Nova EON TV / EON+

Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος, αλλά η Νόβα πάλι έκοψε την επιλογή για "ήχο γηπέδου" αντί για ελληνική περιγραφή. Δηλαδή τόσο μπουκωμενος είναι ο κωλοδορυφορος σας που δεν σηκώνει ένα 2ο αρχειακι ήχου ρε διάβολε; Να πρέπει να ανεχόμαστε όχι μόνο τους τρισαθλιους σπίκερζ (στη πλειοψηφία, όχι όλοι) αλλά και το πολύ χαμηλό φυσικό ήχο. Μόνο οι γαιδουροφωναρες τους ακούγονται.

• Haha
Reactions: kostthem
Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος, αλλά η Νόβα πάλι έκοψε την επιλογή για "ήχο γηπέδου" αντί για ελληνική περιγραφή. Δηλαδή τόσο μπουκωμενος είναι ο κωλοδορυφορος σας που δεν σηκώνει ένα 2ο αρχειακι ήχου ρε διάβολε; Να πρέπει να ανεχόμαστε όχι μόνο τους τρισαθλιους σπίκερζ (στη πλειοψηφία, όχι όλοι) αλλά και το πολύ χαμηλό φυσικό ήχο. Μόνο οι γαιδουροφωναρες τους ακούγονται.
Ναι επιβεβαιώνω ότι έβγαλαν τον ήχο γηπέδου στην Cosmote tv στο Novasports premier league

• Like
Reactions: asregman
Τα καναλια novasports στη cosmote μέσω browser έχουν καθυστερήση περίπου 20 δευτερόλεπτα σε σχέση με cosmote app, eon tv app, eon tv μέσω browser. Αυτό συμβαίνει μόνο στα κανάλια novasports μέσω browser και όχι στα δικά της.Αρα συμβαδίζουν σε όλα οι 2 πλατφόρμες όσον αφορά το delay εκτός από την περίπτωση αυτή. Μάλλον τα ξέχασαν και έμειναν με το παλιό delay της eon.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Τα καναλια novasports στη cosmote μέσω browser έχουν καθυστερήση περίπου 20 δευτερόλεπτα σε σχέση με cosmote app, eon tv app, eon tv μέσω browser. Αυτό συμβαίνει μόνο στα κανάλια novasports μέσω browser και όχι στα δικά της.Αρα συμβαδίζουν σε όλα οι 2 πλατφόρμες όσον αφορά το delay εκτός από την περίπτωση αυτή. Μάλλον τα ξέχασαν και έμειναν με το παλιό delay της eon.
Ίσως να μην ισχύει τελικά και να το έκανε μόνο σε μένα για κάποιο λόγο, σύμφωνα και με κάποιον άλλο εδώ μέσα που το δοκίμασε.

Εσείς που βλέπετε μέσα απο την εφαρμογή, σας εμφανίζει συχνά μαύρη οθόνη, σφάλμα αναπαραγωγής και κάνει λουπ; Κι αν οχι απο που βλέπετε;; Εμένα σε Samsung tv το κάνει. Να το βάλω στο mecool km2 plus αν δεν κάνει πλέον σε tv box

Καλημέρα και καλό μήνα υπάρχει τρόπος εκτός από το να πληρώσεις +3 ευρω να μπορείς να περάσεις σε δύο Box το εον tv? Γιατί η smart TV μου δεν έχει την εφαρμογή, στο app τα βλέπει σαν smart tv και μπορώ μόνο στο ένα να το περάσω.

Καλημέρα και καλό μήνα υπάρχει τρόπος εκτός από το να πληρώσεις +3 ευρω να μπορείς να περάσεις σε δύο Box το εον tv? Γιατί η smart TV μου δεν έχει την εφαρμογή, στο app τα βλέπει σαν smart tv και μπορώ μόνο στο ένα να το περάσω.
Καλημέρα καλό μήνα!
Σε 2 box μόνο με +5€ για τα 2 eon smart box

Καλημέρα καλό μήνα!
Έχω το δορυφορικό απλά έχω και το meecool στο σαλόνι και το mi box στο δωμάτιο για ταινίες κ σειρές γιατί δεν της έχει το δορυφορικό αλλά μόνο στο ένα μπορώ να συνδεθώ.

