chrispe
AVClub Enthusiast
- 25 March 2008
- 809
αυτό όχι. Εμένα ή παίζει καλά ή δεν παίζει καθόλουΌχι εκεί που παίζει κανονικά να μαυρίζει η οθόνη για 2 με 3 δευτερόλεπτα κ μετά να επανέρχεται

αυτό όχι. Εμένα ή παίζει καλά ή δεν παίζει καθόλουΌχι εκεί που παίζει κανονικά να μαυρίζει η οθόνη για 2 με 3 δευτερόλεπτα κ μετά να επανέρχεται
αυτό μου συμβαίνει ενίοτε στην εφαρμογη σε sony android tvΌχι εκεί που παίζει κανονικά να μαυρίζει η οθόνη για 2 με 3 δευτερόλεπτα κ μετά να επανέρχεται
το σπορτ πριν κάνα 3μηνο λειτουργούσε και ήταν υπέροχη υπηρεσία, έχανες κάποιο γκολ και μπορούσε να σε πάει στο σημείο της ροής για να το δεις. Ενημέρωσε τι θα σου πουν (αν σου απαντήσουν)Έγώ έχω να πω ότι η εικόνα στο Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις χτες ήταν άψογη. Δοκιμασμένο και με Nvidia Shield στην 75άρα TCL 805 και αργότερα μέσα σε 32άρα LG με το Eon Box. Ούτε κολλήματα , ούτε σπασίματα ούτε μαύρισμα οθόνης. Το μόνο θέμα που έχω απο προχτές που έγινα συνδρομητής είναι ότι μόνο στην εφαρμογή στο Shield στην δεν μου εμφανίζει το sports mode. Έχω ήδη στείλει αίτημα με συνημμένο στο support και μου έχουν στείλει και αριθμό εξέλιξης. Το βλέπουμε και θα ενημερώσω. Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος (προς το παρόν) από την υπηρεσία.
να σου πω εμενα μου μαυριζει μονο οταν ξεχνω λογω ηλικιας να βγαλω τα γυαλια ηλιου ερχομενος απο οδηγηση η μπανιουΚαλησπερα παιδιά ρωτάω όσους έχουν δορυφορικό σας μαυρίζει η οθόνη κάποιες φορές?
Σοβαρέψου Bellerophont(η) της Cosmote...Περαστικά και σε σένα
Στο ματς της εθνικής παρατήρησα ότι έκαναν κάποιου είδους bug οι διαφημιστικές πινακίδες που είναι με γραφικά και όχι αυτές που υπάρχουν πραγματικά στο γήπεδο, και εγώ νόμιζα ότι έφταιγαν τα κανάλια αλλά και σε Alpha Digea επίγεια και σε Nova Prime μέσω Cosmote OTT γίνεται το ίδιο, έβαλα και λίγα καρέ μετά που φτιάχνειΠαιδιά δεν ξέρω πως δείχνει η εθνική μέσα από το novasports prime επειδή το βλέπω μέσω κεραίας στον αλφα. Αν όμως το έβλεπα μέσα απ' την εφαρμογή της eon, θα πίστευα ότι φταίει η εφαρμογή και θα έβριζα πάλι την eon. Κάνει πολλά σπασίματα και κολληματακια 2-3 δευτερολέπτων.
Δεν νομίζω να είναι bug. Η συγκεκριμένη έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα σε ένα ματς του ΠΑΟΚ που έβλεπα. Με στεαουα ή Άρη αν θυμάμαι καλά.Στο ματς της εθνικής παρατήρησα ότι έκαναν κάποιου είδους bug οι διαφημιστικές πινακίδες που είναι με γραφικά και όχι αυτές που υπάρχουν πραγματικά στο γήπεδο, και εγώ νόμιζα ότι έφταιγαν τα κανάλια αλλά και σε Alpha Digea επίγεια και σε Nova Prime μέσω Cosmote OTT γίνεται το ίδιο, έβαλα και λίγα καρέ μετά που φτιάχνει
Παρεμπιπτόντως ο Alpha είχε καλύτερη εικόνα από τη Nova όπως φαίνεται στις φωτό
not a bug, a feature δηλαδήΔεν νομίζω να είναι bug. Η συγκεκριμένη έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα σε ένα ματς του ΠΑΟΚ που έβλεπα. Με στεαουα ή Άρη αν θυμάμαι καλά.
