Nova EON TV / EON+

Κοίτα εγώ που το έβαλα στο Chromecast είχα μόνο abr τώρα που έχω και το cbr και δίνει υψηλότερο bitrate έχω μια πάρα πολύ καλύτερη εικόνα δεν ξέρω αν είναι για όλους έτσι εμένα τουλάχιστον με βοήθησε πολύ αυτή η έκδοση και ας είναι παλιά εγώ δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη αλλαγή

Edit: εντόπισα κάτι. Αυτή η έκδοση δεν έχει το eon sports mode που βλέπεις τα στατιστικά και δεξιά όπως πατάς το οκ στο μενού δεν έχει το σύμβολο για το info

Στο shield το δοκίμασες ή όχι ακόμα; Δε ξέρω αν αξίζει γιατί και τώρα φαίνεται αρκετά καλά

Καλησπερα. Το αρχειο που το βρηκες και το ανεβασες ? Πως μπορεσες δηλαδη να βρεις το αρχειο apk που εχουν τα nova android tv box ? Λογικα μονο με extract apk μεσω ml manager εφαρμογης απο το ιδιο το box. Εκτος και αν ειναι μια παλια εκδοση της εφαρμογης eon tv. Σε mi box εκανα δοκιμη να το περασω πανω απο αυτην που ειχα και δεν γινοταν επρεπε να την απεγκαταστησω αυτη που ειχα ηδη εγκατεστημενη. Απο το playstore δοκιμασα και δεν κανει update ενω εμφανιζει οτι υπαρχει update δεν το εγκαταστει.
Ο χρήστης GIANNHSitia την πρωτοανέβασε εδώ, εγώ έκανα το reupload. Αλλά γενικά μπορείς να τραβάς εφαρμογές
ή με το ml manager ή με κάποιους file managers όπως o X-plore. Ναι, από πάνω δεν περνιέται γιατί είναι πειραγμένη
με διαφορετικό signature από αυτό που έχουν οι εκδόσεις του playstore.

Στο shield το δοκίμασες ή όχι ακόμα; Δε ξέρω αν αξίζει γιατί και τώρα φαίνεται αρκετά καλά
Στο shield την έβγαλα την εφαρμογή λόγω του ότι αναγνωρίζει καλύτερα χρώματα το Chromecast είναι πιο εύκολο στο να το πάω κάπου αλλού κλπ. Το δοκίμασα ξανά και στο shield με τη δωρεάν εβδομάδα που έχω και η εικόνα είναι εφάμιλλη στις 2 συσκευές πιο σταθερή στο shield αλλά πιο ωραία χρώματα στο Chromecast

Στο shield την έβγαλα την εφαρμογή λόγω του ότι αναγνωρίζει καλύτερα χρώματα το Chromecast είναι πιο εύκολο στο να το πάω κάπου αλλού κλπ. Το δοκίμασα ξανά και στο shield με τη δωρεάν εβδομάδα που έχω και η εικόνα είναι εφάμιλλη στις 2 συσκευές πιο σταθερή στο shield αλλά πιο ωραία χρώματα στο Chromecast

Εγώ έχω τώρα στο shield την εφαρμογή από google store. Λες με το ΑΡΚ που εβαλες τώρα να δω διαφορά ή τσάμπα κόπος;

Εγώ έχω τώρα στο shield την εφαρμογή από google store. Λες με το ΑΡΚ που εβαλες τώρα να δω διαφορά ή τσάμπα κόπος;
Αυτό στο shield δεν μπορώ να το ξέρω δεν το δοκίμασα λόγω του ότι την έχω βγάλει από κει. Στο Chromecast έκανε τεράστια διαφορά

Πάντως αν το πρόβλημα σας είναι μόνο ότι αν δεν κάνετε διακοπή εφαρμογής δεν υπάρχει εικονα απλά μην κανετε έξοδο από την εφαρμογή, βάζετε την στο παρασκήνιο.

Και βλέπεις καμία διαφορά?
Αν στο shield αυτή την στιγμή έχεις την τελευταία έκδοση από το play store, όπου έχουν αφαιρέσει την ρύθμιση του cbr και έχουν μόνο abr, ναι με το apk αυτό θα δεις διαφορά αρκετή στην εικόνα με ρύθμιση cbr 7mbps.

Αν στο shield αυτή την στιγμή έχεις την τελευταία έκδοση από το play store, όπου έχουν αφαιρέσει την ρύθμιση του cbr και έχουν μόνο abr, ναι θα με το apk αυτό θα δεις διαφορά αρκετή στην εικόνα με ρύθμιση cbr 7mbps.
Εμένα ακόμα το shield έχει cbr επιλογή

Η εφαρμογή παίζει σε mi box σε μεγάλη οθόνη μόνο αν κάποιος είναι στα νεα προγράμματα; Εμένα μου έβγαλε και πάλι μήνυμα σφάλματος και ότι έχω υπερβεί τον αριθμό συσκευών

Έβαλα και εγώ το δοκιμαστικό σε sony android tv. Χθες είχε μαύρη οθόνη συνέχεια και έστρωσε μόνο με αναγκαστική διακοπή της εφαρμογης. Η εικόνα σαφώς κατώτερη από την αντίστοιχη της cosmote στην ίδια συσκευή.

Last edited: