NOVA Επίγεια

Status
Not open for further replies.
Re: Nova Επίγεια!

Δηλαδη κανα ματσακι δεν θα βλεπουμε? :/

Εφόσον έχει το novasports1 ναι. Και τα σημανικότερα ματς συνήθως.

Α συγνωμη ειδα novacinema και το disney.
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου!

Αυτος που σκεφτηκε να δινουν το επιγειο σε αυτη την εξωφρενικα υψηλη τιμη (και οχι μονο για την εποχη που ζουμε) πρεπει να ζει σε αλλον πλανητη .:BDGBGDB55:

Last edited by a moderator:

Ολυμπιακός - Σάλκε, Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά σε novasports 2 και να πάνε να πνιγούνε οι επίγειοι!!!

Ε ναι, αφού οι επίγειοι είναι τσαμπατζήδες κατά τη νόβα από την προσφορά του καλοκαιριού και πρέπει να τα σκάσουν να γίνουν δορυφορικοί!

Ολυμπιακός - Σάλκε, Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά σε novasports 2 και να πάνε να πνιγούνε οι επίγειοι!!!

αυτη τη φορα η γοβα ξεπερασε τον εαυτο της!
δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που νοιωθω γιαυτο το κοβω εδω
μαρεσει που χαρηκα για τον 4 μηνα της real

ενταξει δεν υπαρχουν οι ανθρωποι.μεγαλη αρπαχτη ειναι αυτη που κανουν με το επιγειο και καποιος πρεπει να τους μαζεψει.

Και με τον Παναθηναϊκό τα ίδια έκαναν την προηγούμενη φορά και με τον Ατρόμητο τα ίδια. Σειρά του Ολυμπιακού τώρα. Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη και το NS1 να παίζει κονσέρβες αγώνες εκείνη την ώρα. Τους τα χα χώσει τότε στο τηλέφωνο και δεν μου έδωσαν καμμία απάντηση. Περαστικά μας όσοι έχουμε επίγεια και γενικότερα όσοι ασχολούμαστε με τη νόβα.

Υπερβολές... Η Nova θα μπορούσε να φτιάξει το Novasports Pay-Per-View και να μεταδίδει το Champions League και τα ντέρμπυ της Αγγλίας. Μην είστε και αχάριστοι.

Πάντως πέρα από την πλάκα, εκεί που σκεφτόμουν επανασύνδεση για τα αθλητικά και μόνο, κάτι τέτοια βλέπω και ξενερώνω. Όχι ότι μου περισσεύουν, αλλά και να γεννούσα 100ευρα δε θα τα έδινα διότι οι άνθρωποι δεν τα αξίζουν. Αν δεν λυπόμουν τους απλούς εργαζόμενους θα ευχόμουν κάθε μέρα όχι απλά να βαρέσει κανόνι, αλλά να καταστραφούν οικονομικά όλες οι εταιρείες και οι άνθρωποι που τρέχουν τον όμιλο. Πραγματικά τους αξίζουν τα χειρότερα.

Απάντηση: Nova Επίγεια!

Αφου πηγατε και βαλατε αυτη την απατη που λεγεται επιγεια NOVA σε αυτη την εξωφρενικη τιμη καλα σας κανουν....

Συγγνώμη, αλλά αν καταλάβα καλά την Τρίτη οι "επίγειοι" θα δουν στο Sports1 το "ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ", σωστά; Αν ναι, ποιοί είναι οι ριγμένοι;

Ρηγμένος είναι ο οπαδός του Ολυμπιακού που έβαλε Nova επίγεια με σκοπό να βλέπει τους αγώνες της ομάδας του. Άλλωστε ελληνικό προϊόν είναι, και είναι λογικό να έχει κάποιος την απαίτηση να δει τον Ολυμπιακό. Δε νομίζω να έβαλε Nova κάποιος μαδριλένος θέλοντας να βλέπει την Ρεάλ.

πλακα πλακα,ο φιλαθλος του Οσφπ,εχει προσφορα μισης τιμης στο δορυφορικο,εαν θελει να δει ch.
το επιγειο δεν υποσχεθηκε οτι θα δειχνει οσφπ στο novasports1.
εαν το δουμε ουδετερα το θεμα,ματσαρα ειναι το ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ.
ισως το πιο ενδιαφερον φετινο παιχνιδι..
εαν εδειχνε οσφπ,θα εβγαιναν οι υπολοιποι που δεν ειναι οπαδοι του οσφπ και θα διαμαρτυροντουσαν για την μη μεταδοση της ματσαρας.
ολα σχετικα ειναι..

Status
Not open for further replies.