Ακριβωϛ αυτο ισχυει επιτρεπει μια μονο εξτρα μεγαλη οθονη περαν τηϛ βασικηϛ (δορυφορικοϛ δεκτηϛ ή EON box). Οποτε επιλεγειϛ ειτε το app τηϛ τηλεορασηϛ ειτε το tv box, με το δευτερο να εχει το πλεονεκτημα οτι ειναι μεταφερομενο και μπορειϛ να το συνδεσειϛ οπου σε βολευει καθε φορα.Παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί, φίλος μου έκανε δώρο account με ταυτόχρονη θέση εώς 2 συσκευές και δηλωμένες έως 5. Σε PC και κινητό μου ζητάει username και password. Σε tv box όμως και Smart TV ζητάει να δηλωθεί ένας κωδικός. Με το σύστημα του κωδικού ΜΟΝΟ ΜΙΑ συσκευή μπορεί να δηλωθεί (είτε box είτε smart);
Μετά από συνεχείς επικοινωνίες μέσο chat και ενώ μου στείλανε αναφορά ότι επιδιορθώθηκε το θέμα δεν έγινε τίποτα το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει στην Android Tv. Μου είπανε ότι μάλλον χρειάζεται ενημέρωση το λογισμικό του android box μου ,τους απάντησα ότι το box μου είναι το Nvidia Shield και δεν χρειάζεται καμία ενημέρωση. Ενημέρωση θέλει σίγουρα η εφαρμογή σας . Τώρα αν θα κάνουν κάτι ,θα δείξει στα επόμενα update τους.το σπορτ πριν κάνα 3μηνο λειτουργούσε και ήταν υπέροχη υπηρεσία, έχανες κάποιο γκολ και μπορούσε να σε πάει στο σημείο της ροής για να το δεις. Ενημέρωσε τι θα σου πουν (αν σου απαντήσουν)
Ψέματα σου λένε σε 2 κουτάκια δεν λειτουργεί που το δοκίμασα! Τόσο στο onn 4k pro όσο και στο google tv streamer που είναι και τα 2 του 2024Μετά από συνεχείς επικοινωνίες μέσο chat και ενώ μου στείλανε αναφορά ότι επιδιορθώθηκε το θέμα δεν έγινε τίποτα το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει στην Android Tv. Μου είπανε ότι μάλλον χρειάζεται ενημέρωση το λογισμικό του android box μου ,τους απάντησα ότι το box μου είναι το Nvidia Shield και δεν χρειάζεται καμία ενημέρωση. Ενημέρωση θέλει σίγουρα η εφαρμογή σας . Τώρα αν θα κάνουν κάτι ,θα δείξει στα επόμενα update τους.
Τι να πω.. Δεν θα τα βάλω με τις κοπέλες απο το chat γιατί ήταν πραγματικά εξυπηρετικές και είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης σε αυτή την υπόθεση. Πιο πολύ με θυμώνει η απάντηση "επιλύθηκε" που είναι σκέτη παπατζα γιατί ούτε καν το είδανε. Δεν είμαι ο μόνος που το έχω αναφέρει. Δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου το sports mode αλλά τόσο δύσκολο είναι να το επιλύσουν;Ψέματα σου λένε σε 2 κουτάκια δεν λειτουργεί που το δοκίμασα! Τόσο στο onn 4k pro όσο και στο google tv streamer που είναι και τα 2 του 2024
Δεν ξέρω ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω. Στο λάιβ τσατ με έχουν κάψει μια φορά και έκανα μια λανθασμένη κίνηση. Μου έλεγαν ότι το κινητό μου έχει πρόβλημα επίμονα και για αυτό δεν πιάνει volte και χάνω το 5g αρκετές φορές. Πήρα άλλο κινητό (δεν ήθελα να αλλάξω αλλά το χρειαζομουν για πολλούς λόγους) και ανακάλυψα ότι η nova δεν το υποστηρίζει και δεν έφταιγε η συσκευή.Τι να πω.. Δεν θα τα βάλω με τις κοπέλες απο το chat γιατί ήταν πραγματικά εξυπηρετικές και είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης σε αυτή την υπόθεση. Πιο πολύ με θυμώνει η απάντηση "επιλύθηκε" που είναι σκέτη παπατζα γιατί ούτε καν το είδανε. Δεν είμαι ο μόνος που το έχω αναφέρει. Δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου το sports mode αλλά τόσο δύσκολο είναι να το επιλύσουν;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.