Nova EON TV / EON+

Στα πλάνα με γρήγορη κίνηση (κυρίως στα μακρινά) είναι σαν να γίνεται συμπίεση στην εικόνα, σαν να πέφτει το bitrate ένα πράγμα. Όχι υπερβολικά όμως.

Ρε παιδιά εμένα σε Firestick 4k Max αν κλείσω την εφαρμογή μετά ξαναμπαίνει μεν, με μαύρη οθόνη δε. Το έχει παρατήσει κάποιος άλλος;

Μετά την επιλογή καναλιού

Στα πλάνα με γρήγορη κίνηση (κυρίως στα μακρινά) είναι σαν να γίνεται συμπίεση στην εικόνα, σαν να πέφτει το bitrate ένα πράγμα. Όχι υπερβολικά όμως.
Ε ναι απο την αρχη της υπηρεσιας ετσι τα μεταδιδουν τα περισσοτερα. Με λιγες εξαιρεσεις οπως τωρα το city palace που ειναι απο την αρχη μουφα και σε ολα τα πλανα

Ο ήχος όμως του γηπέδου έχει αυξηθεί στο city-crystal, δεν νομίζετε; Καταλαβαίνεις ατμόσφαιρα

• Like
Reactions: Struggler
Εγώ επίσης παρατηρώ διαφορετική στάθμη ήχου μεταξύ των καναλιών. Μιλάω για τα αθλητικά κανάλια τα οποία βλέπω με την δωρεάν προσφορά για μια εβδομάδα.

• Like
Reactions: Struggler
Καλησπέρα παιδιά,

μια ερώτηση για αυτούς που έχουν συνδεδεμένο το boxaki με ethernet.

Έχει κάποιος παρατηρήσει το μπλε φωτάκι της σύνδεσης κατά την διάρκεια της προβολής να αναβοσβήνει κάποιες φορές και μετά να επανέρχεται;

Εμένα μου το κάνει κάποιες φορές, μήπως είναι θέμα σύνδεσης;

Παρεπιπτόντως σήμερα η μετάδοση στο premier Southampton Manchester United από το boxaki μέσω ethernet ήταν καλή.

Μόνο για μια στιγμή μου μαύρισε η οθόνη αλλά επανήλθε.
Το μπλε φωτάκι όταν σου αναβοσβηνει είναι ότι δεν έχεις internet εκείνη τη στιγμή και αν συνεχιστεί(όπως γίνεται σε εμένα συνεχώς) θα σου παγώσει την εικόνα.Αμα γίνεται για λίγο δεν έχεις πρόβλημα! Αντίστοιχα δίπλα είναι άσπρο φωτάκι όσοι χρησιμοποιούν το wifi

• Like
Reactions: Phil78GR and jima
Ο ήχος όμως του γηπέδου έχει αυξηθεί στο city-crystal, δεν νομίζετε; Καταλαβαίνεις ατμόσφαιρα
Μπααααα....ο Σωτηρακόπουλος "αυξήθηκε" μη σου πω.......

• Haha
Reactions: kostthem
Το μόνο θετικό είναι ότι μάλλον έχει μειωθεί η καθυστέρηση γιατί όντως πρώτα μπαίνει γκολ και μετά έρχεται η ειδοποίηση στο flash score!

Η εικόνα πλέον στη Nova δορυφορικό έχει γίνει το δορυφορικό της Cosmote.....λόγω των πολλών καναλιών λογικά..... Απογοήτευση....... Καλά για την ΕΟΝ δεν μιλάω καθόλου γιατί θα με μπλοκάρουν οι διαχειριστές λόγω απρεπέστατης εκφοράς λόγου........

Η εικόνα πλέον στη Nova δορυφορικό έχει γίνει το δορυφορικό της Cosmote.....λόγω των πολλών καναλιών λογικά..... Απογοήτευση....... Καλά για την ΕΟΝ δεν μιλάω καθόλου γιατί θα με μπλοκάρουν οι διαχειριστές λόγω απρεπέστατης εκφοράς λόγου........
Ε ναι λογικα εξου και η εικονα σε μερικα ειδικα τα σ/κ, αφου κ στο ιντερνετικο απο το δορυφορο μπαινει το σημα αρχικα.
Αυξηθηκαν οι απαιτησεις, αλλα το συστημα μπουκωσε...

