NOVA Επίγεια

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Nova Επίγεια!

λοιπον στο πλαισιο τελος θα εχουν παραλαβη αλλα με αγνωστες ακομα τιμες και προσφορες
οσο για την τιμη της νοβα επιγειας στοιχηματιζω 1 ευρω οτι τα χριστουγεννα θα γινουν γενναιες μειωσεις στα πακετα της
γιατι θεωρω οτι 60% θα διακοψουν(ενα 30% θα μεινουν στο σινεμα και ενα 10% περιπου στο σπορτ)

Re: Nova Επίγεια!

χαχα, είχαν πλάκα τα ποσοστά katara! Κι εγώ πιστεύω ότι οι περισσότεροι δεν θα παραμείνουν συνδρομητές, αλλά τέτοια ακρίβεια στα ποσοστά δεν είχα σκεφτεί. :p

που να κατσω και να το σκεφτω καλυτερα!
θα προσθεσω και δεκαδικα
αντε καλη σου νυχτα!

Last edited by a moderator:

Με τούτα και με εκείνα στο τέλος του χρόνου, η Nova θα καυχιέται για 600 χιλιάδες συνδρομητές και πόσο δυναμικά αντιστέκεται στην κρίση... Επιφανειακά πράγματα ως συνήθως!!!

αυτο καλο ειναι. οι μετοχοι να βλεπουν προοδο (εστω και επιφανειακη) για να δινουν λεφτα. :-))

Απάντηση: Nova Επίγεια!

Όποιος θέλει το πακέτο έχει κάποια διαθέσιμα κομμάτια στο forthnet shop της Ελευσίνας (τηλ.210-5548857).Παραλάβανε σήμερα το πρωί και με πήραν πρίν από λίγο τηλ.Είχα μπεί σε λίστα αναμονής αλλά εγώ βρήκα από αλλού . . .

Last edited:
Re: Απάντηση: Nova Επίγεια!

Παιδιά δεν άντεξα έπρεπε κι εγώ να κάνω το σχόλιο μου για την τιμολογιακή πολιτική...

Προφανώς οι άνθρωποι πρέπει να απευθύνονται σε άσχετους ή να το πω πιο ευγενικά
σε μη ψαγμένους χρήστες...

Έχω μπροστά μου το φυλλάδιο Ιούλιος-Αύγουστος της Forthnet-nova:

Επίγεια Cinema : 14,90 (9,90 με Forthnet)
Επίγεια sports :24,90 (19,90 με Forthnet)
Επίγεια sports & cinema : 34,90 (29,90 με Forthnet)

Η όλη υπηρεσία είναι 2 κανάλια: Novacinema 1,Novasports 1(Disney XD)
To Novasports 1 εκπέμπει μετά το Disney XD,δηλαδή κάθε στιγμή έχεις
διαθέσιμα το πολύ 2 κανάλια (στην υπηρεσία Επίγεια sports & cinema)
Και μάλιστα SD κανάλια έτσι...ούτε κουβέντα να έβαζαν τα
Novasports HD και Novacinema HD ...

Ας κρίνω τις τιμές για την περίπτωση που κάποιος έχει και Forthnet
όπου είναι μειωμένες κατά 5 ευρώ:

Επίγεια Cinema : 14,90 (9,90 με Forthnet)

Δεν λέω έχει κάποιες καλές ταινίες το novacinema1 αν και οι επαναλήψεις δίνουν και πέρνουν...
10 ευρώ το μήνα για 1 standard definition κανάλι στις εποχές που ζούμε??

Καταρχάς για μένα μέγα λάθος που δεν έβαλαν το novacinema HD !
Αν είχαν το novacinema HD στα 10 ευρώ κανονική τιμή και ακόμα χαμηλότερη
τιμή για όσους έχουν και Forthnet να το συζητήσουμε!

Επίγεια sports :24,90 (19,90 με Forthnet)

25 ευρώ το μήνα (20 με Forthnet) για ένα κανάλι Standard definition ???

Επίγεια sports & cinema : 34,90 (29,90 με Forthnet)

Εδώ τώρα θα εξαντλήσω την επιχειρηματολογία:

Αντιγράφω από τη σελίδα του otetv πόσο κάνει το πακέτο τoυ ote:

http://otetv.ote.gr/portal/page/portal/OTETV/pricelist/housingPackets

Οι τιμές προσφοράς για την υπηρεσία OTE TV Μέσω Δορυφόρου για πελάτες που δεν είναι κάτοχοι οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ είναι: Family Pack: 18,63/μήνα & Full Pack: 24,88/μήνα.

