γίνεται ναι μέσω του app της eonΠαιδια ενας φιλος εχει mi box s. Απο iphone κανει chromecast στο mi box το εον τβ;
5.25 ολο το πακετο η μονο το πακετο ανευ των αθλητικων?έχοντας Nova ιντερνετ μου πρότειναν κατά ουσία με +5, 25€ να βάλω και το Eon αξίζει?
ok αρα εσυ βλεπεις τις αναγκες σου και κρινεις. καλη τιμη ακουγεται. εγω ας πουμε θα ενδιαφερομουν για το φουλ πακετο γιατι εχει καλα αθλητικα..premier league ας πουμεΠληρώνω 23€ 50αρι ιντερνετ και με κάλεσαν και μου δίνουν το πακέτο το άπλο των 11€ μαζί με το ιντερνετ στα 31€.Για τους πρώτους 6 μήνες 20€ τον μήνα και για τους υπόλοιπους 18 31€ το μηνα.Κατα ουσία με 28,25€ τον μήνα θα έχω Ίντερνετ+Eon το απλό.
Δείχνει κάναν αγώνα από Βέλγιο, Ολλανδία και αρκετές φορές έχει και Πρέμιερ λιγκ τα Σάββατα που είναι πολλά τα ματς.Ερώτηση το Novasports Start στο άπλο το πακετο των 11€ δείχνει κανέναν αγώνα live?
Εντωμεταξύ είδα ότι και στο επίγειο έχει θέμα ο αντ1. Μόνο από κοσμοτε παίζει τέλεια. Θυμίζει το πρόβλημα με την ερτ3.Και σημερα στον ant1 σε mi box δεν μπορω να πω οτι ειναι ομαλη η εικονα.
Ισχύει και στο shield που βλέπω μόνο το 4 έχει χαμηλή ανάλυση από τα sports.Εσείς στο novasports4 τι εικόνα έχετε στην τηλεόραση ;σε μένα από Samsung 65 inch 4k είναι το μόνο που χει χαμηλή ανάλυση μέσω tv δηλ είτε από app της tv είτε από μποξ.σε καστ από το κινητό όμως στην tv είτε στο μποξ είναι κρύσταλλο.που μπορεί να οφείλεται;
Όπως τα λέει ο φίλος είναι Bill είναι. Θα πρότεινα εάν έχει ληξει η δέσμευση στον ΟΤΕ να δεις τα πακέτα που έχει το site τους που οποίοδηποτε πελάτης ΟΤΕ ακόμα και υπάρχων (γιατί τα καταστηματα και το 13888 δίνουν πάντα πακέτο πάνω από την εμπορική αξία αυτό που έχεις τώρα). Νομίζω το 50αρι είναι στα 28.9 όπως είδα πριν μια εβδομάδα. Μαζι με το booster θα έρθει κανα 34 συνολο. Ο ΟΤΕ έχει πολλά κακα αλλά προς το παρόν έχει καλύτερη βλαβοδιαχειριση από τους παροχου ακόμα και σε περιοχές με εκχώρημενο δίκτυο όπως το Λουτράκι. Επίσης έχει καλύτερη α αντιμετωπιση σε θέματα downgrade εφόσον διαπιστωθει θελα τεχνικής φύσης.Εξαρτάται από το πόσο κοντά στην οικία σου είναι το ΚΑΦΑΟΥ που ανήκεις, και φυσικά από την κατάσταση της καλωδίωσης (εντός και εκτός της οικίας).
Το μόνο σίγουρο, αν δεν έχεις θέμα με τα καλώδια, είναι πως θα πιάνεις τουλάχιστον 17Mbps, το που θα τερματίζει εξαρτάται από πολλά.
Μπορείς να βρεις σε ποιό ΚΑΦΑΟΥ ανήκεις αν θες, και να υπολογιστεί πολύ πρόχειρα (γιατί δεν μπορούμε να ξέρουμε την διαδρομή που κάνουν τα καλώδια μέχρι αυτό) η απόσταση σου από αυτό, ώστε να προσεγγίσουμε πιο καλά την ταχύτητα που θα πιάνεις.
Βεβαίως, αν κάνεις αίτηση π.χ. για 100αρα, και πιάνεις μόλις 50 ή και λιγότερα, μπορείς αζημίως να ζητήσεις υποβάθμιση σε 50αρα και να πληρώνεις το αντίστοιχο ποσό εννοείται.
Όπως τα λέει ο φίλος είναι Bill είναι. Θα πρότεινα εάν έχει ληξει η δέσμευση στον ΟΤΕ να δεις τα πακέτα που έχει το site τους που οποίοδηποτε πελάτης ΟΤΕ ακόμα και υπάρχων (γιατί τα καταστηματα και το 13888 δίνουν πάντα πακέτο πάνω από την εμπορική αξία αυτό που έχεις τώρα). Νομίζω το 50αρι είναι στα 28.9 όπως είδα πριν μια εβδομάδα. Μαζι με το booster θα έρθει κανα 34 συνολο. Ο ΟΤΕ έχει πολλά κακα αλλά προς το παρόν έχει καλύτερη βλαβοδιαχειριση από τους παροχου ακόμα και σε περιοχές με εκχώρημενο δίκτυο όπως το Λουτράκι. Επίσης έχει καλύτερη α αντιμετωπιση σε θέματα downgrade εφόσον διαπιστωθει θελα τεχνικής φύσης.
Υγ. Καπου διάβασα παραπάνω ότι ένας φίλος είπε ότι το FTTC θα έπρεπε να αλλάξει ονομασία με συνδρομή της ΕΕΤΤ. Για εμένα ονομασία θα έπρεπε να αλλάξουν τα πακέτα των παροχών που όλα λέγονται "fiber" αλλά δεν είναι.
Το FTTC είναι η αρχιτεκτονική κατασκευής με ακρωνύμιο το πως παραδίδεται η υπηρεσία ιντερνετ, όπως το FTTB και το FTTH όχι εμπορικές ονομασίες.
Υγ. Καπου διάβασα παραπάνω ότι ένας φίλος είπε ότι το FTTC θα έπρεπε να αλλάξει ονομασία με συνδρομή της ΕΕΤΤ. Για εμένα ονομασία θα έπρεπε να αλλάξουν τα πακέτα των παροχών που όλα λέγονται "fiber" αλλά δεν είναι.
Το FTTC είναι η αρχιτεκτονική κατασκευής με ακρωνύμιο το πως παραδίδεται η υπηρεσία ιντερνετ, όπως το FTTB και το FTTH όχι εμπορικές ονομασίες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.