Nova EON TV / EON+

καλημέρα σας. Εγκατέστησα το eon tv+ και εγω σε 100 fibre, τα της εικόνας τα έχουμε αναλύσει.......Το πρόβλημα μου είναι οτι έχω τηλεόραση στο σαλόνι (δουλεύει κανονικά μέσω εφαρμογής), το eon box το εβαλα στο gym μου σε παλια 42αρα tv, και όταν εγκαθιστω την εφαρμογή στη κρεβατοκάμαρα σε android tv. παίρνω το μηνυμα οτι έχω φτασει στο όριο συσκευων....ξέρει κανείς ρε παιδιά τι συμβαίνει ?
Μπορείς στο Box, σε ΜΙΑ Smart Tv ή Android Tv και σε φορητή συσκευή...π.χ. κινητό.... Όχι box και 2 smart - android TV.... Μία μεγάλη οθόνη... αυτές είναι δύο.

Μπορείς στο Box, σε ΜΙΑ Smart Tv ή Android Tv και σε φορητή συσκευή...π.χ. κινητό.... Όχι box και 2 smart - android TV.... Μία μεγάλη οθόνη... αυτές είναι δύο.
Ευχαριστω πάρα πολύ παιδιά, η απορία μου όμως είναι οχι αν μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα αλλα σε πόσες τηλεόρασεις ταυτόχρονα μπορώ να εγκαταστήσω το eon app και να έχω πρόσβαση (μια την φορά)

Ευχαριστω πάρα πολύ παιδιά, η απορία μου όμως είναι οχι αν μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα αλλα σε πόσες τηλεόρασεις ταυτόχρονα μπορώ να εγκαταστήσω το eon app και να έχω πρόσβαση (μια την φορά)
Περα απο την τηλεοραση που θα δειχνει απευθειας απο το box της eon, μπορεις να εγκαταστησεις την εφαρμογη σε αλλη μια tv μονο.

ευχαριστω πολύ , δυστυχώς δηλαδή δεν μπορούμε να το έχουμε στο σαλόνι και ας πουμε στο δωματιο μας και στο γυμναστήριο όπως σκόπευα ή θα χρειάζεται να κουβαλάω το boxaki μαζι.....εντάξει τραγικό....

ευχαριστω πολύ , δυστυχώς δηλαδή δεν μπορούμε να το έχουμε στο σαλόνι και ας πουμε στο δωματιο μας και στο γυμναστήριο όπως σκόπευα ή θα χρειάζεται να κουβαλάω το boxaki μαζι.....εντάξει τραγικό....
Μην είμαστε αχάριστοι......σε αυτό το κομμάτι η Nova δίνει ρέστα με τρεις ταυτόχρονες θεάσεις ενώ η Cosmote μόνο μία (αθλητικά)......

Ταυτοχρονες 3 θεσεις που ακριβως δινει η νοβα σε κινητο και ταμπλετ?

Περα απο την τηλεοραση που θα δειχνει απευθειας απο το box της eon, μπορεις να εγκαταστησεις την εφαρμογη σε αλλη μια tv μονο.
Πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο box και η 2η Smart TV?
Ξέρει κάποιος αν το ΕΟΝ box της Wind δουλεύει και σε άλλους παρόχους?

Παιδια εκανε αιτηση φιλος μου σημερα για ΕΟΝ…Επειδη το ρουτερ ειναι μακρια απο εκει που θα μπει το boxακι της ΕΟΝ,πλεον ειναι ξεκλειδωτο το wifi;;;Μπορει να συνδεθει με wifi η ακομη θελει μονο με καλωδιο;

Πλέον και με WiFi αρκει να συνδεθεί πρώτα με καλώδιο για να τραβήξει την αναβάθμιση

• Like
Reactions: kostthem
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση
Οποτε συνδεεται με εθερνετ,γινεται το update και μετα συνδεεται κανονικα με wifi
Επειδη αυτος εχει ηδη παλια εγκατασταση δορυφορικης μονα μηπως να εβαζε παλι δορυφορικο,με ολα αυτα που βλεπουμε με την εικονα

Ας βάλει δορυφορικό και θα μπορεί να βλέπει σε μία ακόμα μεγάλη οθόνη μέσω EON app (και σε μία ακόμη PC/Mac/smartphone/tablet).

Αν του πλασάρουν IPTV ας πει πως είναι ασταθείς οι γραμμές στην περιοχή του.

• Like
Reactions: valkal19
Καλησπέρα, έχει καταφέρει κανείς να βρει άκρη με το netflix η ακόμα δεν υποστηρίζεται με τίποτα;

• Like
Reactions: Barberis
Χθες δοκίμασα να δω στο replay παλαιότερο επισοδειο NCIS από το μεγκα. Δεν το εβγαζε και είχε μηνυμα για διακαιώματα! Ξενέρωσα λίγο η αλήθεια είναι...