NOVA Επίγεια

Status
Not open for further replies.
Re: Nova Επίγεια!

πλακα πλακα,ο φιλαθλος του Οσφπ,εχει προσφορα μισης τιμης στο δορυφορικο,εαν θελει να δει ch.
το επιγειο δεν υποσχεθηκε οτι θα δειχνει οσφπ στο novasports1.
εαν το δουμε ουδετερα το θεμα,ματσαρα ειναι το ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ.
ισως το πιο ενδιαφερον φετινο παιχνιδι..
εαν εδειχνε οσφπ,θα εβγαιναν οι υπολοιποι που δεν ειναι οπαδοι του οσφπ και θα διαμαρτυροντουσαν για την μη μεταδοση της ματσαρας.
ολα σχετικα ειναι..

Και εγω αυτής της άποψης είμαι. Αν και γαύρος, προτιμώ να βλέπω τα θηρία. Γιατί η μπάλα είναι θέαμα και θέλω τους καλύτερους... Τεσπα.

Βοηθήστε με σε κάτι: Θέλω να βλέπω CH L και θέλω να δώσω τα λιγότερα χρήματα. Το επίγειο πακέτο είναι η φτηνότερη λύση (δεν με ενδιαφέρουν ταινιες, σουπερ (χαχα αστειο ακουγεται) λιγκ ή οτιδήποτε άλλο); Τριτη - Τετάρτη, 2 ματσάκια

Μπορώ να το κόψω όταν δεν εχει ChL; Υπάρχει κάποια αναγκαστική περίοδος;

το κοβεις οποτε θες,αλλα θα πληρωνεις καθε φορα τελη επανασυνδεσης.
τωρα βεβαια το οποτε θες,δεν ειναι καθε λιγο και λιγακι,αλλα οπως και να`χει δεν κανεις δουλεια ετσι.
εαν σε ενδιαφερει το cl δες και κανα ξενο πακετο.(aljazeerasport)

Last edited by a moderator:

Και για οσους κρινουν οτι το νοβασπορτ 1 στα 149 (προσφορα ομαδων) το χρονο ειναι καλη τιμη,
απο σημερα νοβα επιγεια και στη Θεσσαλια.

Τελικά ήταν ματσάρα το Ρεάλ- Σίτυ. Καλύτερο θέαμα από τον Ολυμπιακό που τον βλέπω σε streaming. Προσωπικά τζάμπα η γκρίνια. :)

Βασικά είναι όλα θέμα marketing και διαφημίσεων. Το παιχνίδι που έχει τις πιο ακριβές χορηγίες θα πάιζει στο πρώτο κανάλι. Και ας είμαστε αντικειμενικοί νομίζω ότι τo Real-City ήταν όντως πιο εμπορικό παιχνίδι. Νομίζω ότι η κατανομή των παιχνιδιών στα κανάλια είναι αρκετά καλή για την πλειοψηφία των τηλεθεατών!

Απάντηση: Nova Επίγεια!

Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου πάντως που έβαλε nova επίγεια (υπηρεσία που δεν τη λες και οικονομική), προφανώς υπολόγιζε ότι προχθές θα έβλεπε τον αγώνα της ελληνικής ομάδας στο champions league...

Σαφως και δεν την λεω οικονομικη,προφανως και υπολογιζε ο κοσμος οτι θα το εβλεπε αλλα απο την αλλη , αυτος που πληρωνει 40 και 50 ευρω για να εχει δορυφορικη nova τι θα σκεφθει; οτι ειναι ηλιθιος που τα δινει την στιγμη που θα μπορουσε με 10 και 20 ευρω να βλεπει τα καλυτερα ματσακια; Παντα καθε θεμα εχει 2 οψεις....

διαφωνώ ότι είναι κοροιδία. Όσον αφορά το πιο ματς θα δείχνει, η πιο δίκαιη λύση είναι αυτη με το πιο εμπορικό ματσ! Αν είχε περάσει κι ο ΠΑΟ, ποιος θα έμενε παραπονεμένος?

Ακριβώς. Το πιο εμπορικό μάτς στην Ελλάδα, είναι αυτό μίας ελληνικής ομάδας. Η Nova είναι μία ελληνική υπηρεσία, που μεταδίδεται στην Ελλάδα και βλέπεται από έλληνες.
Αν ο ΠΑΟ περνούσε στους ομίλους, θα έπαιζαν σε διαφορετικές μέρες, συνεπώς δε θα υπήρχε σύγκρουση συμφερόντων. Το πιο σίγουρο πάντως είναι ότι και οι δύο θα έμεναν παραπονεμένοι.

Ωχ-ωχ Επίγειοι Παναθηναϊκοί, ισοφαριστήκατε.

Σας ενημερώνω, γιατί εσείς βλέπετε κόνσερβα τη Λίβερπουλ...

ειναι πιο εμπορικο ματς,οπος λεει και ο johns.
ρε johns για βρες μια δικαιολογια που δεν δειχνει τον παο τωρα και δειχνει παιχνιδη μαγνητοσκοπηση,για να δω τι θα μας πεις παλι.

