NOVA Επίγεια

Status
Not open for further replies.
Re: Nova Επίγεια

Αυτό δεν κατανοώ, αφού το καλώδιο της κεραίας περνάει από τον HD831, δεν πρέπει να τροφοδοτείται συνέχεια; Συγγνώμη για την αφέλεια των ερωτήσεων.

Θα βάλεις στο καλώδιο ένα splitter κεραίας π.χ. σαν αυτό εδώ:

3020_L.jpg

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=20136

Το καλώδιο της κεραίας θα πηγαίνει στην είσοδο, και εν συνεχεία θα συνδέσεις την μία έξοδο στην τηλεόρασή σου, και την 2η στον επίγειο δέκτη του Pace 831. Ετσι θα μπορούν να λειτουργούν ανεξάρτητα......

Απάντηση: Nova Επίγεια

Προσφορά χθεσινή τηλεφωνική.
Επειδή λήγει το συμβολαιό μου στις 15/11 με την forthnet (double play economy)έδινα 34,90 τους τελευταιους 6 μήνες,τους πρώτους 27,90.
Με πήραν τηλεφωνο και με βάζουν στο πακέτο ( double play economy ) 24,90 + μισή ώρα κινητά για 1 χρόνο συμβόλαιο και μου δίνουν το nova επίγειο (τα 2 κανάλια ) 9,90 το μήνα για ένα 1 χρόνο . . .( το nova επίγειο το έχω από την καλοκαιρινή προσφορά που είχαν βγάλει (3 μήνες δωρεάν)

Αυτή η προσφορά υπάρχει ούτως ή άλλως στο site της Forthnet και αφορά όλους.Δηλ. 34.90 ευρώ Double Play Eco +επίγειο sports+cinema.

Last edited by a moderator:

Μπορείς να μου πείς φίλε μου που ακριβώς στο site ;
Η προσφορά που βρίσκω είναι 9,90 το cinema μόνο . . .
όχι cinema + sport . . .

Μπράβο το είδα άρα μούφα τηλεφωνική και καλά προσφορά μου κάνανε . . .
Θα πάρω μόνο το double play economy στα 24,90
το επίγειο μου τελειώνει τον Δεκέμβριο (δωρεάν)μετά άντε γειά . . .εκτόσ άμα βγάλουν μέσα στις γιορτές κάτι . . .
Νά σε καλά φίλε hdanca . . .

Αυτο που ειναι εκπληκτικο ειναι οτι δινουν το double play economy με το επιγειο sport+cinema στα 34.90 και ακριβως απο κατω το ιδιο πακετο αλλα χωρις το επιγειο cinema στα 44.80 .Οπου σε πιασουν.

Στην Nova επιγεια εχει το novasports1 - disneyXD σε ενα καναλι. Πχ στο καναλι 2.Πως μπορω να βλεπω το disneyXD και οχι το novasports1 ?

Δεν το αναφερουν πουθενα ομως αυτο...ουτε στο τηλεφωονο μου το ειπαν αλλα ουτε και στο σαιτ υπαρχει καπου.

Τι να αναφέρουν; Το επίγειο έτσι μεταδίδεται, δεν μπορεί να τροποποιηθεί. Οι πλήρεις εκδόσεις των δύο αυτών καναλιών υπάρχουν στο δορυφορικό πακέτο.

Ναι αλλα πρεπει καποιος να σου το πει , πρεπει να το αγορασουμε για να το καταλαβουμε?Ειναι σαν να μου λες ετσι δουλευει το επιγειο 2 ωρες την ημερα.Πρεπει να σε ενημερωσουν για ολα αυτα οπως σε ενημερωνουν λεπτομερεστατα για τις τιμες .

Επεξεργασία:
Εχει διαπιστωσει κανεις καθυστερηση ηχου στην nova επιγεια?Απο τις ρυθμιζεις μπορω να δω οτι η σταθμη σηματος ειναι στο 51% και η ακριβεια σηματος ανεβοκατεβαινει συνεχως απο το 29% στο 90% (πανω κατω δεν μενει ποτε σταθερη).Στις υπολοιπες τηλεορασεις που εχω δεν αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα καθως το σημα ειναι στο 100%.
Εχει κανεις καμια ιδεα?Μηπως το usb?

^^
Το έχω κολλημένο στο Sports1 και δεν καταλαβαίνω κάτι. Δεν έχω δει κάποια ταινία και για τα ελεύθερα γυρίζω στην TV.

