Nova EON TV / EON+

Αχααχαχ γτ υπαρχουν φανατικοι οπαδοι εταιρειων νοβας και κοσμοτε??Δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο.
Αν εξαιρέσεις μεμονωμένες περιπτώσεις που κάνουν κρα, κανένα άλλο παιδί δεν έχει υποστηρίξει φανατικά τη μία ή την άλλη.... Όλοι πάνω κάτω λέμε: Δορυφορικό Nova, OTT Cosmote....π.χ.... Και επίσης, αν δεν υπήρχαμε όλοι εμείς εδώ μέσα με μηνύματα στις εταιρείες κλπ δεν θα λυνόντουσαν πολλά προβλήματα είτε στη μία πλατφόρμα, είτε στην άλλη... Κι όμως...

Και γω μόλις τα είδα τα cosmote καναλια στον δέκτη, οπότε μάλλον ανοίξαν σε όλους!

Μια ερώτηση αν κάποιος έχει cosmote και nova αλλά θέλει να παραμείνει (ή παρέμεινε) στην cosmote:

Έχω και 3pl play cosmote (ιντερνετ+σταθερο+cosmote tv) και επειδή ακόμα δεν μου έχουν ανοίξει τα κανάλια νοβα (στον δορυφορικό δέκτη της cosmote) άνοιξα το cosmote app να δω τι παιζει εκεί.

Εκεί λοιπόν δείχνει το εξής: Υπάρχουν τα καναλια νοβα αλλα τα χει "κλειδωμενα" (και εκεί ΜΟΝΟ όταν παω εκει που λεει "η συνδρομη μου" και την απενεργοποιησω..). Όταν παω να δω καποιο προγραμμα νοβα δλδ γραφει οτι "η συνδρομη μου δεν τα υποστηριζει κλπ". Με λίγα λόγια στην "κανονική μου συνδρομή" δεν υπάρχουν (και μάλλον δεν θα υπάρξουν απ΄ ότι καταλαβα)

Στο app σου λέει ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ την τωρινή συνδρομή σε ΝΕΑ full pack 12 μηνης δεσμευσης για να χεις τα εξτρα καναλια

Η διαφορά είναι ότι τώρα πληρώνω ~ 24 το διμηνο (αφαιρωντας το μηνιαιο κοστος του 1ου αποκωδικοποιητη με σκληρο που χω + το κόστος 1 multiroom αποκωδ/ή ακόμα) ενώ στο "νέο" πρόγραμμα - με τα καναλια νοβα - ζητά 39 το δίμηνο (19,5/μήνα)

Η διαφορά δλδ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3 ευρώ/μήνα.

Κάνω κάτι λάθος? Το έχετε ελέγξει αν όντως συμβαίνει έτσι?

Αν εξαιρέσεις μεμονωμένες περιπτώσεις που κάνουν κρα, κανένα άλλο παιδί δεν έχει υποστηρίξει φανατικά τη μία ή την άλλη.... Όλοι πάνω κάτω λέμε: Δορυφορικό Nova, OTT Cosmote....π.χ.... Και επίσης, αν δεν υπήρχαμε όλοι εμείς εδώ μέσα με μηνύματα στις εταιρείες κλπ δεν θα λυνόντουσαν πολλά προβλήματα είτε στη μία πλατφόρμα, είτε στην άλλη... Κι όμως...
εγω παντως οτι σε πολλα πραγματα που λεμε ειμαστε υπερβολικοι.Δεν τους θεωρω στη νοβα τοσο αφελεις να ειναι πισω στο ιντερνετικο κομματι.Σκεψου και μονο οτι βελτιωσαν το delay μεσα σε 2 ωρες απο την ωρα που το τονισαμε οτι ειναι πισω αυτο τα λεει ολα!

Αχααχαχ γτ υπαρχουν φανατικοι οπαδοι εταιρειων νοβας και κοσμοτε??Δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο.
Αν υπαρχουν λεει??? Οπου υπαρχουν αντιπαλοι υπαρχουν και οι οπαδοι τουϛ! Για τουϛ πιο μεγαλουϛ, οπωϛ εγω, θα θυμισω ομηρικεϛ μαχεϛ ΕΒΓΑvsΔΕΛΤΑ στα παγωτα :p

