Nova EON TV / EON+

Καλησπέρα παιδιά.. για όσους ενδιαφέρονται έβαλα στο android box μου την ίδια εφαρμογή που έχει κ η nova στο box της και τώρα λειτουργεί εξερετικα... Τέλεια εικόνα, ομαλή κτλ.. το apk από το google store είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να μην δουλεύει σωστά σε android box.. το link https://dl.uploadgram.me/618fbd610e5d7g?raw
Δεν ξέρω τι έχει αυτή η εφαρμογή αλλά μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα με το cbr κλπ η εικόνα είναι πάρα πολύ καλύτερη σε σχέση με πριν σε εμένα λειτουργεί άψογα. Ευχαριστούμε πολύ!

• Wow
  • Like
Reactions: panbet and valkal19
Να φανταστω πρεπει να απενεργοποιησουμε τις αυτοματες ενημερωσεις του store για να μην αναβαθμιστει απο μονη της? Η επειδη δεν κατεβηκε απο εκει δεν υπαρχει θεμα.

Να φανταστω πρεπει να απενεργοποιησουμε τις αυτοματες ενημερωσεις του store για να μην αναβαθμιστει απο μονη της? Η επειδη δεν κατεβηκε απο εκει δεν υπαρχει θεμα.
Εμένα δε μου βγάζει κάτι για αναβάθμιση στο play store

• Like
Reactions: valkal19
Το apk καθαρό είναι (virus total) αλλά οι browsers θεωρούν ύποπτο το filehost. Το έκανα reupload εδώ
Βασίζεται σε μια παλιά έκδοση 3.77.12297 και μάλλον έχει τροποποιηθεί για τον δέκτη. Έχει και επιλογή για cbr
που νομίζω δεν έχει η τελευταία έκδοση από play store.
Μπορώ να το κατεβάσω απευθείας από το box η στο κινητό και μετά να το περάσω μέσα με stick;

Δεν ξέρω τι έχει αυτή η εφαρμογή αλλά μιλάμε για τη μέρα με τη νύχτα με το cbr κλπ η εικόνα είναι πάρα πολύ καλύτερη σε σχέση με πριν σε εμένα λειτουργεί άψογα. Ευχαριστούμε πολύ!
Πως το κατέβασες και σε τι tv box; Σε Google TV Chromecast πως θα το κατεβάσω;

Πως το κατέβασες και σε τι tv box; Σε Google TV Chromecast πως θα το κατεβάσω;
Σε google tv Chromecast και εγώ το έβαλα. Κατεβάζεις το apk στο κινητό, κατεβάζεις στην τηλεόραση και στο κινητό(αν δεν έχεις ήδη ) μια εφαρμογή τύπου send files to tv, στέλνεις το apk στο Chromecast και το κάνεις install

Σου ζήτησε αλλαγή συσκευής ή την δέχτηκε σαν ίδια;

• Like
Reactions: petros_ksp
Οσοι δηλαδη ειχατε θεμα με την εικονα βλεπατε απο αλλο box και οχι αυτο που δινει η nova?

Οσοι δηλαδη ειχατε θεμα με την εικονα βλεπατε απο αλλο box και οχι αυτο που δινει η nova?
Εγώ και από τα 2 αλλά χρησιμοποιώ είτε το Nvidia shield που έχω είτε το Chromecast κυρίως και θα την ήθελα λίγο καλύτερη την εικόνα τώρα με αυτό που έστειλε ο φίλος πάνω βρήκα λίγη ησυχία η εικόνα είναι αρκετά καλύτερη στο δικό μου Chromecast.

Χαίρομαι που βοήθησα.... Επιτέλους κ εγώ βλέπω κ στην άλλη μου τηλεόραση με android μου. Αν έχετε το abr στο αυτόματο τραβάει όσα Mbit χρειάζεται.. αλλά γενικά όλα οκ...

Έχει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα αλλάξει στο shield έχει ήδη cbr αλλά πιστεύω ότι θα είναι και εκεί καλύτερη η εικόνα
Δεν έχει καμία σχέση ο cbr.. απλά η εφαρμογή του playstore αναφέρεται στης φορητές συσκευές.. που σημαίνει ότι έχουν μικρή οθόνη και δεν φαίνεται η ατέλεια όπως σε μια μεγάλη τηλεόραση.. αν βάλεις την εφαρμογή που έχει κ το android box της nova τότε το αναγνωρίζει σαν μεγάλη οθόνη και έτσι λειτουργεί με καλύτερο streaming

Και η εφαρμογή του playstore σε mibox s σαν μεγάλη οθόνη το εμφανίζει. Το ίδιο και στο shield.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν έχει καμία σχέση ο cbr.. απλά η εφαρμογή του playstore αναφέρεται στης φορητές συσκευές.. που σημαίνει ότι έχουν μικρή οθόνη και δεν φαίνεται η ατέλεια όπως σε μια μεγάλη τηλεόραση.. αν βάλεις την εφαρμογή που έχει κ το android box της nova τότε το αναγνωρίζει σαν μεγάλη οθόνη και έτσι λειτουργεί με καλύτερο streaming
Για την ακρίβεια και η άλλη εφαρμογή για android tv είναι αλλά δεν είχε τα έξτρα που έχει το eon smart box για αυτό δεν λειτουργούσε σωστά τώρα έχει γίνει σχετικά σταθερή