Nova EON TV / EON+

Καλησπερα φιλε μου.Τον παρέλαβα με courier στις 4/5 και οχι απο καταστημα μιας και προηλθα απο φορητοτητα απο cosmote σε nova.Παντως στην εφαρμογη μεσω κινητου της EON ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το ιδιο προβλημα κατα την εναλλαγη των καναλιων αλλα μονο μεσω του box που ειναι συνδεδεμενο ,μεσω ethernet στην τηλεοραση.Δεν ξερω αν παιζει ρολο επισης το γεγονος οτι η τηλεοραση μου ειναι του 2016 LG η οποια δεν εχει στο lg content την εφαρμογη της EON για να κανω δοκιμη μεσω εφαρμογης και να παρακαμψω το box.
Και δεν γραφει πουθενα ΕΟΝ?

Και δεν γραφει πουθενα ΕΟΝ?
Καλησπέρα φιλε.Πού εννοείς??Στο κουτάκι όχι δεν γράφει πουθενά EON στην συσκευασία όμως του android box γράφει απέξω EON.;Άν εννοείς απο την άλλη για την τηλεόραση όχι δεν υπαρχει πουθενά app της EON στο LG content store.Έβαλα και φωτογραφία απο την συσκευασία του box

Attachments

• εικόνα_Viber_2026-05-18_16-57-39-779.jpg
    εικόνα_Viber_2026-05-18_16-57-39-779.jpg
    233.8 KB · Views: 54
Καλησπέρα φιλε.Πού εννοείς??Στο κουτάκι όχι δεν γράφει πουθενά EON στην συσκευασία όμως του android box γράφει απέξω EON.;Άν εννοείς απο την άλλη για την τηλεόραση όχι δεν υπαρχει πουθενά app της EON στο LG content store.Έβαλα και φωτογραφία απο την συσκευασία του box
Δώσε φωτο το κουτι της συσκευασίας με τα χαρακτηριστικά και καμια φωτο καλή από τον νέο δέκτη Changhong CHMBX01 και το remote control.

• Love
Reactions: Enki
Καλησπέρα...εμένα ενεργός κ λήγει σύντομα η σύμβαση δορυφορικό Νόβα κ μόνο έχω.
Και ήθελα να μάθω αν έκανε κανείς σας μόνο 1 χρόνο ανανέωση σύμβασης...δεν θέλω 2 χρόνια.!! Διότι το νέο έτος κ τελευταίο λήγει η σύμβαση τριετίας Νόβα κ ΟΤΕ....και επιπλέον λήγει κ σύμβαση του ΠΑΟΚ με Νόβα..,κ του ΟΤΕ λήγει η σύμβαση με Τσάμπιονς λιγκ κ Γιουρόπα κ Κόνφερενς!!
Όπως καταλαβαίνετε δε με συμφέρει τα 2 χρόνια.
Αν δε γίνεται 1 χρόνο..,τοτες το αφήσω αορίστου οπότε ανεβαίνει η συνδρομή ξέρει κανείς πόσο μου ανέβει??

Καλησπέρα...εμένα ενεργός κ λήγει σύντομα η σύμβαση δορυφορικό Νόβα κ μόνο έχω.
Και ήθελα να μάθω αν έκανε κανείς σας μόνο 1 χρόνο ανανέωση σύμβασης...δεν θέλω 2 χρόνια.!! Διότι το νέο έτος κ τελευταίο λήγει η σύμβαση τριετίας Νόβα κ ΟΤΕ....και επιπλέον λήγει κ σύμβαση του ΠΑΟΚ με Νόβα..,κ του ΟΤΕ λήγει η σύμβαση με Τσάμπιονς λιγκ κ Γιουρόπα κ Κόνφερενς!!
Όπως καταλαβαίνετε δε με συμφέρει τα 2 χρόνια.
Αν δε γίνεται 1 χρόνο..,τοτες το αφήσω αορίστου οπότε ανεβαίνει η συνδρομή ξέρει κανείς πόσο μου ανέβει??
αφού όπου και να πας τα αθλητικά τα μοιράζονται νόβα cosmote τι αγχώνεσαι;

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

• Like
Reactions: ANAGNPANA
Εννοεί μάλλον πως φοβάται μην τυχόν από το επόμενο καλοκαίρι που όντως λήγει η συνεργασία Nova -cosmote,μην πάνε τα αθλητικά το κάθε ένα στην πλατφόρμα του, αλλά προσωπικά δεν νομίζω να συμβεί αυτό διότι ήδη και οι δύο πλατφόρμες είναι κερδισμένες και έχουν αποτρέψει και την πειρατεία που ήτανε το βασικό θέμα, έτσι αν σπάσουν πάλι τα αθλητικά πάλι θα έχουμε τέτοια θέματα οπότε δεν νομίζω να τους συμφέρει, οπότε μάλλον Nova Cosmote θα συνεχίζουν να είναι μαζί στο κομμάτι των αθλητικών καναλιών πιστεύω.
Βέβαια μην ξεχνάμε και την πλατφόρμα του ant1+ που θα αλλάξει όνομα με την συμμαχία των Βαρδινογιάννη Μαρινάκη και Κυριακού που του ανήκει,θα αλλάξει ονομασία και θα γίνει μια πλατφόρμα ανταγωνιστική όπως λένε και πάρουν και δικαιώματα από τα αθλητικά,και ήδη και οι δύο πλατφόρμες τρέμουν στην ιδέα αυτή
Ειδομεν