Nova EON TV / EON+

Καλησπερα σε ολους. Σε επικοινωνια με το Support εδω στο φορουμ αυτα μου ειπαν!!!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως λόγω της ενοποίησης των πληροφοριακών συστημάτων μας, μερικές λειτουργίες του App δεν είναι διαθέσιμες προσωρινά.​

Θα προτείναμε για οποιοδήποτε ζήτημα με την διαχείριση των συσκευών στο ΕΟΝ, να καλέσεις στο 13700, το οποίο είναι χωρίς χρέωση!

Ζητάμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση.

Καλησπερα σε ολους. Σε επικοινωνια με το Support εδω στο φορουμ αυτα μου ειπαν!!!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως λόγω της ενοποίησης των πληροφοριακών συστημάτων μας, μερικές λειτουργίες του App δεν είναι διαθέσιμες προσωρινά.​

Θα προτείναμε για οποιοδήποτε ζήτημα με την διαχείριση των συσκευών στο ΕΟΝ, να καλέσεις στο 13700, το οποίο είναι χωρίς χρέωση!

Ζητάμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση.
Βλακειες σου είπαν, εγώ κάλεσα στο 13700 να τους αναφέρω ότι δεν βλέπω συσκευές στο πακέτο eon που έχω και μου είπαν ότι όντως υπάρχει θέμα και θα λυθεί εντος της ημέρας. Ακόμα τπτ.
Κάλεσα γύρω στις 18.30.

• Like
Reactions: gagan1967
Πολύ ανυπόμονους σας βλέπω! Γι'αυτό γίνεται χαμός στην εξυπηρέτηση πελατών!

κάντε μου μια χάρη ρε παιδιά να μου πείτε αν σας δουλεύει το replay στα κανάλια της ΕΡΤ. όπως έγραψα παραπάνω εμένα απι εχθές δεν δουλεύει. επίσης να αναφέρεται αν το δουλεύετε μέσω app ή neon android box. Εγω το το έχω σε app σε Samsung smart tv
Eon box μέχρι τώρα δεν υπάρχει replay στην ΕΡΤ

Ούτε εδώ ? Έχει μιλήσει κάποιος με τη nova να μας πει γιατί?
Πήρα 3 φορές σήμερα
Δεν είχαν ιδέα! Μου είπαν θα το δουνε και θα με παρουν πισω εντος ημέρας.
Φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δεν με πηρε πισω.
Παρακαλώ πάρτε και εσεις να το καταλάβουν. Τσάμπα είναι τηλ. 13700

Λοιπόν εχθές πήραμε το μποξάκι της εον . Με το που το βάλαμε και Το ρυθμίσαμε άρχισε να κολλάει η εφαρμογή να αναβοσβήνει το λαμπάκι το μπλε να γίνεται μαύρη οθόνη να επανέρχεται να παίζει 1 λεπτό να ξανά γίνεται μαύρη.. Έκανα τις απαιτούμενες ενέργειες να δω αν είναι από εμάς το πρόβλημα και ήταν όλα OK ,γιατί έχω και Cosmote TV και δεν είχα κανένα πρόβλημα στη γραμμή. (Κατοστάρα γραμμή καθαρή) Άλλαξα καλώδια πάλι τα ίδια .. Μίλησα με τεχνικό με πήρε μου ξανά ένας αργά το βράδυ εχθές μου είπε ότι είναι ένα γνωστό πρόβλημα που παρουσιάζουνε και έχει καταγραφεί και σε άλλους και ότι να τους πω πως σε ποιες συγκεκριμένες ώρες και λοιπά και ότι θα με πάρουνε πάλι αύριο να τους δώσω κάποιες πληροφορίες… Με πήρανε και σήμερα το πρωί και μου είπε κι αυτή ότι είναι ένα γνωστό θέμα που προσπαθούν να το επιλύσουν. Έχω τώρα βλέπω από το μποξάκι του ΟΤΕ . Επίσης τους ρώτησα τι θα γίνουν τα υπόλοιπα κανάλια που έπαιζαν στο wind vision και μου είπαν ότι θα μεταφερθούν στην εον.. Ελπίζω να ευσταθεί αυτό γιατί έχει και είχε και κάποια πολύ καλά κανάλια… Αν έχει κάποιος πληροφορίες γι’ αυτό να μας πει.

Ώπα ώπα κάτσε …εγώ προχτές την έβαλα …τελικά το σινεμά χωρίς τα αθλητικά 20 ;;; Πάει το 11 ;;;και το 150 το box ?

Ώπα ώπα κάτσε …εγώ προχτές την έβαλα …τελικά το σινεμά χωρίς τα αθλητικά 20 ;;; Πάει το 11 ;;;και το 150 το box ?
To πακέτο που λες είναι το EON και έχει πλέον 30€, από 11€ !!!!!

Τέλος Υποβάθμισης περιεχομένου από EON+ σε EON 40€. !!!!!

Το νέο ΕON Entry περιλαμβάνει μόνο τα βασικά κανάλια χωρίς τα novacinema στα 20€ !!!!!
Το νέο EON Entry & Sports περιλαμβάνει τα βασικά κανάλια με τα novasports στα 35€ !!!!!
Το ΕΟΝ περιλαμβάνει τα βασικά κανάλια με τα novacinema στα 30€ !!!!!
Το ΕΟΝ+ περιλαμβάνει το full πακέτο στα 45€ !!!!!

Καταπληκτικά νέα!!!!

Last edited: