Nova EON TV / EON+

Έκανα το σφάλμα να αλλάξω άθελά μου αποκωδικοποιητή γιατί ο παλιός (Novabox) τα έφτυσε.

Μου έδωσαν τον καινούργιο (GSH-2970). Τον παλιό μπορούσα να τον ελέγξω με το Universal Control της Samsung.

Ο καινούργιος αποκωδικοποιητής της Changhong δεν υπακούει. Έχει καταφέρει μήπως κανείς να τον κάνει να δουλέψει με τον controller της Samsung;

η αλήθεια ειναι οτι το εψαξα πιο εξονυχυστικά, στα κρατικα καναλια δεν μπορω να καταλαβω διαφορα, στα αθλητικα χωρις να μπορω ομως να συγκρινω διοτι διαφορετικα πρωταθληματα, ισως η εικονα της cosmote αλλα την εχω απο δορυφορο να ειναι ενα 10% πιο ασυμπιεστη να το πω μπορει λιγο λιγο θολουρα παραπανω να υπαρχει στην nova. αλλα και απο το κουτι μπορει απο οτι νομιζω ειπατε να ειναι ακομα ενα κλικ καλυτερα σε σχεση με την tv app, και ολα αυτα σε 65 αρα, ειδωμεν......
απλα με περαξενεψε αφτα τα 3mbit διαφορα που εχει cosmote me nova υπερ της cosmote, ισως και αυτο να ειναι η διαφορα

ααα.... οσον αφορα το lag, εβαλα πχ τροχο της τυχης στην cosmote και μετα στο eon σε live προγραμμα ειχε αρκετη διαφορα, περρισοτερο απο 20 δευτερα σιγουρα
αυτα για την ωρα απο εμενα
σε 65αρα οθόνη στα NOVA SPORTS η είκονα είναι απαράδεκτη για έτος 2022.... θολούρα, χαμηλό FPS, τεράστιο lag (25 δευτερα...). NS1 δεν είναι καν FHD! με το ζόρι 720p....

γενικα πιστευω οι υπηρεσιες στην ελλαδα σε σχεση με το εξωτερικο ειναι απαραδεκτες. πχ το 4κ cosmote καναλι που ειδα τελικο champion league ειναι μερα νυχτα με το αντιστοιχο hd, και θα επρεπε να υπηρχε ισως και αντιστοιχο σε nova

Πάντως,συγκρινοντας τώρα που βλέπω τενις και από Eon και από windvision που είμαι, στην eon η εικόνα είναι ανώτερη φανερα

Sent from my iPad using Tapatalk

Μου έδωσαν τον καινούργιο (GSH-2970). Τον παλιό μπορούσα να τον ελέγξω με το Universal Control της Samsung.

Ο καινούργιος αποκωδικοποιητής της Changhong δεν υπακούει. Έχει καταφέρει μήπως κανείς να τον κάνει να δουλέψει με τον controller της Samsung;
Ο καινούριος αποκωδικοποιητής δεν υποστηρίζει HDMI CEC, ούτε είναι καταχωρημένος ακόμα στην λίστα του IR της Samsung. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι πέραν του να στείλεις ένα μήνυμα στην υποστήριξη της Samsung, μήπως και με κάποιο τρόπο μπορέσουν να ενημερώσουν την εταιρία για τον νέο δέκτη.

Η νοβα κλειδωνε τον δορυφορικο δεκτη στους ζωντανους αγωνες αν ανοιγες και το nova go

Και τωρα περιμενουν μερικοι 3 κιολας

Παιδια δεν αλλαξε τιποτα. 3 συσκευες λεει. Κουτακι ott, δευτερος κωδικος για μεγαλη τηλεοραση και μια φορητη συσκευη. Αν, δε, εχεις και εον εξτρα, παιρνεις και δευτερη φορητη συσκευη. Ολα ταυτοχρονα. Τωρα αν βαλουν περιορισμο μετα δεν ξερω, αλλα τουλαχιστον ελπιζω να διατηρησουν την συνθηκη οτι αν εχεις νοβα γραμμη να μπορεις να βλεπεις σε αλλο σπιτι χωρις περιορισμο…

• Haha
Reactions: sdragon28
Η νοβα κλειδωνε τον δορυφορικο δεκτη στους ζωντανους αγωνες αν ανοιγες και το nova go

Αν ειχες νοβα δικτυο δεν κλειδωνε τιποτα παντως

Τι σχέση έχει αυτό? Πλέον η εταιρία πουλάει μια υπηρεσία που διαφημίζει τις 3 ταυτόχρονες θεάσεις χωρίς εξαιρέσεις μέχρι πρόσφατα. Αν το αλλάξει είναι λόγος καταγγελίας της σύμβασης.

εαν οταν δειχνει ζωντανα παιχνιδια της πρεμιερ λιγκ κλειδωνει τις συσκευες και αφηνει μονο μια ειναι ξεκαθαρα θεμα δικαιωματων που απαιτει η ιδια η πρεμιερ λιγκ.οι αγγλοι σε αυτα δεν παιζουν και αν δεν γινει το δικο τους θα εχει θεματα η νοβα.αρα θα κανει οτι της πουν.