Η προσφορά για τους δύο πρώτους μήνες δωρεάν ισχύει έως 31/08/12 για 14μηνη παραμονή στην υπηρεσία. Οι τιμές προσφοράς ισχύουν για την περίοδο της υποχρεωτικής παραμονής για κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ. Στη συνέχεια διαμορφώνονται ως εξής:

ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x και ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου για πελάτες ΟΤΕ: Family Pack: 16,90/μήνα & Full Pack: 22,40/μήνα.

OTE TV Μέσω Δορυφόρου για πελάτες που δεν είναι κάτοχοι οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ: Family Pack: 21,13/μήνα & Full Pack: 28,00/μήνα.

Πάμε στην ακριβότερη περίπτωση:

Να έχεις OTE TV Μέσω Δορυφόρου
Να μην είσαι κάτοχος οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ
Να έχει περάσει ο πρώτος χρόνος της προνομιακής τιμής
Να έχεις το Full Pack

Πόσο πληρώνεις?? 28,00/μήνα

Και μάλιστα στην τιμή αυτή ( 28,00/μήνα) έχεις και τα HD κανάλια του πακέτου χωρίς επιπλέον χρέωση...
Θα δώσει κάποιος 35 ευρώ/μήνα (ή 30 ευρώ/μήνα αν έχει και Forthnet) για να έχει
μόλις 2 κανάλια και μάλιστα σε Standard definition ???

Θα θελα πολύ να με πάρουνε στο τηλέφωνο από τη nova για να τους τα πω έτσι ακριβώς!!!
Οι άνθρωποι πρέπει να το έχουνε χάσει εντελώς...

Τώρα όσον αφορά την προσφορά που βλέπω:

50 ευρώ για να πάρεις ένα δέκτη HD και να έχεις και 4 μήνες δωρεάν Επίγεια sports & cinema είναι όντως
καλή προσφορά με τη λογική ότι έτσι κι αλλιώς αν έπρεπε να πάρεις ένα εξωτερικό επίγειο δέκτη για να έχεις
τα ελεύθερα επίγεια ψηφιακά θα έδινες ας πούμε 20-30 ευρώ.
Τα επιπλέον 20 ευρώ για να έχεις για 4 μήνες δωρεάν τα 2 κανάλια είναι ΟΚ αφού ουσιαστικά σου βγαίνει
5 ευρώ/μήνα για τα 2 κανάλια.

Καλά θα κάνει ο κόσμος μετά να επαναφέρει στην πραγματικότητα όσους τιμολόγησαν έτσι τη συγκεκριμένη
υπηρεσία...

Last edited:

Καποιος που να ξερει που να βρω το επιγειο?
Δυστηχως οπου εχω παρει τηλ εξαντληθηκε

Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την υπηρεσία nova extra επίγεια :

Στο φυλλάδιο Ιουλίου-Αυγούστου της Forthnet-nova αναφέρει σχετικά:

Απαραίτητη προυπόθεση για την υπηρεσία nova extra επίγεια :

Να είστε συνδρομητής Nova Full Pack ή Cinema Pack ή Sports Pack και να προμηθευτείτε τον
αποκωδικοποιητή NovaBox HD 831 με τον επίγειο δέκτη (USB).Η υπηρεσία διατίθεται σε περιοχές
όπου υπάρχει ψηφιακή κάλυψη (...) Το περιεχόμενο της nova extra επίγειας εξαρτάται από την
βασική υπηρεσία που έχετε στη Nova.

Στη σχετική ιστοσελίδα:

http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=3952

αναφέρει επιπλέον:

Το περιεχόμενο Nova που θα απολαμβάνετε μέσω της υπηρεσίας Nova Extra Επίγεια, εξαρτάται από την υπηρεσία Nova που ήδη έχετε. Ο εξοπλισμός της υπηρεσίας Nova Εxtra Επίγεια απαιτείται να είναι στην ίδια κατοικία με την βασική συνδρομή της Nova. Οι συνδρομητές Nova Full pack θα έχουν την υπηρεσία Nova Επίγεια Sports + Cinema. Οι συνδρομητές Nova Sports pack θα έχουν την υπηρεσία Nova Επίγεια Sports. Οι συνδρομητές Nova Cinema pack θα έχουν την υπηρεσία Nova Επίγεια Cinema.

