Την 1 μεγαλη οθονη που αλλαζει καθε 30 μερες δεν σκεφτηκαν ακομα να την αλλαξουνε?
Περαστικά που έκανες συμβόλαιο με τη νόβα και δεν πήγες COSMOTE ottΚαλημέρα χτες μηλησα με νόβα για δορυφορικό πακέτο έγινε επιβεβαίωση στοιχείων και μου είπαν πως θα μου έρθει στο εμαιλ το συμβόλαιο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει το μόνο που ήρθε είναι ένα μυνημα ότι έχει γίνει η αίτηση και σύντομα θα ενημερωθώ για την εξέλιξη κανονικά δεν έπρεπε ιδει να μου έχουν στείλει το συμβόλαιο?
Πες μου ένα λόγο που έκανα λάθος.Περαστικά που έκανες συμβόλαιο με τη νόβα και δεν πήγες COSMOTE ott
Χειρότερη εφαρμογή η εον από την κόσμοτε και ποιότητα εικόνας κόσμοτε οττ ανώτερη από εονΠες μου ένα λόγο που έκανα λάθος.
Έβαλα το δορυφορικό πακέτο λόγω χαμηλής ταχύτητας ίντερνετΧειρότερη εφαρμογή η εον από την κόσμοτε και ποιότητα εικόνας κόσμοτε οττ ανώτερη από εον
Ποιο φθηνό βγαίνει από της Cosmote από το app θα βλέπω μόνο στην δεύτερη τηλεόραση και από το κινητο.Έβαλα το δορυφορικό πακέτο λόγω χαμηλής ταχύτητας ίντερνετ
Όλα καλά σε εμένα.Δοκιμασα Novasports1 σε κινητό και tablet ταυτόχρονα και παίζουν κανονικά.Τι έχει παιχτεί με την ταυτόχρονη θέαση σε Smart Tv και σε κινητη συσκευή ; Μου πετάει μήνυμα ότι έχω υπερβεί των επιτρεπομενο αριθμό. Πείτε μου ότι άρχισε να εφαρμόζει τα τερτιπια της cosmote.
Αναφέρομαι σε ταυτόχρονη θέαση στα αθλητικά κανάλια, όχι στα λοιπά κανάλια.
Για να το τεσταρει κάποιος να μου πει.
Στο box της Eon + σε smart tv παίζουν ταυτόχρονα τα αθλητικά .
Σε μεγάλη οθόνη + κινητή συσκευή δεν παίζει ταυτόχρονα πλέον !!!
γιατί νομίζω ότι δεν μπορείς να δεις σε 2 φορητές συσκευές ταυτόχρονα (εκτός αν πληρώνεις έξτρα συσκευή).Όλα καλά σε εμένα.Δοκιμασα Novasports1 σε κινητό και tablet ταυτόχρονα και παίζουν κανονικά.
Έχω την extra συσκευή δωρεάν από εποχή Νοva ακόμα. Προ Eon.γιατί νομίζω ότι δεν μπορείς να δεις σε 2 φορητές συσκευές ταυτόχρονα (εκτός αν πληρώνεις έξτρα συσκευή).
Μόνο αν έχεις ενεργοποιήσει το eon extra.Εχω στο κινητο eon + εαν βαλω novasport1 και στο υπολογιστη σπιτι βαλουν cosmotetv1 θα παιξουν ;
Τι εννοειϛ ωϛ ταινιοθηκη? Στο δορυφορικο εχει γραμμικα καναλια ταινιων και σειρων. On demand, αν εννοειϛ αυτο θα βρειϛ στην εφαρμογη ειτε σε δευτερη τηλεοραση ειτε σε υπολογιστη, λαπτοπ, ταμπλετ, κινητο. Συνδεεσαι με τουϛ κωδικουϛ του nova λογαριασμου σου.Καλησπέρα παιδιά σήμερα έβαλα nova δορυφορικό αλλά δεν βρίσκω κάπου την ταινιοθήκη.
Προσπαθώ να κάνω λογαριασμό αλλά δεν με αφήνει μηλησα μαζί τους και περιμένω αοαντησηΤι εννοειϛ ωϛ ταινιοθηκη? Στο δορυφορικο εχει γραμμικα καναλια ταινιων και σειρων. On demand, αν εννοειϛ αυτο θα βρειϛ στην εφαρμογη ειτε σε δευτερη τηλεοραση ειτε σε υπολογιστη, λαπτοπ, ταμπλετ, κινητο. Συνδεεσαι με τουϛ κωδικουϛ του nova λογαριασμου σου.
Καταλαβα, υπομονη!Προσπαθώ να κάνω λογαριασμό αλλά δεν με αφήνει μηλησα μαζί τους και περιμένω αοαντηση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.