Nova EON TV / EON+

Σας καταλαβαίνω απόλυτα, για την δορυφορική
μετάδοση και είμαι υπέρ του δεόντος,
αφού έχω καί Combo (SAT/TER/Cab/IPTV) / 4K δέκτη,
τον Octagon SF8008!!!

Για την περίπτωση, τώρα, να θέλει κάποιος
να δει χωρίς να χρειάζεται, ν' ανοίγει
το μενού με τα κανάλια, με zapping,
από το NovaSports Prime π.χ. σε κανάλι
πέρα από το NovaSports START ή το "1",
εγώ το 'χω λύσει (έστω μερικώς),
με την δυνατότητα δημιουργίας
αγαπημένου πακέτου
!!!

Όποιος θέλει να επανέλθει σε δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση είναι προτιμότερο να επιλέξει COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου, καθώς οι δορυφορικοί δέκτες της COSMOTE TV συνεχίζουν να έχουν τη δυνατότητα εγγραφών σε εξωτερικό σκληρό δίσκο μέσω EPG, και φυσικά δυνατότητα Rewind Time-Shift στα ζωντανά προγράμματα.
Και παράλληλα μια οθόνη μεσώ ΟΤΤ, την οποία εναλλάσσεις σε οποιαδήποτε Οθόνη, Smart TV, Lap-Top/PC και Κινητή συσκευή.

Έκτος αυτού, δεν ξέρω τι γίνεται στη δορυφορική cosmote και αν είναι τα ίδια αλλά σε δέκτη EON Sat νέο του κουτιού αυτό το μήνα με ενημερωμένο firmware που δοκίμασα πραγματικά είναι εντελώς για τα σκουπίδια, σου βγαίνει η ψυχή να αλλάξεις κανάλι πχ από το Novasports 4 στο Prime (τώρα που ήταν κοντά τα ματς Euroleague Playoffs), 4-5 δευτερόλεπτα (χωρίς υπερβολή) απόκρισης του μενού επιλογής καναλιού (κουμπί ΟΚ κεντρικό). Αν δεν υπάρχει θέμα σύνδεσης internet πχ είναι καμία 24αρα που είναι 11 download/1 upload ΜΑΚΡΙΑ από δορυφόρο και το δέκτη της Nova
Δεν μ' αρέσει να γράφω ανακρίβειες, ΔΙΟΡΘΩΣΗ: αυτό ΔΕΝ ισχύει, η θέαση γινόταν μέσω USB HDMI capture card σε 1080p/50fps και αυτό προκαλούσε την καθυστέρηση, ο δέκτης απευθείας σε τηλεόραση δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
σε σμαρττβ TCL43QLED
Είναι σαφώς off topic, αλλά εάν θέλεις γράψε το πλήρες μοντέλο της TCL καθώς και την version firmware που έχεις (ή βάζεις screenshot από τις πληροφορίες). Να σου πω εάν μπορείς να του βάλεις και νέα έκδοση ΟΤΑ (που ακόμα δεν δίνεται αυτόματα από TCL). Κυρίως εάν μπορεί να σε πάει από Android 12 σε Android 14 . Εάν σε ενδιαφέρει βέβαια. Sorry for the off topic.

Είναι σαφώς off topic, αλλά εάν θέλεις γράψε το πλήρες μοντέλο της TCL καθώς και την version firmware που έχεις (ή βάζεις screenshot από τις πληροφορίες). Να σου πω εάν μπορείς να του βάλεις και νέα έκδοση ΟΤΑ (που ακόμα δεν δίνεται αυτόματα από TCL). Κυρίως εάν μπορεί να σε πάει από Android 12 σε Android 14 . Εάν σε ενδιαφέρει βέβαια. Sorry for the off topic.
Καλή εβδομάδα..!!.... λοιπόν μοντέλο TCL 43 C645 android 11
Version V8-R51MT05-LF1V631
Ειδα δεν έχω διαθέσιμο λογισμικό μέσω διαδικτύου.
Αν έχεις τρόπο όπως λεες...πεσμου πιθανόν μέσω στικάκι λεες.