Εγώ έχω τον δέκτη NovaBox HD 831 με συνδρομή που έχω ήδη μαζί με Forthnet dplay.

Αυτό που δεν κατάλαβα τώρα εγώ είναι το εξής:

Θα πρέπει να πάρω και δεύτερο δέκτη NovaBox HD 831 εκτός από τον NovaBox HD 831 που έχω ήδη ???

Γιατί αν αρκεί ο NovaBox HD 831 που ήδη έχω,τότε πως ακριβώς επιτυγχάνεται ο σκοπός της συγκεκριμένης
υπηρεσίας που είναι:

"Ο πιο εύκολος τρόπος να έχετε το καλύτερο πρόγραμμα της Nova αλλά και ψηφιακό σήμα και σε 2η τηλεόραση"

Αν αρκεί μόνο ο δέκτης NovaBox HD 831 που ήδη έχω,τότε με ποιο τρόπο θα έχω τα 2 nova
επίγεια κανάλια της nova σε 2η τηλεόραση??

Έχει καταλάβει κάποιος αν για την υπηρεσία nova extra επίγεια απαιτείται δεύτερος NovaBox HD 831 ??

Ευχαριστώ!

Last edited:
Σωστα κατάλαβες! Για το NOVA EXTRA ΕΠΙΓΕΙΑ χρειάζεται και ΔΕΥΤΕΡΟΣ αποκωδικοποιητης ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ USB στηκακι που τον μετατρέπει σε mpeg4. Κόστος εφόσον ΕΧΕΙΣ ήδη το δορυφορικό και βάζεις τον δεύτερο άποκωδικοποιητη ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΣΠΙΤΙ , ειναι 9,90

Σωστα κατάλαβες! Για το NOVA EXTRA ΕΠΙΓΕΙΑ χρειάζεται και ΔΕΥΤΕΡΟΣ αποκωδικοποιητης ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ USB στηκακι που τον μετατρέπει σε mpeg4. Κόστος εφόσον ΕΧΕΙΣ ήδη το δορυφορικό και βάζεις τον δεύτερο άποκωδικοποιητη ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΣΠΙΤΙ , ειναι 9,90

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε tsarm !

Αν είναι όντως έτσι,δηλαδή αν για την υπηρεσία NOVA EXTRA ΕΠΙΓΕΙΑ χρειάζεσαι και ΔΕΥΤΕΡΟ αποκωδικοποιητή
NovaBox HD 831,ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ USB στηκακι που τον μετατρέπει σε mpeg4 ερχόμαστε στο εξής ερώτημα:

Εγκατάσταση δορυφορική έχεις ήδη,αν πας για την υπηρεσία NOVA EXTRA ΕΠΙΓΕΙΑ.
Αν είναι για να έχεις την υπηρεσία NOVA EXTRA ΕΠΙΓΕΙΑ να θες 10 ευρώ/μήνα και ένα επιπλέον δέκτη
NovaBox HD 831 (εκτός τον NovaBox HD 831 που ήδη έχεις για να λαμβάνεις τα δορυφορικά κανάλια της nova)
τότε:

Γιατί εναλλακτικά να μην πάρεις κι έναν NovaBox HD PVR 865 να τον συνδέσεις με τον NovaBox HD 831
και να κάνεις multiview???

Το κόστος της υπηρεσίας multiview είναι 9.90ευρώ/μήνα και στα 9.90 ευρώ/μήνα σου δίνει δώρο και την υπηρεσία HD και στις δυο τηελεοράσεις και ταυτόχρονα.
Δηλαδή με το ίδιο ακριβώς κόστος για την υπηρεσία NOVA EXTRA ΕΠΙΓΕΙΑ (9.90 ευρώ/μήνα)
έχεις τη βασική σου συνδρομή σε δυο τηλεοράσεις ταυτόχρονα και μάλιστα έχεις και τα HD κανάλια
και στις δυο τηλεοράσεις και ταυτόχρονα.

Επομένως αν έχεις ήδη ένα NovaBox HD 831 γιατί να πάρεις έναν ακόμα NovaBox HD 831 για να πας
στην υπηρεσία NOVA EXTRA ΕΠΙΓΕΙΑ και να μην πάρεις έναν NovaBox HD PVR 865 να τον συνδέσεις
με τον NovaBox HD 831 και να κάνεις multiview με 9.90ευρώ/μήνα???