• Haha
Reactions: sdragon28
Λογικά, όπως το καταλαβαίνω, δε θα κόβει την δεύτερη/τριτη συσκευή τελείως αλλά δε θα μπορούν δυο συσκευές να βλέπουν premier league ταυτόχρονα. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν έχει δυο παιχνίδια ταυτόχρονα αν θα μπορείς να βλέπεις το ένα στη μια συσκευή και το άλλο στην άλλη συσκευή.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λογικά, όπως το καταλαβαίνω, δε θα κόβει την δεύτερη/τριτη συσκευή τελείως αλλά δε θα μπορούν δυο συσκευές να βλέπουν premier league ταυτόχρονα. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν έχει δυο παιχνίδια ταυτόχρονα αν θα μπορείς να βλέπεις το ένα στη μια συσκευή και το άλλο στην άλλη συσκευή.

Στην wind αυτό γινόταν
Αν δεν ήταν ίδιο το κανάλι των sports έβλεπες ταυτόχρονα

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like
Reactions: Agis07
Οχι, αλλα μπορεις να δουλευεις τη Samsung με το remote του EON.

εαν οταν δειχνει ζωντανα παιχνιδια της πρεμιερ λιγκ κλειδωνει τις συσκευες και αφηνει μονο μια ειναι ξεκαθαρα θεμα δικαιωματων που απαιτει η ιδια η πρεμιερ λιγκ.οι αγγλοι σε αυτα δεν παιζουν και αν δεν γινει το δικο τους θα εχει θεματα η νοβα.αρα θα κανει οτι της πουν.
Πάντως η Cosmote άφηνε να βλέπουμε τουλάχιστον από 2 συσκευές ταυτόχρονα.

γιαΚαι σε μένα φίλε η εικόνα είναι μια χαρά σε δύο Samsung που έχω με 100άρα Cosmote.
Ένα ή και δύο κλικ καλύτερη εικόνα βγάζει η Cosmote TV !

Το έγραψα και στο παρελθόν 3-4 φορές και δεν πρόκειται να το ξαναγράψω !
Θα με κατηγορήσουν πως είμαι υπάλληλος της nova !

Πάντως 5-10 άτομα εδώ μέσα έχουν όπως λένε άθλια εικόνα !
Το "άθλια εικόνα" μπορεί πλέον να είναι μια υπερβολή (αφού έχει βελτιωθεί κάπως το πράγμα) αλλά από την άλλη γιατί ένας παλιός συνδρομητής της cosmote, που ήταν μαθημένος να παρακολουθεί το προϊόν αυτό (τα ξένα πρωταθλήματα) σε άψογη εικόνα , να ανέχεται αυτήν την υποβάθμιση κατά 2 κλικ ή ένα κλικ ή και μισό κλικ ; Δεν πληρώνει τα ίδια (αναλογικά ίσως και περισσότερα) ; Αν θέλει η Nova ή η United να διεκδικήσει αυτό το προϊόν ας το κάνει, αλλά έχει την υποχρέωση να σεβαστεί τους συνδρομητές της , παλιούς και νέους ! Διαφορετικά αυτοί έχουν κάθε δικαίωμα να είναι όσο αυστηροί θέλουν !!!
Με δεδομένο λοιπόν ότι τα εμπορικά τμήματα της nova , της cosmote κ.λπ διαβάζουν τα νήματα αυτά (δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι κοιτάζουν μόνο το κυτίο παραπόνων) για να ερευνούν πιο διεξοδικά τις διαθέσεις των συνδρομητών τους είναι καλό να καταλάβουν ότι ένα μέρος των συνδρομητών τους δεν ανέχεται την κατάσταση αυτή και προφανώς δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο χάριν και μόνο του περιεχομένου. Με λίγα λόγια αυτοί που διαμαρτύρονται το κάνουν για να ασκήσουν πίεση ,κατά τη γνώμη μου, όχι για να γκρινιάζουν

Πάντως η Cosmote άφηνε να βλέπουμε τουλάχιστον από 2 συσκευές ταυτόχρονα.

Μόνο δορυφορικό + μία ακόμα συσκευή. Αν έχεις ιντερνετικό μπορείς να βλέπεις μόνο από μια συσκευή, αναφέρομαι στα αθλητικά

Για την ταυτόχρονη θέαση παιδιά, καλό είναι να είμαστε δίκαιοι. Μπορεί να φαίνεται κάπως άδικο σε κάποιους αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχει και άλλος τρόπος για να αποτρέψουν sharing ...και αυτό είναι θεμιτό

Για την ταυτόχρονη θέαση παιδιά, καλό είναι να είμαστε δίκαιοι. Μπορεί να φαίνεται κάπως άδικο σε κάποιους αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχει και άλλος τρόπος για να αποτρέψουν sharing ...και αυτό είναι θεμιτό
Δεν έχω απαίτηση προσωπικά για ταυτόχρονη θέαση από 3 συσκευές αλλά τουλάχιστον από δύο θα πρέπει να μας αφήνουν.