Λοιπόν, επιστροφή στα παλιά λημέρια και στην γκρίνια καθότι ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν!
Κατ' απαίτηση του γιου, έφηβου πλέον και ποδοσφαιρόφιλου έκανα μια επέκταση συμβολαίου για ΕΟΝ+, δορυφορικό από βίτσιο. Η θυγατέρα μας βγήκε του βινυλίου, όπως γνωρίζετε κάποιοι εδώ μέσα.
Σχόλιο πρώτο και θετικό.
Η τιμή που μου έδωσαν για το φουλ πακέτο και 1 γίγα οπτική ίνα πάει στα 48 ευρώ, δηλαδή +14 ευρώ απο ότι είχα μέχρι σήμερα (οπτική ίνα 1 gbit με κουπόνι) και δεν το λες καθόλου άσχημο σε σχέση με κάτι 80άρες που πλήρωνα τω καιρώ εκείνω, χωρίς ιντερνετ.
Σχόλιο δεύτερο (κι αυτό θετικό)
η κολεγιά με την κοσμοτέ στα αθλητικά. Έχοντας μια συνδρομή βλέπεις ότι βλέπεται απο τα αθλητικά.
Σχόλιο τρίτο, πάλι θετικό.
Καλύτερο σήμα, δεν ξέρω αν ανέβασαν καινούριους αναμεταδότες ή τεχνικές προόδους αλλά τώρα με ίδια πιάτα έχω καλύτερη λήψη.
Καλύτερη εικόνα, φυσικά λόγω των αρκετών HD καναλιών η γενική αίσθηση ανεβαίνει αλλά ακόμα και τα SD κανάλια μπορείς να τα δείς σε μεγάλη τηλεόραση.
Παλιότερα, μόλις αγόρασα την πρώτη πλάσμα άρχισα να τους βρίζω...
Σχόλιο τέταρτο, θετικό
Ταυτόχρονη θέαση από άλλη μια Smart tv και ένα υπολογιστή, αν και κάπου διάβασα ότι σε αθλητικά γεγονότα πάιζει κόφτης..
Πάντως καλό, θετικό, δεν κάνεις αλχημείες πια για να βλέπεις στο σπίτι σου
Σχόλιο πέμπτο.
Πρώτα βγαίνει η ψυχή, μετά το χούι.
Αντί να δίνουν μοντούλες, κλειδομανταλωμένες κατά πως θένε και να τις χρησιμοποιούμε κατά πως θέλουμε και μας βολέυει (πχ κατευθείαν στην TV), μοιράζουν κάτι συφoριασμένους δέκτες που μόλις κάνεις ένα σκανάριασμα για ελεύθερα κανάλια, χάνουν το φως τους. Σε εμένα έδωσαν ένα CHSAT01 που επειδή το καλώδιο είναι λίγο σκληρό, δεν μπορεί να κάτσει κάτω και σουζάρει.
Σχόλιο έκτο,
εγγραφές στον δέκτη καπούτ. Για να γράψεις κάτι πρέπει να κανεις αλχημείες, πάλι το παλιό το χούι, να τα κάνουμε δύσκολα.
Σχόλιο έβδομο
μεγάλη απώλεια η έξοδος σήματος απο τα tuners στους σύγχρονους δέκτες
ΥΓ έχει ανοιξει κανείς τον CHSAT01 του να δούμε τι έχει μέσα;