Nova EON TV / EON+

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Άνθρακες το ui του guide (τουλάχιστον για μένα που θέλω να βλέπω το πρόγραμμα με βάση την ώρα κι όχι με βάση τα κανάλια)
Να πω και την κακία μου ότι η σλοβενική έχει πολλά παραπάνω κανάλια...

• Like
Reactions: voys
200+ κανάλια..., Adult VoD, Stingray Festival 4K, Όλα τα θεματικά κανάλια Nickelodeon, Love nature HD και πολλά άλλα...

Να πω και την κακία μου ότι η σλοβενική έχει πολλά παραπάνω κανάλια...
Έχουμε τη φτωχότερη θεματική συνδρομητική τηλεόραση. Ίσως και παγκόσμια.
Εννοείται ότι και η σλοβενική θα έχει παραπάνω κανάλια.
Όλοι έχουν παραπάνω κανάλια.
Και πέρα από τα linear, τις είδες τις εικόνες από τη νέα EON TV που έχεις άμεση πρόσβαση από την εφαρμογή της EON σε τίτλους του HBO Max και του SkyShowtime;
Είμαστε πολύ πίσω σε όλα.

Last edited:
  • Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Και ρωταω εγω, τωρα...
Αν γινει η φημολογουμενη εξαγορα... " η τριτη γενια " θα ερθει; Ή, δεν εχει να κανει...;

Να ελπισω οτι με αυτες τις αλλαγες θα μου ξαναφτιαξουν
1. Τον 5.1 ηχο μεσω οπτικης ινας και
2. Το δεξι κουμπι του ασυρματου ποντικιου,
που μου χαλασαν μετα απο μια αναβαθμιση πριν περιπου 2 χρονια;

Οσοι εχουμε ξεμεινει στον πρωτο αποκωδικοποιητη μπορουμε να ζητησουμε νεοτερο?

Ποιος είναι ο τελευταίος ? Εγώ αυτόν έχω

b76a264c667fa4fe105750c4b8ba87d0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: ANAGNPANA
Οποίος πάρει νέα box θα πάρει τα αναβαθμισμένα με το νέο eon 3.0 είναι πολύ μικρά μποξακια χωράνε σε τσέπη πολύ μεγαλύτερο χώρο πολύ πιο γρήγορα νέα σύγχρονα interface καθαρή εικόνα μεγαλύτερο μενού τα παίρνεις όπου θες πολύ καλή αναβάθμιση καμία σχέση με το τωρινό σε μποξ και ποιότητα

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Οποίος πάρει νέα box θα πάρει τα αναβαθμισμένα με το νέο eon 3.0 είναι πολύ μικρά μποξακια χωράνε σε τσέπη πολύ μεγαλύτερο χώρο πολύ πιο γρήγορα νέα σύγχρονα interface καθαρή εικόνα μεγαλύτερο μενού τα παίρνεις όπου θες πολύ καλή αναβάθμιση καμία σχέση με το τωρινό σε μποξ και ποιότητα
εχουμε καμια φωτο να το δουμε? η μοντελο?

εχουμε καμια φωτο να το δουμε? η μοντελο?
Unibox

η εικόνα είναι τέλεια χωρίς κανένα ελάττωμα το μποξ έχει μεγαλύτερη ram και σύντομα θα αναβαθμιστεί και θα γίνει έτσι η εφαρμογή σε κινητά tablet tv κλπ ,έγινε πολύ καλή αναβάθμιση

Attachments

• IMG_1369.jpeg
    IMG_1369.jpeg
    2.3 MB · Views: 20
  • IMG_1370.jpeg
    IMG_1370.jpeg
    1.9 MB · Views: 20
  • IMG_1371.jpeg
    IMG_1371.jpeg
    2.4 MB · Views: 20
  • IMG_1372.jpeg
    IMG_1372.jpeg
    3.7 MB · Views: 21
  • IMG_1362.jpeg
    IMG_1362.jpeg
    1.7 MB · Views: 15
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: pepis
Unibox

η εικόνα είναι τέλεια χωρίς κανένα ελάττωμα το μποξ έχει μεγαλύτερη ram και σύντομα θα αναβαθμιστεί και θα γίνει έτσι η εφαρμογή σε κινητά tablet tv κλπ ,έγινε πολύ καλή αναβάθμιση

Το έχουν ήδη φέρει δλδ ? Γιατί διάβασα ότι θα το φέρουν τους επόμενους μήνες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λογικα θα αναβαθμιστει η εφαρμογη και στα παλια box. Εκτος αν δεν ειναι μονο θεμα software update και θελει ντε και καλα το συγκεκριμενο.

Η νέα εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στο νέο box,στις δικιες μας πλατφόρμες Ελλάδα θα έρθει τους επόμενους μήνες ,είμαστε η επόμενη σειρά χωρών που θα έρθει