Nova EON TV / EON+

Ναι ρε παιδιά μετά από καιρό άνοιξα τον αποκωδικοποιητή γιατί βλέπω μέσω app στην τηλεόραση και βλέπω σπασίματα σε όλα τα κανάλια sports και λέω κάτσε να δώ και εδώ τι παίζει τουλάχιστον δεν έχω εγώ θέμα, εκεί έχουμε φτάσει να βλέπουμε στο σάιτ αν έχουμε θέμα εμείς ή και άλλοι συνδρομητές

Και σε υπολογιστή τα ίδια.
Δεν έχει να κάνει με τις συσκευές παιδιά, στο stream είναι το θέμα.

Ευτυχώς βάλαν χαμηλότερες τιμές, για να έχουμε και φθηνότερης ποιότητας υπηρεσίες πλέον.

Έφτιαξε τώρα σε μένα με το ξεκίνημα του ματς.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

22 : 45 σε λιγο τελειωνει το ματς , ξαφνικα κανει bufer πεταει και ξαναμπαινει γιατι το κανει αυτο ;

22 : 45 σε λιγο τελειωνει το ματς , ξαφνικα κανει bufer πεταει και ξαναμπαινει γιατι το κανει αυτο ;
Όλο το ματς το είδα με κολλήματα και σπασίματα! Επίσης σε τακτικά χρονικά διαστήματα μου βγάζει μαύρη οθόνη και μετά από 3 δευτερόλεπτα ξαναμπαίνει! Το ίδιο κάνει και σε σένα;

Όλο το ματς το είδα με κολλήματα και σπασίματα! Επίσης σε τακτικά χρονικά διαστήματα μου βγάζει μαύρη οθόνη και μετά από 3 δευτερόλεπτα ξαναμπαίνει! Το ίδιο κάνει και σε σένα;
Λοιπόν στο box της eon με 24 άρα γραμμή cosmote και ρουτερ fritz 7530 κανένα κόλλημα ή μαύρισμα. Αντίθετα την ίδια ώρα στο shield με lte ρουτερ tp link mr 6400 και κάρτα sim wind (με το οποίο η κοσμοτε tv παίζει άψογα), ρύθμιση cbr 7 και ethernet, είχα συνέχεια μαυρίσματα ανά 15 με 20 λεπτά για 3 δεύτερα και στο τέλος του ματς κάποια κολλήματα. Αρα οφείλεται είτε σε αστάθεια της ταχύτητας (ίσως η eon θέλει απόλυτα σταθερή ταχύτητα χωρίς καμία διακύμανση), είτε υπάρχει κάποια ασυμβατότητα του tp link με την εφαρμογή της eon ή ακόμη να χρειάζεται κάποια ρύθμιση το tp link η οποία προκαλεί το θέμα. Εσύ ποιο ρουτερ έχεις;

Last edited:
Λοιπόν στο box της eon με 24 άρα γραμμή cosmote και ρουτερ fritz 7530 κανένα κόλλημα ή μαύρισμα. Αντίθετα την ίδια ώρα στο shield με lte ρουτερ tp link mr 6400 και κάρτα sim wind (με το οποίο η κοσμοτε tv παίζει άψογα), ρύθμιση cbr 7 και ethernet, είχα συνέχεια μαυρίσματα ανά 15 με 20 λεπτά για 3 δεύτερα και στο τέλος του ματς κάποια κολλήματα. Αρα οφείλεται είτε σε αστάθεια της ταχύτητας (ίσως η eon θέλει απόλυτα σταθερή ταχύτητα χωρίς καμία διακύμανση), είτε υπάρχει κάποια ασυμβατότητα του tp link με την εφαρμογή της eon ή ακόμη να χρειάζεται κάποια ρύθμιση το tp link η οποία προκαλεί το θέμα. Εσύ ποιο ρουτερ έχεις;
Εγώ έχω το ZXHN H288A με 50αρα VDSL nova!

συμφωνώ πάντως με το "η eon θέλει απόλυτα σταθερή ταχύτητα χωρίς καμία διακύμανση)", το είχα παρατηρήσει κι εγώ όταν τις προάλλες youtube έπαιζε τέλεια και eon με σπασίματα, τους πήρα τηλ δεν έβρισκαν τιποτα, τελικά κατάλαβα ότι ο ρούτερ έχανε πακέτα, τον έκανα restart κι έστρωσε

Εξαρτάται από το πόσο κοντά στην οικία σου είναι το ΚΑΦΑΟΥ που ανήκεις, και φυσικά από την κατάσταση της καλωδίωσης (εντός και εκτός της οικίας).
Το μόνο σίγουρο, αν δεν έχεις θέμα με τα καλώδια, είναι πως θα πιάνεις τουλάχιστον 17Mbps, το που θα τερματίζει εξαρτάται από πολλά.
Μπορείς να βρεις σε ποιό ΚΑΦΑΟΥ ανήκεις αν θες, και να υπολογιστεί πολύ πρόχειρα (γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε την διαδρομή που κάνουν τα καλώδια μέχρι αυτό) η απόσταση σου από αυτό, ώστε να προσεγγίσουμε πιο καλά την ταχύτητα που θα πιάνεις.

