Nova EON TV / EON+

Καλημέρα χτες μηλησα με νόβα για δορυφορικό πακέτο έγινε επιβεβαίωση στοιχείων και μου είπαν πως θα μου έρθει στο εμαιλ το συμβόλαιο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει το μόνο που ήρθε είναι ένα μυνημα ότι έχει γίνει η αίτηση και σύντομα θα ενημερωθώ για την εξέλιξη κανονικά δεν έπρεπε ιδει να μου έχουν στείλει το συμβόλαιο?

Καλημέρα χτες μηλησα με νόβα για δορυφορικό πακέτο έγινε επιβεβαίωση στοιχείων και μου είπαν πως θα μου έρθει στο εμαιλ το συμβόλαιο αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει το μόνο που ήρθε είναι ένα μυνημα ότι έχει γίνει η αίτηση και σύντομα θα ενημερωθώ για την εξέλιξη κανονικά δεν έπρεπε ιδει να μου έχουν στείλει το συμβόλαιο?
Περαστικά που έκανες συμβόλαιο με τη νόβα και δεν πήγες COSMOTE ott

Και αν ο φίλος ήθελε τα Eurosport;

Προσωπικά μπορεί να επέλεξα να κρατήσω την Cosmote αυτό όμως δεν σημαίνει πως αποτελεί για όλους τη βέλτιστη επιλογή.

Επιπροσθέτως ο φίλος έβαλε δορυφορικό λόγω μικρής ταχύτητας internet όπου στο δορυφορικό η ΕΟΝ έχει λίγο καλύτερη εικόνα από το δορυφορικό της Cosmote.

Τι έχει παιχτεί με την ταυτόχρονη θέαση σε Smart Tv και σε κινητη συσκευή ; Μου πετάει μήνυμα ότι έχω υπερβεί των επιτρεπομενο αριθμό. Πείτε μου ότι άρχισε να εφαρμόζει τα τερτιπια της cosmote.
Αναφέρομαι σε ταυτόχρονη θέαση στα αθλητικά κανάλια, όχι στα λοιπά κανάλια.
Για να το τεσταρει κάποιος να μου πει.
Στο box της Eon + σε smart tv παίζουν ταυτόχρονα τα αθλητικά .
Σε μεγάλη οθόνη + κινητή συσκευή δεν παίζει ταυτόχρονα πλέον !!!

Last edited:
  • Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Τι έχει παιχτεί με την ταυτόχρονη θέαση σε Smart Tv και σε κινητη συσκευή ; Μου πετάει μήνυμα ότι έχω υπερβεί των επιτρεπομενο αριθμό. Πείτε μου ότι άρχισε να εφαρμόζει τα τερτιπια της cosmote.
Αναφέρομαι σε ταυτόχρονη θέαση στα αθλητικά κανάλια, όχι στα λοιπά κανάλια.
Για να το τεσταρει κάποιος να μου πει.
Στο box της Eon + σε smart tv παίζουν ταυτόχρονα τα αθλητικά .
Σε μεγάλη οθόνη + κινητή συσκευή δεν παίζει ταυτόχρονα πλέον !!!
Όλα καλά σε εμένα.Δοκιμασα Novasports1 σε κινητό και tablet ταυτόχρονα και παίζουν κανονικά.

Δεν ξέρω δοκιμάζω τώρα σε box + smart tv + κινητό δεν παίζει και στα τρία ταυτόχρονα ακόμα και αν το περιεχόμενο δεν είναι σε αθλητικά κανάλια.

• Wow
Όντως τώρα ; Δεν παίζει ταυτόχρονα κινητή συσκευή και μεγάλη οθόνη ? Δοκίμασες άλλος ?

Όλα καλά σε εμένα.Δοκιμασα Novasports1 σε κινητό και tablet ταυτόχρονα και παίζουν κανονικά.
γιατί νομίζω ότι δεν μπορείς να δεις σε 2 φορητές συσκευές ταυτόχρονα (εκτός αν πληρώνεις έξτρα συσκευή).

γιατί νομίζω ότι δεν μπορείς να δεις σε 2 φορητές συσκευές ταυτόχρονα (εκτός αν πληρώνεις έξτρα συσκευή).
Έχω την extra συσκευή δωρεάν από εποχή Νοva ακόμα. Προ Eon.

Καλησπέρα παιδιά σήμερα έβαλα nova δορυφορικό αλλά δεν βρίσκω κάπου την ταινιοθήκη.

Καλησπέρα παιδιά σήμερα έβαλα nova δορυφορικό αλλά δεν βρίσκω κάπου την ταινιοθήκη.
Τι εννοειϛ ωϛ ταινιοθηκη? Στο δορυφορικο εχει γραμμικα καναλια ταινιων και σειρων. On demand, αν εννοειϛ αυτο θα βρειϛ στην εφαρμογη ειτε σε δευτερη τηλεοραση ειτε σε υπολογιστη, λαπτοπ, ταμπλετ, κινητο. Συνδεεσαι με τουϛ κωδικουϛ του nova λογαριασμου σου.

• Like
Τι εννοειϛ ωϛ ταινιοθηκη? Στο δορυφορικο εχει γραμμικα καναλια ταινιων και σειρων. On demand, αν εννοειϛ αυτο θα βρειϛ στην εφαρμογη ειτε σε δευτερη τηλεοραση ειτε σε υπολογιστη, λαπτοπ, ταμπλετ, κινητο. Συνδεεσαι με τουϛ κωδικουϛ του nova λογαριασμου σου.
Προσπαθώ να κάνω λογαριασμό αλλά δεν με αφήνει μηλησα μαζί τους και περιμένω αοαντηση

• Like
Reactions: thiseas