Χαλιά η αεκ χαλιά και η εικόνα του οτε1 στο μποξακι της νόβα
Οκ στην 66αρα από τα 4 μέτρα δεν δείχνει χαλιά αλλά αν πας στο ένα μέτρο κλαφτα ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παιδια δεν αλλαξε τιποτα. 3 συσκευες λεει. Κουτακι ott, δευτερος κωδικος για μεγαλη τηλεοραση και μια φορητη συσκευη. Αν, δε, εχεις και εον εξτρα, παιρνεις και δευτερη φορητη συσκευη. Ολα ταυτοχρονα. Τωρα αν βαλουν περιορισμο μετα δεν ξερω, αλλα τουλαχιστον ελπιζω να διατηρησουν την συνθηκη οτι αν εχεις νοβα γραμμη να μπορεις να βλεπεις σε αλλο σπιτι χωρις περιορισμο…
καναμε συμβολαιο eon προχτες ολα οκ αλλα μια φορητη συσκευη παιζει αγωνες πχ κινητο.εαν ανοιξει ο γιος το δικο του κιντο η το πισι του ενα σταματαει .το eon plus που λες ειναι αλλο?εχει χρεωση?για να βλεπουμε απο 2 φορητες συσκευες λεω

EDIT επισης ειχαμε κινητο ολα απεριοριστα και σταθερη 200αρα με 54 ευρω.τωρα δινουμε αλλα 25+3 =28 για eon πολλα δεν ειναι ρε παιδια 28+54=82 ευρω το μηνα?εαν καποιος θελει να ερθει στην nova θα του το δωσουν τοσο?
εχουμε και αλλα 2 κινητα ολα απεριοριστα με 21 το ενα (σε αλλο αφμ της οικογενειας)

Last edited:
εαν πουμε μονο για σταθερη επειδη ειχαμε με 33 ευρω 200αρα σωστα μας βαλανε απο πανω τα 28(25 για νοβα και 3 για τα κοσμοτε)?η επρεπε να "συγχωνευτουν "οι τιμες και να παμε σε πακετο eon fiber πχ?

• Like
Reactions: pirovola
καναμε συμβολαιο eon προχτες ολα οκ αλλα μια φορητη συσκευη παιζει αγωνες πχ κινητο.εαν ανοιξει ο γιος το δικο του κιντο η το πισι του ενα σταματαει .το eon plus που λες ειναι αλλο?εχει χρεωση?για να βλεπουμε απο 2 φορητες συσκευες λεω

EDIT επισης ειχαμε κινητο ολα απεριοριστα και σταθερη 200αρα με 54 ευρω.τωρα δινουμε αλλα 25+3 =28 για eon πολλα δεν ειναι ρε παιδια 28+54=82 ευρω το μηνα?εαν καποιος θελει να ερθει στην nova θα του το δωσουν τοσο?
εχουμε και αλλα 2 κινητα ολα απεριοριστα με 21 το ενα (σε αλλο αφμ της οικογενειας)
Το εον εξτρα ειναι συν 3€ και παιρνεις μια φορητη ακομα ταυτοχρονα (ταμπλετ, λαπτοπ, κινητο ή browser σε τηλεοραση ή κουτακι box).

• Like
Reactions: fuorigioco1981
Το εον εξτρα ειναι συν 3€ και παιρνεις μια φορητη ακομα ταυτοχρονα (ταμπλετ, λαπτοπ, κινητο ή browser σε τηλεοραση ή κουτακι box).
Για ταυτόχρονη θέαση αθλητικών γιατί έχω μπλέξει τα μπούτια μου;

από 33 ευρώ που δίναμε για fiber 200 τώρα που βάλαμε eon από ότι κατάλαβα από αυτόν στο κατάστημα θα δίνουμε συν 25(+3 για τα κοσμοτε); έτσι έπρεπε να γίνει η αναβάθμιση η να υπάρχει πρόγραμμα eon fiber να δίναμε λιγότερα παραπάνω από τα 28;

Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk

Για πειτε εντυπωσεις απο το ματς της αεκ στο δορυφορικο της νοβα.Περιμενω αντικειμενικη κριτικη οχι γενικα και αοριστα.Αυτο που ειναι σπαστικο γτ χαμηλωνουν τον ηχο της κερκιδας.Ας το αφησουν να ναι λιγο ωραια η μεταδοση.Με πηρε ο υπνος σε ενα σημειο.Ακουγοταν μονο ο κωσταβαρας.Γτ το χαμηλωνουν?

