Nova EON TV / EON+

Σε μένα στην εφαρμογή EON παίζει!
Τελικά μόνο όσοι έχουν δορυφορικό το βλέπουν χωρίς προβλήματα τον αγώνα!
Ξανά παίζει στο YouTube ο αγώνας.

Μας τρόλαρε κανονικά αυτή τη φορά η Nova.

Θέαση από το promo απαράδεκτη,μαύρες οθόνες και κόλλημα στο πρώτο λεπτό.

YouTube να κόβεται 3 λεπτά πριν το τέλος.

Παιδιά ασχοληθείτε με κάτι άλλο ή δουλειά δεν είναι ντροπή.

Κάθε αναβάθμιση σημαίνει υποβάθμιση, σήμερα ο browser μεγάλα προβλήματα, μια μαύρη εικόνα μια η εικόνα πάγωνε για δευτερόλεπτα .Επιπλέον καταργήθηκε η εναλλαγή browser στην ίδια συσκευή,οπότε πάνε τα τεστ για τον ποιο λειτουργικό browser σε box. Το γεγονός που αλλάζεις κάθε 30ημερες μια συσκευή και ας είναι στην ίδια αποτρέπει κάθε προσπάθεια.Μια ωραία λειτουργικότητα υπήρχε και καταργήθηκε.

Last edited:
Ρε παιδιά ακούω για τα προβλήματα που είχατε κι αναρωτιέμαι αν έβλεπα κάτι άλλο εγώ. Σε Samsung με πρόμο λογαριασμό ούτε δευτερόλεπτο δεν έχασα.

ναι μονο στα νεα προγραμματα ΕΟΝ μπαινει στο mi box στους δορυφορικους με τα παλια συμβολαια δεν δινει μεγαλη οθονη.
Ευχαριστω για την απαντηση

Έκανα και εγώ το δοκιμαστικο, και από χθες μετά τον αγώνα, μου βγάζει μήνυμα να καλέσω στο 13831 εάν ενδιαφέρομαι να αγοράσω τα κανάλια. Δεν δείχνει κανένα κανάλι.

είχα τον odin browser και βλέπω on demand αλλά όχι live.
Στο live είμαι σε μαύρη οθόνη? Εχει κάποιος το ίδιιο πρόβλημα? Μη κάνω εγκατάσταση επ εγκατάσταση χωρίς λόγο....

νομίζω όμως δε το έχω πάθει μόνο στο μπάσκετ χτες αλλά και άλλη φορές

Προσεξατε σε καποια σημεια που πατιοταν μονο του το μενου απο καποιον και εμφανιζονταν οι πληροφοριες του καναλιου;

Προσεξατε σε καποια σημεια που πατιοταν μονο του το μενου απο καποιον και εμφανιζονταν οι πληροφοριες του καναλιου;
Ναι όντως συνεβη αυτο 1-2 φορες. Γενικα πολλα θεματα χτες στο καναλι αυτο κατα τη διαρκεια του ματς..

Ολο αυτό το διαστημα εβλεπα στο tv box σε opera browser για να μην δεσμευσω συσκευή με την εφαρμογη τους. Χθες ομως δοκιμασα την εφαρμογή λιγω της δωρεαν εβδομάδας και εκτός απο το οτι δεν ειχα το παραμικρό πρόβλημα η ποιοτητα ήταν φανερη ανώτερη απο τον mobile browser.

Η ερώτηση είναι αν υπάρχει καποιος browser που να δινει παρομοια ποιοτητα με αυτη της εφαρμογης. Σκέφτομαι τον puffin αρχικα