Έχω το δορυφορικό απλά έχω και το meecool στο σαλόνι και το mi box στο δωμάτιο για ταινίες κ σειρές γιατί δεν της έχει το δορυφορικό αλλά μόνο στο ένα μπορώ να συνδεθώ.
Οκ πρέπει να δώσεις +5€ για eon smart box ή δωρεάν να το κανείς chrome cast από το κινητό σου.

Τώρα που έκανε την συνεργασία με την cosmote δεν δανείζεται και το app της; Γιατί αυτές οι συνεχείς μαύρες οθόνες από αυτή την Βαλκανική χαζομάρα που την ονομάζει app δεν αντέχεται

Ρε παιδιά, σε σας λειτουργεί το κουμπί sport που δείχνει πληροφορίες για τον αγώνα; Τον τελευταίο καιρό όποτε το πατάω μου βγάζει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη και να δοκιμάσω αργότερα.

• Wow
Ρε παιδιά, σε σας λειτουργεί το κουμπί sport που δείχνει πληροφορίες για τον αγώνα; Τον τελευταίο καιρό όποτε το πατάω μου βγάζει ότι η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη και να δοκιμάσω αργότερα.
Εμένα στο κινητό λειτουργεί στην τηλεόραση όχι

• Like
Ναι μέν αλλά… όντως λειτουργεί στο ipad αλλά δεν είναι η ίδια υπηρεσία. Στο ipad δεν μπορείς να επιλέξεις μια σημαντική φάση, πχ ένα γκολ που έχασες και να σε πάει σε εκείνο το σημείο της ροής. Μόνο γενικές πληροφορίες μπορείς να δεις

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά τη μάρκα είναι ο δέκτης που δίνει η εον για δορυφορικό πακέτο? Θέλω να τον συνδέσω με το κοντρόλ του mecool.

μαρκα "μ' έκαψες" , το κοντρόλ του mecool bluetooth δεν είναι; αλλά και υπέρυθρων να είναι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κωδικούς.

• Like
Καλημέρα καλό μήνα!
Στο δευτερο smart box παιζουν ταυτοχρονα τα αθλητικα; Γιατι σκεφτομαι να το παρω για τον αδερφο μου που μενει σε αλλο σπιτι. Εννοειται οτι θελω να βλεπουμε οτι θελει ο καθενας (αθλητικα ή ταινιες) χωρις περιορισμους. Αυτος ομως δεν εχει νοβα ιντερνετ, υπαρχει προβλημα; Στην εφαρμογη δεν υπαρχει επιλογη να το παρω. Πρεπει να μιλησω τηλεφωνικα;

Στο δευτερο smart box παιζουν ταυτοχρονα τα αθλητικα; Γιατι σκεφτομαι να το παρω για τον αδερφο μου που μενει σε αλλο σπιτι. Εννοειται οτι θελω να βλεπουμε οτι θελει ο καθενας (αθλητικα ή ταινιες) χωρις περιορισμους. Αυτος ομως δεν εχει νοβα ιντερνετ, υπαρχει προβλημα; Στην εφαρμογη δεν υπαρχει επιλογη να το παρω. Πρεπει να μιλησω τηλεφωνικα;
Ναι τηλεφωνικά πρέπει να μιλήσεις νομίζω ότι ενεργοποιείται και 3η (ή 4η θέαση δεν έχω καταλάβει) και στην ουσία ο έξτρα αποκωδικοποιητής είναι μια επιπλέον θέαση

• Like
Reactions: chtsarts
Καλημερα. Μπορει να παιζει οπου θεϛ και οτι θεϛ ταυτοχρονα ανεξαρτητωϛ δικτυου. Στο τηλεφωνημα εννοειται πωϛ δεν θα πειϛ οτι το θεϛ για αλλο σπιτι αλλα για δευτερη παλια τηλεοραση που δε μπορειϛ να εγκαταστησειϛ την εφαρμογη.