Nova EON TV / EON+

Στην καταχώρηση εμένα με γράφει ότι το έχω σε δύο μεγάλες οθόνες( tv η box), eon box και xiaomi box το οποίο το eon box είναι αναγκαστικά και δεν διαγράφεται, όποτε μία μεγάλη οθόνη μπορείς να αλλάξεις.Ειναι σαν να έχεις δορυφόρο και ένα box η tv smart στην άλλη.
Αυτό το ξέρω
Το «μια η έως δυο τηλεοράσεις» που λέει να μάθουμε αναλόγως του προγράμματος
Μιλάει γι smart tvs,άσχετα από ΒΟΧ

• Like
Reactions: panbet
Ξέρεις πόσοι είχαν παράνομο και μετά από αυτό έγιναν νόμιμοι συνδρομητές; Το μοιράζονται π.χ. με τον αδερφό ή κολλητό τους και καθάρισαν....αν σταματήσουν την παράλληλη θέαση την έβαψαν......
Η cosmote ομωϛ που το κανει εξ αρχηϛ γιατι δεν την εβαψε. Και αν ειναι αυτο το θεμα για τα προβληματα στη μεταδοση, που δεν γνωριζω αν ισχυει, πρεπει να αποφασισουμε αν θελουμε καλη ποιοτητα εικοναϛ ή να μοιραζομαστε συνδρομεϛ δωρεαν ή με αντιτιμο. Οσο για το παρανομο ειναι μεγαλη κουβεντα αφου ειναι ευρεωϛ διαδεδομενη η κουλτουρα του "δεν πληρωνω".

• Like
Reactions: Scorpio15
Δε πιστευω οτι η μοιρασια και οι ταυτοχρονες προβολες εχουν να κανουν με τη ποιοτητα που ειναι χαμηλη ειδικα στο app. Το πολυ πολυ να χαμε φαινομενα τυπου εθνικης μπασκετ προχθες. Εξαλλου, χαμηλες ποιοτητες, "slow motion" στα fps κλπ παρατηρουνται ακομα κ στις 9 κ στις 10 το πρωι που αμφιβαλλω παρα πολυ αν υπαρχει κινηση, σε μια επαναληψη ή ακομα και στο catch up.
Ειναι προτιστως θεμα nova (που, δε ξερω και δε μπορω να ξερω μονο να υποθετω διαφορα) και δευτερευοντως θεμα εφαρμογης, που στη τελικη αναλυση ειναι 1 και κοινη για ολες τις χωρες που ειναι η united group. Το τι σημα παιρνουμε και το τι εικονα βγαζουμε στις τηλεορασεις μας, δε νομιζω οτι εχει να κανει με το app τους. Τωρα αν μια εκδοση εχει ενα bug οπως η τελευταια, αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Απο τη στιγμη που υπαρχει γενικη κριτικη και μεχρι και οι speakers τους το λενε σε live μεταδοση, παει να πει οτι υπαρχει θεμα.

Να δίνεις τόσα λεφτά από τον ιδρώτα σου για να έχεις καλές τηλεοράσεις στα δωμάτια του σπιτιού σου (μην αναφέρω συνδρομές) και να έχουν αυτή την άθλια εικόνα που σε ζαλίζει και η Nova (ΟΤΤ αλλά και δορυφορικό πλέον) και η Cosmote (δορυφορικό και σε Samsung Smart TV)...... Έχουμε κουραστεί να γράφουμε......