• Like
Reactions: Joker19
Είχα και γω το ίδιο πρόβλημα να τρώει καρέ κάθε λίγο και τελικά έφταιγε το ότι είχα ενεργοποιημένο το "true motion"από τις ρυθμίσεις clarity της LG τηλεόρασης μου. Οπότε το έβαλα disable το true motion και δεν μου ξαναπαρουσιαστηκε το πρόβλημα εδώ και μήνες.(δορυφορικό nova)
Τσεκαρετε το και σεις.

Καλησπέρα , και στις Samsung υπάρχει κάτι αντίστοιχο . Στις προχωρημένες ρυθμίσεις εικόνας έχει μια ρύθμιση που λέγεται καθαρότητα εικόνας . Στη δικη μου qled του 2021 , αν την απενεργοποιήσεις κάπως μειώνονται τα χαμένα καρέ . Διαβάζω στο net όμως ότι οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις έχουν γενικά θέμα και με άλλους παρόχους στον κόσμο και αυτή που γράφω πάνω είναι η προτεινόμενη <<λύση>>. Ημίμετρα δηλαδή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον πρέπει να ρίξει κανείς το φταίξιμο . Παρόχους ή κατασκευαστές τηλεοράσεων .

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: BLuE_PaNtHeR
Γενικα δεν γκρινιαζω για την εικονα,αλλα αυτο το πραγμα στο ματς της Σιτυ δεν υπαρχει…Σαν πειρατικο ειναι παιδια ελεος…Η μαγνητοσκοπηση Ιωνικος-Λεβαδειακος στο δορυφορικο του ΟΤΕ ειναι μακραν καλυτερη η εικονα
Κριμα παντως,μεγαλη κοροιδια…Μας δουλευουν κανονικα

Τουλάχιστον ας κάνουν αυτό που κάνει ο ΟΤΕ ο οποιος λογικά μοιράζει ξεχωριστά το σήμα σε δορυφόρο και Ίντερνετ. Το ρίχνει σε ποιότητα για το δορυφόρο και το φέρνει κάπως καλύτερα στο ott.

Υπάρχει τρόπος (με επιπλέον χρέωση) να ενεργοποιηθεί και δεύτερη μεγάλη οθόνη;

Γενικα δεν γκρινιαζω για την εικονα,αλλα αυτο το πραγμα στο ματς της Σιτυ δεν υπαρχει…Σαν πειρατικο ειναι παιδια ελεος…Η μαγνητοσκοπηση Ιωνικος-Λεβαδειακος στο δορυφορικο του ΟΤΕ ειναι μακραν καλυτερη η εικονα
Κριμα παντως,μεγαλη κοροιδια…Μας δουλευουν κανονικα
Μάλλον δεν έχεις δει εικόνα πρόσφατα από πειρατικό

Εγώ με τη δορυφορική δεν είχα προβλημα στο ματς της Εθνικής αλλά γενικά η εικόνα έχει σπασίματα ή τρώει κάποια καρέ.

Καλησπέρα.
Είμαι συνδρομητής στην Nova - Δορυφορικό, 100αρα γραμμή. Τελείωσε το συμβόλαιο μου και πληρώνω 49,64€. Θα το μετατρέψω σε Eon+.
Στη Nova θα κρατήσω το δορυφορικό ( σε μια παλιά tv ) και θα βλέπω και στην Samsung smart tv με την εφαρμογή. Χρέωση 48,30€ με κινητά και οι 3 πρώτοι μήνες δωρεάν.
Στη Wind θα βλέπω με το EON Smart Box και την εφαρμογή αντίστοιχα. Χρέωση 44,7€ με κινητά και οι 3 πρώτοι μήνες δωρεάν.
Στη Wind βγαίνει πιο οικονομικά ( η διαφορά είναι τα κινητά ) αλλά με προβληματίζει ότι θα βλέπω και στις δύο τηλεοράσεις μέσω internet με ότι σημαίνει αυτό για την ταχύτητα δικτύου - ποιότητα κ.λ.π. καθώς έχω και δύο παιδιά που όλη μέρα είναι στο internet. Ps4 - Χbox - youtube κ.λ.π. Η 100αρα γραμμή θα τα σηκώσει όλα αυτά?
Ποια νομίζετε ότι είναι η καλύτερη επιλογή που μπορώ να κάνω?
Επίσης έχω βάλει στην smart tv την προσφορά για μία εβδομάδα τα αθλητικά και η εικόνα που έχω σε όλα είναι πολύ καλή καθώς και η κίνηση.
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα , και στις Samsung υπάρχει κάτι αντίστοιχο . Στις προχωρημένες ρυθμίσεις εικόνας έχει μια ρύθμιση που λέγεται καθαρότητα εικόνας . Στη δικη μου qled του 2021 , αν την απενεργοποιήσεις κάπως μειώνονται τα χαμένα καρέ . Διαβάζω στο net όμως ότι οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις έχουν γενικά θέμα και με άλλους παρόχους στον κόσμο και αυτή που γράφω πάνω είναι η προτεινόμενη <<λύση>>. Ημίμετρα δηλαδή αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον πρέπει να ρίξει κανείς το φταίξιμο . Παρόχους ή κατασκευαστές τηλεοράσεων .