από 33 ευρώ που δίναμε για fiber 200 τώρα που βάλαμε eon από ότι κατάλαβα από αυτόν στο κατάστημα θα δίνουμε συν 25(+3 για τα κοσμοτε); έτσι έπρεπε να γίνει η αναβάθμιση η να υπάρχει πρόγραμμα eon fiber να δίναμε λιγότερα παραπάνω από τα 28;

εσύ κανονικά εφόσον τώρα πηρες την τηλεόραση έπρεπε απλα να κανεις αναβάθμιση και να πάρεις το Fiber Ultra EON+ στα 54€ με νέο συνδιαστικό συμβόλαιο κι όχι να δίνεις 61€

εσύ κανονικά εφόσον τώρα πηρες την τηλεόραση έπρεπε απλα να κανεις αναβάθμιση και να πάρεις το Fiber Ultra EON+ στα 54€ με νέο συνδιαστικό συμβόλαιο κι όχι να δίνεις 61€
οκ θα πάω στο μαγαζί να κάνω φασαρία με τον άσχετο

μου ανοιξαν κ σε εμενα τα cosmote sports..στον 3001 nova box.οι ποιοητα ειναι εξαιρετικη παντως κ ο ηχοσ

καλησπερα παιδια ! υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε στο eon tv box η αναλυση να παει στο 4κ ? η μέγιστη που μου δινει το box απο τις ρυθμισεις ειναι 1080p - 60. εντωμεταξύ πρεπει να ειναι τοσο χαμηλων δυνατοτήτων το box που στα 1080 p - 60 λαγκαρει η εικονα ανα διαστήματα . ( οχι κολαει απο θεμα ιντερνετ κτλ ) . τελος υπαρχει η δυνατότητα να μειωθεί το μεγεθος της γραμματοσειράς στις πληροφορίες των καναλιων οταν αλλαζεις καναλι ? η εξυπνη eon εχει βαλει τοση μεγαλη γραμματοσειρά που δεν εμφανίζονται εξ ολοκλήρου , το τι δειχνει το καθε καναλι !

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
καλησπερα παιδια ! υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε στο eon tv box η αναλυση να παει στο 4κ ? η μέγιστη που μου δινει το box απο τις ρυθμισεις ειναι 1080p - 60. εντωμεταξύ πρεπει να ειναι τοσο χαμηλων δυνατοτήτων το box που στα 1080 p - 60 λαγκαρει η εικονα ανα διαστήματα . ( οχι κολαει απο θεμα ιντερνετ κτλ ) . τελος υπαρχει η δυνατότητα να μειωθεί το μεγεθος της γραμματοσειράς στις πληροφορίες των καναλιων οταν αλλαζεις καναλι ? η εξυπνη eon εχει βαλει τοση μεγαλη γραμματοσειρά που δεν εμφανίζονται εξ ολοκλήρου , το τι δειχνει το καθε καναλι !
Βάλτο 1080p50.

Βάλτο 1080p50.
εκει το εχω αφησει....απλα ρωταω αν κατι δεν βλεπω καλα κ υπαρχει καπου η επιλογη για 4Κ ! παντως η ποιοτητα εικονας εχει βελτιωθεί σε μεγαλο βαθμο...αλλα ακομα εχει θορυβο....απαράδεκτο για συνδρομητική τηλεόραση. επισης απαράδεκτο το μεγεθος της γραμματοσειράς.και οτι για να μπεις σε περισσότερες πληροφοριες για το τι βλεπεις , πρεπει να πατησεις 4-5 κουμπια ....

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
υπαρχει καπου το αρχειο με τους κωδικους απο τις τηλεοράσεις για να ρυθμίσω το τηλεκοντρόλ της eon tv να αλλαζει τα καναλια και της τηλεόρασης μου ? αυτοματα δεν την δέχεται .... εχω μια tcl qled !

Χαλιά η αεκ χαλιά και η εικόνα του οτε1 στο μποξακι της νόβα
Οκ στην 66αρα από τα 4 μέτρα δεν δείχνει χαλιά αλλά αν πας στο ένα μέτρο κλαφτα ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
οτι εχει θορυβο to eon tv box εχει...αλλα η 65 αρα δεν ενδείκνυται για αυτη την αποσταση... και dolby vision να δεις απο αυτη την αποσταση θα βλεπεις παλι '' χαλια ''

• Like
Reactions: valkal19
Καλημέρα σε όλους σκέφτομαι να βάλω eon tv αλλά λόγω χαμηλής ταχύτητας στο adsl έχω βάλει speed boster από Cosmote που στο ελάχιστο πιάνει 15 κ στο μέγιστο 50 θα έχω θεμα με το steaming?