Nova EON TV / EON+

Γεια σας

Υπάρχει λίστα με tv για να ανοιγοκλείνω την τηλεόραση με το κοντρόλ της eon tv? Η συγκεκριμένη τηλέοραση είναι turbo x και εννοείτε ότι δεν υποστηρίζει HDMI CEC

Εχει κανεις προβλημα με το ιντερνετ στην ανατολικη Θεσσαλονικη απο χθες το απογευμα?

Θα φύγει και ο ant1; Καλά οι άνθρωποι που είναι στις λευκές περιοχές και έχουν βάλει δορυφορικό nova, τι χρωστάνε τώρα και δεν θα βλέπουν;

Ναι οντως βγηκε:αβέβαιος:
Βγήκε το μέγκα;
Ναι το mega εβγαλε εχθες ρεπορταζ πολυ καταγγελτικο κατα της united media και της nova, και προφανως η πρωτη απαντηση της εταιρειας ειναι να βγαλει το mega απο παντου box κ.λ.π.

Εγώ προσωπικά έχω ξηλώσει κεραίες επίγειες και καλώδια και τα έβλεπα από την eon tv μπορεί και άλλοι να έχουν κάνει το ίδιο που έχω κάνει και εγώ.
Εμείς θα πληρώνουμε πάντα τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους?
Ντροπή........

Πάντως ένας φίλος μου, που έχει δορυφορικό nova, εκεί μέχρι στιγμής παίζει κανονικά.

Πάντως ένας φίλος μου, που έχει δορυφορικό nova, εκεί μέχρι στιγμής παίζει κανονικά.
Εγω που εχω δορυφορικο δεν τον επιβεβαιωνω. Το Mega εχει αποσυρθει και απο εκει. Λογικα λογω εξαγοραϛ του Alpha. Αρνητικη εξελιξη κυριωϛ για κατοικουϛ περιοχων με προβληματικο επιγειο σημα. Νομιζω βεβαια οτι χανουν και οι δυο πλευρεϛ, η μεν Νοβα κυριωϛ επικοινωνιακα το δε καναλι στερειται απο μεσα προβοληϛ σε μια χρονικη περιοδο που εχει ηττηθει στην τηλεθεαση.

• Like
Reactions: Epistimonas
Ναι, όντως βγήκε. Τώρα στην θέση του, παίζει ένα τρέιλερ για το πώς να κάνεις σάρωση με την επίγεια κεραία. Οι παλιοί novabox 831 και 865, δεν έχουν υποδοχή για επίγεια κεραία. Πάντως αυτή η χώρα δεν θα έχει ποτέ καλή συνδρομητική τηλεόραση. Θα φταίει πάντα η πειρατεία, λες και μόνο εδώ γεννήθηκε και υπάρχει... Κρίμα...

Ναι, όντως βγήκε. Τώρα στην θέση του, παίζει ένα τρέιλερ για το πώς να κάνεις σάρωση με την επίγεια κεραία. Οι παλιοί novabox 831 και 865, δεν έχουν υποδοχή για επίγεια κεραία. Πάντως αυτή η χώρα δεν θα έχει ποτέ καλή συνδρομητική τηλεόραση. Θα φταίει πάντα η πειρατεία, λες και μόνο εδώ γεννήθηκε και υπάρχει... Κρίμα...
Δυστυχώς παίζονται παιχνίδια στην πλάτη των συνδρομητών(καταναλωτών) που δεν τα παίρνουμε χαμπαρι.
Μέχρι πέρσι ο Ολυμπιακός ήταν στην νοβα την οποία πήγε να αγοράσει ο Μαρινάκης αλλά δεν έγινε το deal παίρνει τον Ολυμπιακό τον πάει στην cosmote tv και τώρα ποιος ξέρει τι έγινε και βγάζει μια επίθεση άνευ προηγουμένου στο χθεσινό δελτίο του mega.
Σήμερα η νοβα όλως τυχαίως βγάζει το mega από την πλατφόρμα της.
Χάλια και οι δύο πλευρές......

Σε ένα πόλεμο απώλειες έχουν και οι δύο πλευρές.
Άντε τώρα λέει να φύγουν από την πλατφόρμα της cosmote tv ο alpha και star.
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.....

Σε ένα πόλεμο απώλειες έχουν και οι δύο πλευρές.
εμείς με τα δεσμευτικά συμβόλαια είμαστε η τρίτη πλευρά, η καταγής ποδοπατούμενη από τις άλλες δύο του τριγώνου

Το μεγάλο πρόβλημα είναι στα νησιά που πολλοί έχουν βάλει nova και για τα εθνικά κανάλια. Υπάρχουν πολλά χωριά που η μόνη λύση είναι το δορυφορικό σήμα,ελπίζω να τα βρούνε γιατί και οι δύο πλευρές θα είναι χαμένοι.θα πρέπει να επικρατήσει η λογική για το αυτονόητο την πρόσβαση στην ενημέρωση για όλους τους πολίτες γιατί Ελλάδα δεν είναι μόνο οι μεγάλες πόλεις αλλά και τα χωριά. Μόλις ήρθε μήνυμα από 14/07 θα είναι το MEGA διαθέσιμο μόνο μέσω κεραίας.

Last edited:
  • Like
Reactions: Epistimonas
Eνα επίσης μεγάλο πρόβλημα για εμάς είναι πως χάνεται το replay tv του Mega. Η "λύση" που δινει η NOVA για επίγεια κεραία (λες και χρειαζόμασταν συνδρομή στη NOVA για να δουμε με την επίγεια κεραία!) δεν φέρνει πίσω και το replay tv που χάνεται.

Ερώτηση.Τωρα που έφυγε το mega απτην Νόβα-Eon μπορείς να διακόψεις το συμβόλαιο σου χωρίς ρήτρα η πάλι θα πρέπει να την πληρώσεις?Γνωριζει κάποιος?