Nova EON TV / EON+

Πολύ μέτρια η εικόνα στο Λίβερπουλ -Σιτι.

Δεν γίνεται να έχει καλύτερη εικόνα στο Γιάννενα-ΟΦΗ που είναι δίκη τους παραγωγή.

Κάτι κάνουν με το feed , κάποια επεξεργασία και χάνεται η ποιότητα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Είναι να απορείς , δυστυχώς
Πραγματικά στα Γιάννενα η εικόνα είναι κλάσεις ανώτερη

Πραγματικά στα Γιάννενα η εικόνα είναι κλάσεις ανώτερη
Φίλε είναι καθαρά τεχνικο το θέμα , πρέπει να έχουν παντελώς άσχετους εκεί μέσα.

Μπαίνουν οι διαφημίσεις στο ημίχρονο και τα χρώματα επανέρχονται. Το κόκκινο πχ είναι κόκκινο. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο το κόκκινο στο feed που βλέπαμε ήταν ξέπλυμα.

• Like
Reactions: seaman13
Σας κανει στο σιτυ λιβερπουλ κατι σαν artifacts στην εικονα?
Κάνει artifacts σα να χάνει κάποια frames ανα διαστήματα. Είναι καθαρά θέμα feed , το έχουν τεντώσει.

Να 'στε καλά παιδιά, γιατί νόμιζα ήταν μόνο δικό μου πρόβλημα αυτό με τα σπασίματα (artifacts όπως θέτε πείτε το) στην εικόνα. Και επειδή βλέπω μόνο Αγγλία το κάνει αρκετά συχνά, αυτό το ΣΚ όμως πήγε σε άλλο επίπεδο.

Και στην euroleague, στο ματς της μπασκονιας είχε πιξελιασματα. Κι αντί να βγάλουν μια ανακοίνωση να μην ψάχνονται οι δορυφορικοι ότι χάθηκε η στόχευση του πιάτου τους, αυτοι μούγκα. 2 μήνες συνδρομητής σ αυτή την εταιρία τα έχω δει όλα. Κι εκεί που νομίζεις ότι έχει πιάσει πάτο σου κάνει την έκπληξη και στο κάνει ακόμα χειρότερο.

Και στην euroleague, στο ματς της μπασκονιας είχε πιξελιασματα. Κι αντί να βγάλουν μια ανακοίνωση να μην ψάχνονται οι δορυφορικοι ότι χάθηκε η στόχευση του πιάτου τους, αυτοι μούγκα. 2 μήνες συνδρομητής σ αυτή την εταιρία τα έχω δει όλα. Κι εκεί που νομίζεις ότι έχει πιάσει πάτο σου κάνει την έκπληξη και στο κάνει ακόμα χειρότερο.
Τουλάχιστον εκεί έχουμε την εναλλακτική της Euroleague TV! Προσωπικά τα ματς τα βλέπω εκεί.

Αλλά αυτό που γίνεται φέτος με την Premier δεν έχει προηγούμενο! Κακή παροχή υπηρεσίας χωρίς επιλογή εναλλακτικής προς τον πελάτη.

Έτος 2022 και βλέπουμε τα ματς με το ζόρι σε 720p πλέον οι περισσότεροι από εμάς σε υπέροχες OLED...

Πρωτη φορα ειδα τοσο χαλια εικονα σε αγωνα
Το Λιβερπουλ-Μαν Σιτυ ηταν σαν να βλεπω ουεφα στον ΑΝΤ1
Ολα θολα…κερκιδες και παικτες
Μονο στα κοντινα ηταν λιγο καλυτερη η εικονα
Και πολλες φορες πιξελιασματα κατα τη διαρκεια του αγωνα

Να πω και εγώ πως η εικόνα στο liverpool-city δεν ήταν καλή, όπως και στην euroleague. Στις ρυθμίσεις εικόνας που πρέπει να είναι η επιλογή cbr ή abr? Επιπλέον, όπως έκανα αλλαγές παρατήρησα πως, όταν έβαζα cosmote η τηλεόραση μου έδειχνε 1920x1080 50Hz, όταν έβαζα eon 1270x720 50Ηz. Είναι full HD τελικά η εικόνα?

Αισχος της NOVA ετος 2022 με 100MBS internet και 25 ευρω συνδρομη και να εχουμε αυτη την χαλια εικονα ειδικα σημερα στο παιχνιδι Λιβερπουλ Μαντσεστερ Σιτυ.Ουτε οταν ειχαμε δορυφορικο και εβρεχε καταρακτωδος.

Σωστός... Κι εγώ το ίδιο νόμιζα και έλεγα ότι αν συνεχιστεί, θα φέρω τεχνικό και θα ήταν 30 ευρώ πεταμενα ...

Μπράβο σε όλους για τις επισημάνσεις και καλά κάνετε που τα γράφετε εδώ αλλά γράψτε τα και στο support της Nova στο από κάτω νήμα να ξυπνήσουν.... Στο άλλο το παιδί που το έγραψε του είπαν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα 🤣 .... Γράψτε εκεί......

• Sad
Reactions: sdragon28
Τους λεω εχω διακοπες στο σιτυ λιβερπουλ και μου λενε δεν υπηρχε σφαλμα στον αγωνα. Το να προσπαθει καποιος να σε βγαλει τρελο παντως δεν θα ελεγα οτι ειναι και η πιο πετυχημενη τακτικη μαρκετινγκ. 50αρα Cosmote εχω και δεν ειχα ποτε ...σφαλμα στο cosmote tv ενω στην νοβα απειρα

Τους λεω εχω διακοπες στο σιτυ λιβερπουλ και μου λενε δεν υπηρχε σφαλμα στον αγωνα. Το να προσπαθει καποιος να σε βγαλει τρελο παντως δεν θα ελεγα οτι ειναι και η πιο πετυχημενη τακτικη μαρκετινγκ. 50αρα Cosmote εχω και δεν ειχα ποτε ...σφαλμα στο cosmote tv ενω στην νοβα απειρα
Με ΚΑΜΙΑ διαθεση να τους δικαιολογησω (τα χω χωσει για απειρα θεματα), με 50αρα ταχυτητα για καποιο λογο πολλοι εχουν θεματα και ειδικα χθες.
Εγω παραδειγμα χθες με 200mbps τερματισμενα και βαλε (πλεον, πρωτα ειχα ζητηματα) δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.
Και ξαναλεω χωρις να δικαιολογω τα αδικαιολογητα, γιατι το ιδιο που αναφερεις το ακουσα απο 2 γνωστους μου χθες, με την αντιστοιχη ταχυτητα που εχεις. Πραγματικα δε ξερω γιατι συμβαινει αυτο, εφοσον στη cosmote βλεπεις απροβληματιστα ακομα και με 24αρα.

Στο δορυφορικο που εβλεπα εκανε " artifacts" και η εικονα ηταν μετριοτατη

"Διακοπες" δεν ξερω με ποια εννοιαα λεγεται δηλαδη τελειως μαυρη οθονη για μερικα δευτερολεπτα?

Οτι δεν υπηρχε θεμα δεν το λες παντως