Δεν έχω Επίγεια, αν είχε στην περιοχή μου θα το σκεφτόμουν. Είμαι Ολυμπιακός, αλλά θα είχα απαίτηση να δω τον Παναθηναϊκό, ειδικά όταν στο άλλο δείχνει κονσέρβα. Είναι το λιγότερο εμπαιγμός, αλλά αυτές είναι οι συνέπειες των μονοπωλίων.

θα το πω ξανά. εΙναι θέμα διαφημίσεων.Σε όποιο πρόγραμμα πέτουν τα πιο πολλά αυτό θα προάγεται! Τι να κάνουμε που το παιχνίδι αυτό δεν έχει λεφτά, αφού με τ ζόρι έχει χορηγό ο ΠΑΟ! δεν είναι οπαδικό το θέμα, είναι θέμα ότι "λεφτά δεν υπάρχουν!"

Με τη Σεπτεμβριανή ενεργοποίηση του κέντρου εκπομπής Δοβρούτσι, από τη συνδρομητική πλατφόρμα Nova Επίγεια στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας (δίαυλος 56 UHF), αλλάζουν τα δεδομένα ψηφιακής μετάβασης στην Ελληνική επικράτεια. Όπως φαίνεται και στο χάρτη πληθυσμιακής κάλυψης της πλατφόρμας, που δημοσιεύουμε για πρώτη φορά με τα ήδη ενεργά κέντρα εκπομπής στην Ελληνική επικράτεια, η πληθυσμιακή κάλυψη της Nova Επίγεια ανέβηκε στο 65.87% και έπεται συνέχεια...
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ψηφιακή κάλυψη ψηφιακής μετάβασης θα φτάσει το 80% στο τέλος της χρονιάς, μέχρι και τις αρχές του 2013 (ακολουθώντας τα 23 σημεία ψηφιακής μετάβασης του μεταβατικού χάρτη συχνοτήτων), μέχρι να ανοίξει ο δρόμος για την ενεργοποίηση περισσότερων κέντρων εκπομπής στην Ελληνική επικράτεια (από το τελικό ψηφιακό χάρτη συχνοτήτων)…

*Από την άλλη, η εν δυνάμει πιλοτική "nova Επίγεια HD", τα πλάνα για τη δημιουργία ενός επίγειου HD καναλιού με mixed πρόγραμμα, που θα δώσει μια νέα ώθηση ανάπτυξης της επίγειας ψηφιακής συνδρομητικής τηλεόρασης (για πρώτη φορά σε υψηλή ευκρίνεια στην Ελληνική αγορά), βρίσκεται σε φάση εξέτασης `η επεξεργασίας και ίσως προϋποθέτει και το αντίστοιχο νομοθετικό πλαίσιο που θα προκύψει μετά την επισημοποίηση του νέου χάρτη συχνοτήτων…
*Τέλος στα άμεσα πλάνα της πλατφόρμας θα πρέπει να είναι η ενεργοποίηση των PVR υπηρεσιών και για τη Nova Επίγεια, με την προσθήκη του ειδικού USB Stick DVB-T/Mpeg-4/HD στους δέκτες Novabox HD PVR 865 (με την ενεργοποίηση της θύρας USB)… Αλλά και για όσους δορυφορικούς συνδρομητές της nova, επιθυμούν να προσθέσουν τα επίγεια εθνικά και περιφερειακά κανάλια, που εκπέμπουν ψηφιακά στην ευρύτερη περιοχή τους…
Nicolas A.
rexsat.blogspot.com

ωραια ολα αυτα κωστα με το hd και τα στικ αλλα δυστυχως για τη νοβα επιγεια χρειαζεται και ενα ψηφιακο κυαλι για να ψαχνει τους συνδρομητες της μετα το φθινοπωρο

Απάντηση: Nova Επίγεια

Πως γίνεται η σύνδεση του HD831 και η αποκωδικοποίηση σε Nova επίγεια (σε TV με ενσωματωμένο δέκτη MPEG4 HD); Πρέπει να έχεις συνέχεια αναμμένο τον HD831 για να βλέπεις τα κανάλια της TV;

Re: Nova Επίγεια

Πρέπει να έχεις αναμμένο τον δέκτη για να βλέπεις τα επίγεια της Nova. Τα ελεύθερα επίγεια τα βλέπεις απ' την τηλεόρασή σου εφόσον όπως γράφεις έχει δέκτη mpeg-4....

Απάντηση: Nova Επίγεια

Ευχαριστώ για την απάντηση. Εννοώ, αφού συνδέσεις τον HD831, ένα ηλικιωμένο άτομο που άνοιγε την TV και έβλεπε κανάλια πριν, πρέπει να ανάβει και τον HD831 για να βλέπει τα κανάλια από τον ενσωματωμένο δέκτη της TV (όπως ακριβώς και πριν, όχι Nova);
Αυτό δεν κατανοώ, αφού το καλώδιο της κεραίας περνάει από τον HD831, δεν πρέπει να τροφοδοτείται συνέχεια; Συγγνώμη για την αφέλεια των ερωτήσεων.

Status
Not open for further replies.