καλημέρα σας. Εγκατέστησα το eon tv+ και εγω σε 100 fibre, τα της εικόνας τα έχουμε αναλύσει.......Το πρόβλημα μου είναι οτι έχω τηλεόραση στο σαλόνι (δουλεύει κανονικά μέσω εφαρμογής), το eon box το εβαλα στο gym μου σε παλια 42αρα tv, και όταν εγκαθιστω την εφαρμογή στη κρεβατοκάμαρα σε android tv. παίρνω το μηνυμα οτι έχω φτασει στο όριο συσκευων....ξέρει κανείς ρε παιδιά τι συμβαίνει ?