Άπω τα χαρακτηριστικα toy εδώ
η μόνη διαφορά του από τον 01, είναι ότι είναι Android TV Version 11 και έχει ενσωματωμένο NETFLIX...![]()
United Group EON Smart Box (V3 SDMC) - Android TV Guide
United Group EON Smart Box (V3 SDMC) full specifications - Android TV Guidewww.androidtv-guide.com
Μήπως αν ζητούσες ότι θέλεις να βλέπεις ταυτόχρονα και NETFLIX, ίσως να στον αλλάξουν...
Πηρα τηλ σε καταστημα στη περιοχη μου ρωτησα οτι αν γινεται να παρω το νεο μοντελο επειδη ηταν παλιο δεν επαιρνε updates και δεν ειχε εισοδο κεραιας μου παν φυσικα,ειχα το πρωτο το chott0102Σε κατάστημα έκανες αντικατάσταση ή τηλεφωνικά;
Ποιον δέκτη είχες και πήρες νέο;
Και εγώ απλά το ζήτησα και χωρίς ερωτήσεις θα μου το στείλουν, αλλά το προηγούμενο box μου είπε το θέλουν πίσω...Κι εγώ πήρα το καινούργιο boxάκι !
Μου ήρθε σήμερα με ACS
Τους τηλεφώνησα την Κυριακή και τους είπα πως έχω το πρώτο, το παλιό δηλαδή και θέλω το
νεότερο που έχει και είσοδο κεραίας.
Δέχθηκαν αμέσως χωρίς ερωτήσεις !
Πληροφοριακά να πω πως δεν ζητάνε πίσω το παλιό και ούτε φυσικά λένε κάτι για νέο συμβόλαιο κλπ !
Μια χαρά μας έκατσε η φάση με την υπόθεση του Mega !![]()
Βλακιες λενε. Σε τοσους που το κανανε δεν τους το ζητησαν πισω. Ετσι και αλλιως εχουν σταματησει να το δινουν. Γνωστος μου πηρε τηλεφωνο στο 2105100200 εκανε αιτημα για να το παρει απο το καταστημα δεν του ειπαν τιποτα για να το επιστρεψει... Ουτε προκειται βεβαια.Και εγώ απλά το ζήτησα και χωρίς ερωτήσεις θα μου το στείλουν, αλλά το προηγούμενο box μου είπε το θέλουν πίσω...
View attachment 218092
Για το SDSTB01 μιλάμε; αυτό τώρα έχω εγώ... δεν το δίνουν πλέον; Δεν ξέρω αλλά νομίζω πάντως πως το συμβόλαιο έλεγε για χρησιδάνειο...Βλακιες λενε. Σε τοσους που το κανανε δεν τους το ζητησαν πισω. Ετσι και αλλιως εχουν σταματησει να το δινουν. Γνωστος μου πηρε τηλεφωνο στο 2105100200 εκανε αιτημα για να το παρει απο το καταστημα δεν του ειπαν τιποτα για να το επιστρεψει... Ουτε προκειται βεβαια.
Σε κάποια φάση θα το ζητήσουν. Το πρόγραμμα έχει δωρεάν ένα boxΒλακιες λενε. Σε τοσους που το κανανε δεν τους το ζητησαν πισω. Ετσι και αλλιως εχουν σταματησει να το δινουν. Γνωστος μου πηρε τηλεφωνο στο 2105100200 εκανε αιτημα για να το παρει απο το καταστημα δεν του ειπαν τιποτα για να το επιστρεψει... Ουτε προκειται βεβαια.
Κάτσε όπως είσαι......Καλημερα σε ολους , εχω μια ερωτηση για οσους ξερουν πριν αρχισω τα τηλεφωνα στην ΝΟΒΑ. Αρχες Οκτωβριου ληγει το συμβολαιο που εχω 2 χρονια με την Νοβα. Εχω το φουλ δορυφορικο πακετο ΕΟΝ+. Με 1 θεαση σε μεγαλη οθονη . Το ιντερνετ που εχω ειναι 50αρα COSMOTE που με το ζορι φτανει 20-25 . Να κανω ανανεωση σε αυτο που εχω τωρα το ΕΟΝ + ?Να παω σε IPTV με το TVBOX της ΕΟΝ? Θα εχω ομως καλη θεαση με την ταχυτητα ιντερνετ20-25? Θελω την γνωμη σας πριν κανω κατι. Ευχαριστω πολυ!!!
Εγω λεω για το παλιο CHOTT0102 που εδιναν στις αρχες που δεν εχει θυρα rf in για κεραια καθολου.Για το SDSTB01 μιλάμε; αυτό τώρα έχω εγώ... δεν το δίνουν πλέον; Δεν ξέρω αλλά νομίζω πάντως πως το συμβόλαιο έλεγε για χρησιδάνειο...
Μάλλον δεν έχω το CHOTTΔεν υπάρχει αντάπτορας για το CHOTT. Στέλνουν άλλο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.