SatZapper
AVClub Addicted Member
- 5 September 2007
- 1,482
Μήπως πρέπει να απεγκαταστάσεις πρώτα την eon εφαρμογή στην lg smart tv σου και μετά να δοκιμάσεις στη Νέα εφαρμογή nova tv!!Δίκη μας nova View attachment 279025
Μήπως πρέπει να απεγκαταστάσεις πρώτα την eon εφαρμογή στην lg smart tv σου και μετά να δοκιμάσεις στη Νέα εφαρμογή nova tv!!Δίκη μας nova View attachment 279025
Επειδή δεν έχω Eon tv μπορείς να μου δείξεις τι γράφει?Το θέμα είναι να περάσουν στα κινητά μας στις εφαρμογές λέει μέσα στους επόμενους μήνες χωρίς να αναγράφει προς ποιον μήνα μπορεί Νοέμβρη μπορεί και Μάρτιο
Ναι, έχει ξεκινήσειΑραγε σε παλαιοτερα box (πχ εγω εχω το STSDB01) θα δωθει αναβαθμιση στο interface?
Στην ανανέωση μπορείς να το ζητήσεις φαντάζομαι, ή να κάνεις διακοπή τη συνδρομή αυτή και να ξεκινήσεις μια χωρίς το box (στη χειρότερη)καλησπέρα , εχω μια απορια. χρησιμοποιω eon tv box και μια μια τηλεοραση (lg) , οχι android δηλαδη. μπορω να καταργησω το box και να βλεπω απο την lg tv και αντι του box να προσθεσω μια sony anfroid tv ? ευχαριστώ!
οι περισσοτεροι εχουμε τον SDSTB02. αν κ με βλεπω να μενω στο δορυφορικοΑραγε σε παλαιοτερα box (πχ εγω εχω το STSDB01) θα δωθει αναβαθμιση στο interface?
Η εγκατάσταση ειναι δωρεαν σε όσες θες στην Cosmote και οχι οι ταυτόχρονες θεάσεις. Αλλο το ενα αλλο το άλλο. Η cosmote δορυφορική που εχω επιτρέπει σε μια ακόμα συσκευή ταυτόχρονη θέαση. Και δεν μπορείς καν να πληρώσεις για πακέτο έξτρα συσκευής αν δεν εχεις ιντερνετικο.Ίδια μίζερη πολιτική για θέαση σε smart tv/box, μόνο δύο. Αν θέλεις και τρίτη πλήρωσε επιπλέον ενώ σε cosmote είναι δωρεάν σε όσες συσκευές θέλεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.