Nova EON TV / EON+

Το my wind μήπως σου λέει να κατεβάσεις;
Δοκίμασε να περάσεις την οθόνη εδώ . Συνδέεσαι με τους κωδικούς του Nova account και αφού διαλέξεις υην τηλεόραση πατάς EON σε smart tv και βάζεις τον κωδικό που έχει εμφανιστεί στην οθόνη σου

• Like
Reactions: nkats
Ρε παιδία πως ενεργοποιούμε νέα οθόνη? Από το κινητό μου λέει να καταβάσω το wind vision app (που το θυμήθηκαν πάλι αυτό) το οποίο δεν ανοίγει όμως, ενώ από το pc στη διαχείριση συσκευών πάλι δεν ανοίγει η σελίδα
Κάποια αναβάθμιση κάνουν οι επιστήμονες.Λιγο υπομονή φίλε.

• Like
Reactions: nkats
Στην τηλεόραση δεν είναι και σπουδαίες οι αλλαγές που έκανε. Και γενικά το 4κ δε το θέλουν και πολύ μου φαίνεται ούτε Dolby Atmos και vision..

Αλλαξε ο Μανωλιοε και εβαλε τα ρουχα του αλλιως. Για το κομματι του on demand αναφερομαι.
Ασε που αντιγραφει πολυ την cosmote

Καλημέρα να σας ρωτήσω παιδιά τα αθλητικά ματς μπορεις στην eon να τα βλέπεις ταυτόχρονα σε 2 οθόνες ή μόνο σε μια ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα να σας ρωτήσω παιδιά τα αθλητικά ματς μπορεις στην eon να τα βλέπεις ταυτόχρονα σε 2 οθόνες ή μόνο σε μια ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σε τρεις.....

• Like
Reactions: JimRose30
Η Νόβα εαν δεν ειχε την Πρέμιερ Λιγκ και απτις Μεγάλες Ελληνικές ομάδες τον ΠΑΟΚ θα ειχε φαληρησει.Πολυ ανώτερη η Cosmote tv σχεδον σε ολα.Εικονα, Εφαρμογή, Ταινίες σειρές Πρόγραμμα Κανάλια.

Κολλάνε (σπασίματα) τα περισσότερα Novasports απόψε....(στην iptv) Οι άνθρωποι είναι για γέλια....
Το γνωστό πρόβλημα. Ξεκινάει σε κάποιο από τα sports και ώσπου να το διορθώσουν ξεκινάει σε άλλο. Έχω βαρεθεί να τους τα λέω και να με ρωτάνε για τη σύνδεσή μου και για τις συσκευές μου, ακόμα και αν τους τονίζω πως αφορά πολλαπλές συσκευές με διαφορετικές συνδέσεις.

Βαρέθηκα.

Η Νόβα εαν δεν ειχε την Πρέμιερ Λιγκ και απτις Μεγάλες Ελληνικές ομάδες τον ΠΑΟΚ θα ειχε φαληρησει.Πολυ ανώτερη η Cosmote tv σχεδον σε ολα.Εικονα, Εφαρμογή, Ταινίες σειρές Πρόγραμμα Κανάλια.
Εννοειτε φιλε!!

Παιδια ενα mini update αν δεν το εχετε ηδη τσεκαρει... Με το που εφυγα απο σαπιο 11αρι ADSL και πηγα σε 200αρα FTTH Nova, το Novasports 4 δια μαγειας εγινε 1080p και επιτελους βλεπεται σχεδον κανονικα απο ανθρωπινο ματι !! :LOL::LOL:

Last edited:
  • Like
Reactions: kostthem
Παιδια ενα mini update αν δεν το εχετε ηδη τσεκαρει... Με το που εφυγα απο σαπιο 11αρι ADSL και πηγα σε 200αρα FTTH Nova, το Novasports 4 δια μαγειας εγινε 1080p και επιτελους βλεπεται σχεδον κανονικα απο ανθρωπινο ματι !! :LOL::LOL:
Εγώ με 100 που έχω σκ@τ@ βλέπω στο ns4, μάλλον για να δεις την σούπερ ουάου εφαρμογή της eon πρέπει να έχεις 1 gbps σύνδεση.

• Haha
Reactions: Mike26 and kostthem