Να δίνεις τόσα λεφτά από τον ιδρώτα σου για να έχεις καλές τηλεοράσεις στα δωμάτια του σπιτιού σου (μην αναφέρω συνδρομές) και να έχουν αυτή την άθλια εικόνα που σε ζαλίζει και η Nova (ΟΤΤ αλλά και δορυφορικό πλέον) και η Cosmote (δορυφορικό και σε Samsung Smart TV)...... Έχουμε κουραστεί να γράφουμε......
Ακριβως αυτο. Ειναι κριμα ειδικα γιατι ερχονται δυσκολες εποχες και δυσκολος χειμωνας κυριως. Η διαφορα (μιας και αναφερθηκε πιο πανω) με τη πειρατεια, ειναι οτι αποφασιζεις να πληρωσεις συνδρομη για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο υποτιθεται οτι τουλαχιστον η υπηρεσια πρωτον θα δουλευει για παντα και δευτερον οτι θα εχει ποιοτητα.
Και ειδικα εμεις που αγαπαμε κ ειμαστε γυρω απο το ποδοσφαιρο, ειναι μονοδρομος οι 2 συνδρομες το μηνα. Εγω παραδειγμα οφειλω και λογω εργασιας να εχω και τις 2 πλατφορμες, γιατι τις χρειαζομαι. "Επενδυουμε" σε κατι ο καθενας για τους λογους του και σιγουρα δε περιμενεις κατι να μη δουλευει σωστα. 'Η μαλλον βελτιστα, για να μαι πιο σωστος. Βεβαια θεωρω οτι με τη παροδο του χρονου θα ξεπεραστουν ολα, αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε...

Η εικόνα στο app της lg είναι σχετικά καλή, θα ήθελα να γίνει καλύτερη. Ο ήχος όμως του εκφωνητή και εχτές που είδα αλλά και σήμερα που βλέπω στο κανάλι της Premier league είναι απαράδεκτος, χωρίς καθόλου μπάσο και όταν αυξάνει την ένταση της φωνής του σε κάποια φάση ο εκφωνητής νομίζω ότι θα μου καεί η ηχομπαρα από την παραμόρφωση.

Ναι αλλά από τον Γενάρη που τον έχω μόνο σήμερα και μόνο σε αυτό το κανάλι παρουσιάζει το πρόβλημα.

Στα time outs γυρνάω στη Μπαρτσελόνα και εκεί η ροή είναι άψογη.

Στο ματς της Εθνικής στο δορυφορικό πολλά χαμένα καρέ. Είναι δυνατόν;

Τι γίνετε ρε παιδιά πάμε καλά ; Αντί να πάμε μπροστά πάμε πίσω ; Αν μπορείτε λέτε και σε τι τηλεοράσεις βλέπετε για να έχουμε την πλήρη εικόνα . Το λέω γιατί τα πολλά πολλά συμβαίνουν στις καινούριες ή ίσως πιο μεγάλες Tv το καλοκαίρι στο εξοχικό με μια παλιότερη Samsung δεν είχα πολλά , ίσως και καθόλου προβλήματα …

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ο δέκτης έχει επιλογή για 1080p; Μήπως παίζει αυτό ρόλο. Αν το έχεις σε 1080p δοκίμασε να το αλλάξεις σε 1080i, αλλιώς το αντίστροφο.

Εγώ σε lg του 2018 δεν ειχα καμία απολύτως κακή εμπειρία σημερα. Ούτε μαύρα ούτε σπασίματα. Η εικόνα παραπάνω από καλή. Έχω 50αρα γραμμή στον ΟΤΕ. Είναι η μία εβδομάδα η δοκιμαστική αν παίζει κάποιο ρόλο. Τι προηγούμενο παιχνίδι δεν το είχα δει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε 1080 έχει μόνο "i".

Το δεύτερο ημίχρονο θα το δω από το internetικό, ελπίζω να είναι καλύτερα σήμερα εκεί.

Μου έκανε εντύπωση πάντως γιατί στο δορυφορικό δεν είχα ποτέ χαμένα καρέ.

Σε LG 55 του 18 χαμένα καρέ έχω μόνο στο δορυφορικό (νέος δέκτης) . Στην εφαρμογή eon στην ίδια tv παίζει οκ. Με αυτά και με αυτά όμως καίω και τη δεύτερη μεγάλη οθόνη στην ίδια tv. Σήμερα πχ που ήθελα να δω στην άλλη tv που έχω στο δωμάτιο έβλεπα από cast

απαράδεκτη εικόνα και στο internetικό σήμερα στο παιχνίδι της Εθνικής...