μικρο το κακο. Κατεβαζεις μια εφαρμογη (του mega ή αλλη με Ελληνικα καναλια) και εισαι κομπλε. απλα χανεις το καναλι απο την ευκολια του zapping.Εγώ προσωπικά έχω ξηλώσει κεραίες επίγειες και καλώδια και τα έβλεπα από την eon tv μπορεί και άλλοι να έχουν κάνει το ίδιο που έχω κάνει και εγώ.
Εμείς θα πληρώνουμε πάντα τις κόντρες που έχουν μεταξύ τους?
Ντροπή........
Συγχωριανέ τα τοπικά κανάλια δεν εμφανίζονται στο box παρά μόνο στην τηλεόραση σου απευθείας ή μέσω του αποκωδικοποιητή σου.Λίγη βοήθεια παρακαλώ.Εκανα σάρωση για τα επίγεια κανάλια και βρήκε το mega.Αλλα τα άλλα επίγεια κανάλια τα τοπικά που εμφανίζονται?Εκτός απ' το mega κανένα άλλο δεν μου έβγαλε!Βοηθήστε λίγο
Με την εφαρμογη live channels αν θες.Λίγη βοήθεια παρακαλώ.Εκανα σάρωση για τα επίγεια κανάλια και βρήκε το mega.Αλλα τα άλλα επίγεια κανάλια τα τοπικά που εμφανίζονται?Εκτός απ' το mega κανένα άλλο δεν μου έβγαλε!Βοηθήστε λίγο
Ενώ είναι ψηφιακά γιατί δεν εμφανίζονται και αυτά!Τους πήρα τηλ αλλά ούτε και αυτοί δεν μπορούσαν να βρουν άκρη... Thanks!Συγχωριανέ τα τοπικά κανάλια δεν εμφανίζονται στο box παρά μόνο στην τηλεόραση σου απευθείας ή μέσω του αποκωδικοποιητή σου.
Ναι αυτό κατέβασα ...thanks!Με την εφαρμογη live channels αν θες.
Θα φύγουν mega και ant1 και από την cosmote .Να φανταστείτε εγώ έχω βάλει NOVA γιατί 6-8 μήνες ζω στο εξοχικό μου - όπου ΔΕΝ πιάνει η DIGEA και δεν υπάρχει internet.
Η διαμάχη με το mega την πληρώνουμε εμείς...μονόδρομος πλέον η COSMOTE...
Μπορεί να είναι ψηφιακά αλλά δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα της όπως το mega και για αυτό δεν βλέπεις τα τοπικά.Ενώ είναι ψηφιακά γιατί δεν εμφανίζονται και αυτά!Τους πήρα τηλ αλλά ούτε και αυτοί δεν μπορούσαν να βρουν άκρη... Thanks!
Αυτό δεν παίζει να γίνει, είναι υπεύθυνη να προσφέρει όλα τα κανάλια για τις λευκές περιοχές μέσω του επιδόματος του κράτους.Θα φύγουν mega και ant1 και από την cosmote .
Καλημέρα, το τσέκαρα (έχοντας κάνει πρώτα το update από το iOS App Store) και cast / airplay παίζουν κανονικά.Καλησπέρα παιδιά.Γνωριζει κάποιος γιατί δεν μπορώ πλέον να κάνω cast από κινητό στην τηλεόραση με την εφαρμογή eon tv ;
Ευχαριστώ πολύ.Και εμένα δουλεύει πλέον κανονικα ! 2 μέρες δεν μπορούσα πάντωςΚαλημέρα, το τσέκαρα (έχοντας κάνει πρώτα το update από το iOS App Store) και cast / airplay παίζουν κανονικά.
Και εγω κανω σαρωση (κεραια--> ανταπτορακι --> box), και ενω βγαζει ΟΚ και δεν εμφανιζει κανενα νεο καναλι μεσα στο eon . Πρεπει να ειναι θεμα λογισμικου απο αυτους . Οταν γυρναω την κεραια στην TV τα βγαζει.Ενώ είναι ψηφιακά γιατί δεν εμφανίζονται και αυτά!Τους πήρα τηλ αλλά ούτε και αυτοί δεν μπορούσαν να βρουν άκρη... Thanks!
Κανένας;Παιδιά μια ερώτηση, έχω EON Smart Box SDSTB01. Υπάρχει τρόπος να το χρησιμοποιήσω το decoder για τα επίγεια κανάλια; Το κουτί παλιά το είχα με συνδρομή TV στη Nova αλλά τη διέκοψα και μου έχει ξεμείνει. Στις εφαρμογες μπαίνω και λειτουργούν κανονικά, μπορώ να κάνω install, κλπ εκτός απο το TV που όταν το επιλέξω μου βγάζει ένα γενικό μήνυμα "Επικοινώνησε με την εξυπηρέτηση πελατών για να ενεργοποιήσεις το EON Smart Box. Πηγαινε στο self-care portal του παρόχου και βάλε τον κωδικό ενεργοποίησης". Ίσως κάποιο reset ή flash με άλλο firmware;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.