Αυτό που μου διαφέυγει και θα κρίνει ίσως την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα,είναι το εξής:

Το κόστος για τον επιπλέον δέκτη NovaBox HD 831 που χρειάζεσαι για να πας στο NOVA EXTRA ΕΠΙΓΕΙΑ
ποιό είναι ? Μήπως στον δίνει δωρεάν ?

Last edited:
Ανεξάρτητα απο το οποίο κόστος ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ λόγος που θα μπορούσε να σε στρέψει στη λύση NOVA EXTRA ΕΠΙΓΕΙΑ ειναι ΌΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. Πράγμα που κάνει πολυ πιο εύκολη τη χρήση σε ένα ήδη δομημένο Σπιτι σε σχέση με την υπηρεσία multiview που απαιτεί συνδεση με καλωδιο ανάμεσα στους δυο δεκτές.

αποτι καταλαβα πρεπει να βρουμε κανα φιλο με φουλ συνδρομη στη δορυφορικη νοβα(αντε βρεστον σε αυτους τους καιρους)και να αρχισουμε το ψηστηρι να παρει εκ μερους μας την επιγεια ψηφιακη και να πληρωνουμε εμεις 9.90(η μονη τιμη λογικη για το φουλ επιγειο πακετο)
οσο αφορα το ιδιο σπιτι πιαστο αυγο και κουρευτο
α ρε γοβα με τα ωραια σου!
αντι να δινεις λογικες τιμες και πραγματικες προσφορες μας εχεις αιωνια ναψαχνουμε ολες τις λυσεις για καλυτερες τιμες

το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγω αφου είμαι ήδη πελάτης στο δορυφορικο και πήγα να πάρω το EXTRA EΠΙΓΕΙΑ να το δώσω στον πατέρα μου.
Στο καταστημα με ενημέρωσαν ότι αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ίδια κατοικία , και όταν τους ρώτησα πως θα το διαπιστώσουν , μου είπαν ότι θα γίνεται τσεκαρισμα με τηλέφωνο στέλνοντας γραπτό ΜΗΝΥΜΑ σε κάθε δεκτη και τηλεφονωντας υα ρωτούν το συνδρομητή τι ΓΡΑΦΕΙ ;;;
απαιτηστε με μαιλ στη nova να δώσει στους ήδη συνδρομητές του δορυφορικου , με 9;90 το επίγειο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ!!!!

δεν πιστευω οτι το εχαψες!
απλως ειπαν ενα παραμυθι για να σε αποτρεψουν
και σε τελικη φιλε μου -δεν κανουν ποτε τετοιες ερωτησεις-

Το σκέφτηκα και αυτο. Έτσι και αλλιώς πήρα το δωρεάν τρίμηνο που δίνουνε και ΜΕΤΑ το γυρνάω σε extra επιγεια

σωστος!
και αμα σου στειλουν γραπτο μηνυμα και σε παρουν τηλεφωνο να τους πεις οτι εισαι τυφλος και ακους μονο τα καναλια ! υ
υστερογρ.
(αυτο στο εστειλα για να σε περασω στα posts)!

το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγω αφου είμαι ήδη πελάτης στο δορυφορικο και πήγα να πάρω το EXTRA EΠΙΓΕΙΑ να το δώσω στον πατέρα μου.
Στο καταστημα με ενημέρωσαν ότι αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την ίδια κατοικία , και όταν τους ρώτησα πως θα το διαπιστώσουν , μου είπαν ότι θα γίνεται τσεκαρισμα με τηλέφωνο στέλνοντας γραπτό ΜΗΝΥΜΑ σε κάθε δεκτη και τηλεφονωντας υα ρωτούν το συνδρομητή τι ΓΡΑΦΕΙ ;;;
απαιτηστε με μαιλ στη nova να δώσει στους ήδη συνδρομητές του δορυφορικου , με 9;90 το επίγειο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΠΙΤΙΟΥ!!!!

Δεν γίνονται αυτα...
Ούτε στα παραμύθια..

Αυτους τους νοιζει να εχεις παντρεμενη καρτα με pace και βαλε τον δεκτη οπου θες. Αλλα επισημα λενε το αυτονοητο...

Ρε παιδια ποια καναλια δειχνει η νοβα στο πακετο του 3μηνου(εννοω απο τα συνδρομητικα)?
Μπορει καποιος να μου πει?

Status
Not open for further replies.