Βεβαίως, αν κάνεις αίτηση π.χ. για 100αρα, και πιάνεις μόλις 50 ή και λιγότερα, μπορείς αζημίως να ζητήσεις υποβάθμιση σε 50αρα και να πληρώνεις το αντίστοιχο ποσό εννοείται.

Λοιπόν πρωί πρωί με πήραν από wind και μου ζήτησε η κοπέλα τον αριθμό βρόγχου αλλά δεν είχα πρόχειρο λογαριασμό και θα με πάρει σε λίγο πάλι . Κατά τα άλλα μέτρησα την απόσταση . Από το καφαο είμαι 1.1 χλμ και από το αστικό κεντρο 3χλμ .
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι διαβάζω εδώ μέσα όπως τα παραπάνω ποστ πολλά προβλήματα σε εον μέσω ίντερνετ .Αν τελικά βάλω γραμμή ίντερνετ wind ίσως σκεφτώ να πάω στο δορυφορικό πακέτο και όχι μέσω ίντερνετ . Άσε και το άλλο που μέσω ίντερνετ βγάζει στερεό και όχι 5.1 ....πάει τσάμπα και βερεσε το Sonos 5.1 που έχω

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: kostthem
Αν όντως απέχεις 1.1km από το ΚΑΦΑΟΥ, πάνω από 50αρα δεν θα πρότεινα με τίποτα, γιατί δύσκολα θα πιάσεις και τα 50, ούτε καν για παραπάνω.

Αν όντως απέχεις 1.1km από το ΚΑΦΑΟΥ, πάνω από 50αρα δεν θα πρότεινα με τίποτα, γιατί δύσκολα θα πιάσεις και τα 50, ούτε καν για παραπάνω.
Λοιπον αφησα προς το παρον το εον στην ακρη και προχωρησα σε συνδεση fiber 100 εβαλα 100 διοτι ειναι ιδια τιμη με την 50αρα δλδ 26 ευρω με απεριοριστα σταθερα και κινητα και τους 3 πρωτους μηνες δωρεαν
Τσεκαραμε τον βρογχο και το συστημα εδειξε ελαχιστη εγγυημενη ταχυτατα 38μβ. Σε δευτερο χρονο οταν με το καλο με συνδεσουν θα ξανασκεφτω το εον.
Με απασχολει το θεμα που αλλοι ανεφεραν οτι το μποξακι δεν βγαζει dd αλλα μονο στερεο. Στο μαγαζι μου εδειξε το μποξακι στο κουτι του στο οποιο αναγραφεται dolby digital. Τωρα τι φταιει και βγαζει στερεο δεν ξερω.
Αναμενω λοιπον την μεταβαση και θα ενημερωσω....
Σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου και τη βοηθεια σου

Τοσο καιρο εχω eon τωρα μου ηρθε παιδια.
Εχω το eon στο eon box και στο cosmote box. Τα βλεπω και στις 2 συσκευες. Μπορω να το βαλω και σε ταμπλετα ή θα υπερβω τον αριθμο;
Ειμαι σιγουρος οτι εχει απαντηθει πολλακις βεβαια

Τοσο καιρο εχω eon τωρα μου ηρθε παιδια.
Εχω το eon στο eon box και στο cosmote box. Τα βλεπω και στις 2 συσκευες. Μπορω να το βαλω και σε ταμπλετα ή θα υπερβω τον αριθμο;
Ειμαι σιγουρος οτι εχει απαντηθει πολλακις βεβαια
Μπορεις διότι τα μποξ μετράνε ως μεγάλη οθόνη ενώ το ταμπλετ ως φορητή συσκευή

Κανα καναλι δεν θα βαλουν χριστουγεννιατικο?
Το μεταφέρω από τον χρήστη StevenYoo
Απ ότι φαίνεται στο άρθρο του Digitaltvinfo φέτος δεν θα βγάλουν κανάλι NovaChristmas και το εορταστικό πρόγραμμα θα παίζει στο Novacinema2: «με το «Let’s Christmas Everyday» με 24 ημέρες Χριστούγεννα από τις 16 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίουόπου καθημερινά θα υπάρχουν 3 θεματικές ζώνες: 18:00 Animated movies, 20:00 Best of Christmas movies, 22:00 Blockbusters zone».

• Wow
Reactions: valkal19
Tι γινεται βρε παιδια ,,,,εν ετη 2022 και διαβαζω συνεχεια κοληματα πιξελιασματα κλπ? Μα ειναι δυνατον? Μαλλον δεν θα προχωρησω αν και ημουν πολυ ζεστος στην αποκτηση εον.

Σε διαφορα καναλια σημερα μου κανει σπασιματα η εικονα.
Στο ματς της Αργεντινής έχει σπασίματα η εικόνα. Δοκίμασα όλες τις αναλύσεις αλλά τίποτα και το γύρισα σε κοσμοτε.Το prime που έχει μπάσκετ κανένα πρόβλημα.