NOVA Επίγεια

Status
Not open for further replies.
Re: Nova Επίγεια!

αν βλέπεις μια ταινία τη μέρα έχεις αμέσως αμέσως 60 ευρώ γιατί στο dvdαδικο της γειτονιάς μου πάει 2 ευρώ η ημερήσια ταινία.

1,20 στο μηχάνημα και κάθε μέρα δεν βλέπεις πρεμιέρες "Blockbuster" στην Nova :)

Η τιμή είναι ΕΚΤΟΣ πραγματικότητας...
Θα έπρεπε να κοστίζει 9 το Novacinema, 15 το αθλητικό και το ολοκληρωμένο 22 !
35 Ευρώ πάει πολύ η λιγούρα...

35 ευρω 2 καναλια.και με 25 βαζεις οτε.

αν βλέπεις μια ταινία τη μέρα έχεις αμέσως αμέσως 60 ευρώ γιατί στο dvdαδικο της γειτονιάς μου πάει 2 ευρώ η ημερήσια ταινία.

4 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:
YEP 1: Για απεριόριστες ενοικιάσεις με 1 dvd ή 1 game στον κωδικό σου με 12,90 , χωρίς επιπλέον κόστος ενοικίασης ή καθυστέρησης.
YEP 2: Για απεριόριστες ενοικιάσεις με 2 dvd ή 1 dvd + 1 game στον κωδικό σου με 18,90 , χωρίς επιπλέον κόστος ενοικίασης ή καθυστέρησης.
YEP 3: Για απεριόριστες ενοικιάσεις με 3 dvd ή 2 dvd + 1 game στον κωδικό σου με 24,90 , χωρίς επιπλέον κόστος ενοικίασης ή καθυστέρησης.
YEP CLASSIC: Για απεριόριστες ενοικιάσεις με 5 dvd ή 4 dvd + 1 game στον κωδικό σου με 18,90 , από την κλασική ταινιοθήκη μας, χωρίς επιπλέον κόστος ενοικίασης ή καθυστέρησης.

http://www.videorama.gr/stores_news.aspx?id=155

με πηραν σημερα απο την forthnet να με ενημερωσουν για τα επιγεια ψηφιακα της νοβα.λεω ευχαριστω δεν θελω.απανταει και επιμενει δεν θελετε να σας ενημερωσω?λεω οχι παρακολουθω τις εξελιξεις και την τεχνολογια και γνωριζω.

ξενερωνει λιγο και μου λεει οκ ευχαριστω αντιο σας.

βεβαια επρεπε να τις πω που πας ρε καραμητρο με τετοιες τιμες,αλλα ημουν δουλεια και λεω αστο μην ασχολεισαι τωρα.

Απάντηση: Nova Επίγεια!

Επειδή το πακέτο(nova επίγεια 49 euro) έχει εξαντληθεί από παντού(αθήνα-Δ.προάστια)μήπως γνωρίζει κάποιος που υπάρχει ακόμη διαθέσιμο ή σε κατάστημα της forthnet ή κοτσόβολο ή πλαίσιο ή media markt .

Ευχαριστώ

Last edited:
μηπως να παρεισ ενα τηλεφωνο στο κεντρικο forthnet shop στην ατθιδων? (αν παρεισ ενημερωσε μας...)

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Nova Επίγεια!

απο το πλαισιο με ενημερωσαν οτι θα κανουν νεα παραλαβη απτα κεντρικα αυριο
εχω κανει παραγγελια και η αυριανη μερα θα δειξει
θα σας ενημερωσω σχετικα

Μετά από πολλά τηλέφωνα σχεδών σε όλα τα forthnet shop της αττικής βρήκα ένα τελευταίο στο forthnet shop (Αχαρναί) και πήγα εχθές και το πήρα μετά από κράτηση.Στα Media Markt έχει εξαντληθεί,στα καταστήματα Πλαίσιο έβαλα έναν υπάλληλο και κοίταξε στο σύστημά του και δέν έχουν τίποτα.Δέν ξέρω με κωτσόβολο αν μπορεί να βρέι κάποιος(λίγο χλωμό).
Σε κάποια καταστήματα forthnet shop έχουν δημιουργήση λίστες αναμονής και αν παραλάβουν σε πέρνουν τηλ.
Περιμένουν και αυτοί ενημέρωση από την Nova.

αμα δωσουν παραταση αλλοι τοσι θα ενργοποιησουν... καλα τα πηγε η προσφορα... να δουμε πιο ποσοστο θα παραμεινει ενεργο μετα ομως... αλλα σιγουρα καποιοι θα θελησουν να συνεχισουν. τυρακι ειναι η ολη προσφορα. απαξ και εχει τον εξοπλισμο εξλατεστημενο πολυ πιο ευκολα αποφασιζεισ να κανεις συνδρομη.