Εχω παρατηρησει καιρο τωρα,οτι οσο καλυτερη ειναι η τηλεοραση, τοσο χειροτερα "δειχνει" η εον. Σε 3 τηλεορασεις full hd ψιλοπαλιες αλλα τιμιες ΚΑΤΩ ομως απο 40 ιντσες παιζει μια χαρα, και σε 4κ 50αρα εχει ολα αυτα τα θεματα που συζηταμε μηνες.
Το θεμα ειναι οτι ολες οι υπολοιπες υπηρεσιες και εφαρμογες, παιζουν το ιδιο σε ολες. Cosmote, netflix, kodi κλπ κλπ. Αρα κατι δε παει καλα με την eon. Επειδη εμεις το ψαχνουμε κ βρισκουμε tricks, δε παει να πει οτι ο μεσος χρηστης κανει ή μπορει να κανει το ιδιο. Θελει να παταει το κοκκινο κουμπι και να παιζουν ολα.
Επισης το καθε update της εφαρμογης τους, δε νομιζω οτι εχει να κανει και με τη ποιοτητα εικονας που παιρνουμε. Οπως εχει καταρρευσει καιρο και η λογικη οτι το cbr και abr εχουν καμια διαφορα ουσιαστικη. Καμια δεν εχουν, ουτε ειχαν. Μονο αν ριξεις τη ρυθμιση πολυ χαμηλα.

Το θεμα ειναι ενα. Πληρωνουμε hd? Πληρωνουμε. Πληρωνουμε μια φυσιολογικη ροη χωρις να φοβαμαι μη παθω επιληψια? Πληρωνουμε. Εχουμε το αντιστοιχο αποτελεσμα? Οχι.

Εγώ με τη δορυφορική δεν είχα προβλημα στο ματς της Εθνικής αλλά γενικά η εικόνα έχει σπασίματα ή τρώει κάποια καρέ.
Για τα καρέ ρίξε μια ματιά σε δύο ποστ στην προηγούμενη σελ. Προτείνουν κάποιες ρυθμίσεις σε tv lg και samsung.

Καλησπέρα.
Είμαι συνδρομητής στην Nova - Δορυφορικό, 100αρα γραμμή. Τελείωσε το συμβόλαιο μου και πληρώνω 49,64€. Θα το μετατρέψω σε Eon+.
Στη Nova θα κρατήσω το δορυφορικό ( σε μια παλιά tv ) και θα βλέπω και στην Samsung smart tv με την εφαρμογή. Χρέωση 48,30€ με κινητά και οι 3 πρώτοι μήνες δωρεάν.
Στη Wind θα βλέπω με το EON Smart Box και την εφαρμογή αντίστοιχα. Χρέωση 44,7€ με κινητά και οι 3 πρώτοι μήνες δωρεάν.
Στη Wind βγαίνει πιο οικονομικά ( η διαφορά είναι τα κινητά ) αλλά με προβληματίζει ότι θα βλέπω και στις δύο τηλεοράσεις μέσω internet με ότι σημαίνει αυτό για την ταχύτητα δικτύου - ποιότητα κ.λ.π. καθώς έχω και δύο παιδιά που όλη μέρα είναι στο internet. Ps4 - Χbox - youtube κ.λ.π. Η 100αρα γραμμή θα τα σηκώσει όλα αυτά?
Ποια νομίζετε ότι είναι η καλύτερη επιλογή που μπορώ να κάνω?
Επίσης έχω βάλει στην smart tv την προσφορά για μία εβδομάδα τα αθλητικά και η εικόνα που έχω σε όλα είναι πολύ καλή καθώς και η κίνηση.
Ευχαριστώ.
στη θεση σου θα προτιμουσα το δορυφορικο εον

• Like
Reactions: panbet and pirovola