Σίγουρα τυράκι είναι η προσφορά(ειδικά και με το κουπόνι real)4 μήνες δωρεάν και μετά σου μένει και ο δέκτης. . .
Το θέμα είναι μετά ποιος θα πέσει στην φάκα. . .

4 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ:
YEP 1: Για απεριόριστες ενοικιάσεις με 1 dvd ή 1 game στον κωδικό σου με 12,90 , χωρίς επιπλέον κόστος ενοικίασης ή καθυστέρησης.
YEP 2: Για απεριόριστες ενοικιάσεις με 2 dvd ή 1 dvd + 1 game στον κωδικό σου με 18,90 , χωρίς επιπλέον κόστος ενοικίασης ή καθυστέρησης.
YEP 3: Για απεριόριστες ενοικιάσεις με 3 dvd ή 2 dvd + 1 game στον κωδικό σου με 24,90 , χωρίς επιπλέον κόστος ενοικίασης ή καθυστέρησης.
YEP CLASSIC: Για απεριόριστες ενοικιάσεις με 5 dvd ή 4 dvd + 1 game στον κωδικό σου με 18,90 , από την κλασική ταινιοθήκη μας, χωρίς επιπλέον κόστος ενοικίασης ή καθυστέρησης.

Αυτό εδώ το είδες; Είναι 25 ευρώ για να δεις 5 ταινίες. Το επίγειο είναι τα μισά για να βλέπεις όσες θες. Μια χαρά πακέτο είναι η επίγεια και αφού δεν τη θεωρείς προσφορά απορώ γιατί πήγες και το πήρες κι εσύ και όσοι έκαναν τη λίστα αναμονής.

Εγώ φίλε μου δεν είπα ποτέ πως δεν είναι καλή προσφορά . . .super duper προσφορά είναι.(2 μέρες έψαχνα για να πάρω το πακέτο).49 euro με δέκτη HD και 4 μήνες(real) δωρεάν συνδρομή novacinema1 + novasports1.
Μετά τους 4 μήνες είναι απαράδεκτες οι τιμές σαν ενεργός συνδρομητής στο επίγειο πακέτο. . . .

Θα μπορούσε να δώσει το cinema pack με 8 και να έκανε παραγωγή 2 ελληνικών σειρών ωστε να ανταγωνιστή τα ιδιωτικά κανάλια.

Re: Απάντηση: Re: Nova Επίγεια!

Εγώ φίλε μου δεν είπα ποτέ πως δεν είναι καλή προσφορά . . .super duper προσφορά είναι.(2 μέρες έψαχνα για να πάρω το πακέτο).49 euro με δέκτη HD και 4 μήνες(real) δωρεάν συνδρομή novacinema1 + novasports1.
Μετά τους 4 μήνες είναι απαράδεκτες οι τιμές σαν ενεργός συνδρομητής στο επίγειο πακέτο. . . .
Που το βρήκες; υπάρχει ακόμα κάπου διαθέσιμο;

Θα μπορούσε να δώσει το cinema pack με 8 και να έκανε παραγωγή 2 ελληνικών σειρών ωστε να ανταγωνιστή τα ιδιωτικά κανάλια.

εεε 9,9 το δινει. για 2 ευρω...

να κανει ελληνικες σειρες? μαλλον θα αστειευσαι... για αυτο πληρωνουμε τη nova για να μην βλεπουμε ελληνικες σειρες. τι αλλο θα ακουσουμε

Με δεδομένο την μεγαλη απήχηση που ειχαι το πακέτο η προσθήκη των ελληνικών σειρών θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά ωστε να πιάσει μεγαλύτερο μερος του πληθυσμού που εχει βαρεθεί τα τουρκικά.

Όντως ρε παιδιά...τι ελληνικές παραγωγές; Χίλιες φορές να δώσει αυτά τα λεφτά για να φέρει κι άλλες σειρές και ταινίες απ'έξω. Αν είναι να δώσει κάτι για ελληνική παραγωγή χίλιες φορές να είναι κινηματογράφος παρά καμία χαζοκωμωδία σε σειρά. Στα 10 ευρώ τόσο περιεχόμενο είναι μια χαρά...

Με δεδομένο την μεγαλη απήχηση που ειχαι το πακέτο η προσθήκη των ελληνικών σειρών θα μπορούσε να λειτουργήσει θετικά ωστε να πιάσει μεγαλύτερο μερος του πληθυσμού που εχει βαρεθεί τα τουρκικά.

ουτε ελληνικη, ουτε τουρκικη. Hollywood.γιαυτο την πληρωνουμε.

Ακριβώς έτσι!:a0210:

Last edited:
Status
Not open for further replies.