Όμως τώρα που το λες, κοίταξα την εκπομπή Super Goal και πράγματι νομίζω ότι έχει κάποια ελάχιστη καθυστέρηση ο ήχος. Δεν συμπίπτουν ακριβώς τα χείλη. Ίδωμεν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Forthnet

Ο Όμιλος Forthnet, με αφορμή την διακοπή της αναλογικής μετάδοσης από το Κέντρο Εκπομπής του Χορτιάτη, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, προχωράει σε μία καταπληκτική προσφορά της υπηρεσίας «Nova επίγεια», για τους κατοίκους των νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας, και προσφέρει τον κορυφαίο High Definition, MPEG4 αποκωδικοποιητή, NovaBox HD 831, μόνο με 69 και δώρο 3 μήνες θέαμα από τη Nova επίγεια, χωρίς συνδρομή και χωρίς καμία δέσμευση!

Οι καταναλωτές που θα εκμεταλλευτούν την παραπάνω προσφορά θα αποκτήσουν ένα σύγχρονο, υψηλής ποιότητας ψηφιακό αποκωδικοποιητή με χαρακτηριστικά High Definition και 3D, με τον οποίο θα βλέπουν για πάντα όλα τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν για 3 μήνες το πρόγραμμα της υπηρεσίας Nova Επίγεια. Έτσι για 3 μήνες θα απολαμβάνουν δωρεάν πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα με όλα τα ντέρμπι και 4 από τους 8 αγώνες της Superleague, επιλεγμένους αγώνες από την αγγλική Premier League, το UEFA Champions League και Europa League, αλλά και όλες τις μεγάλες ταινίες του Hollywood σε πρώτη τηλεοπτική προβολή καθώς και εκπληκτικό παιδικό πρόγραμμα από το μοναδικό Disney XD.

Παράλληλα ο αποκωδικοποιητής NovaBox HD 831 παρέχει μια σειρά ψηφιακών ευκολιών όπως:

προηγμένος γονικός έλεγχος και κλείδωμα σε επίπεδο καναλιού ή προγράμματος,
εξελιγμένος ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος- EPG με συνεχή ροή πληροφοριών για το τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούν
υπηρεσία υπενθυμίσεων για την έναρξη κάποιου αγαπημένου προγράμματος

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ οι ενεργοποιήσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι 31 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κάτοικοι των ανωτέρω νομών μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα Καταστήματα Forthnet της περιοχής τους ή το δίκτυο εμπορικών συνεργατών Forthnet & Nova ή να καλέσουν στο 18345 με αστική χρέωση ή να επισκεφτούν το www.forthnetgroup.gr

και προσφέρει τον κορυφαίο High Definition, MPEG4 αποκωδικοποιητή, NovaBox HD 831, μόνο με 69 και δώρο 3 μήνες θέαμα από τη Nova επίγεια, χωρίς συνδρομή και χωρίς καμία δέσμευση! Οι καταναλωτές που θα εκμεταλλευτούν την παραπάνω προσφορά θα αποκτήσουν ένα σύγχρονο, υψηλής ποιότητας ψηφιακό αποκωδικοποιητή με χαρακτηριστικά High Definition και 3D, με τον οποίο θα βλέπουν για πάντα όλα τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια,

Τέλεια, καταπληκτικά, μοναδικά, έλα κόσμε πάρε, πάρε, πάρε.
Τα πιστεύουν αυτά που γράφουν; Σαν τον μανάβη κατάντησαν που πουλά τα μαραμένα αγγούρια.

Γιατι παλι γκρινια;

Το epg του 831 ειναι πολυ βολικο και γενικα εχει ωραια δομη το μενου και πολυ βολικο τηλεκοντρολ

Για μια οικογενεια που θελει απλα να βλεπει τα καναλια μια χαρα ειναι

Και εχει και τη δυνατοτητα να παει ευκολα σε sat.

Στους φθηνους δεκτες το design των μενου ειναι ψιλοχαλια και αβολο και να μην σχολιασω το τηλεκοντρολ που εχουν....

Ας ήμαστε λίγο μετριόφρονες. Έτσι? Γιατί το δελτίο τύπου παρουσιάζει τον δέκτη σαν μαγικό κουτί που μόνο ντοματοπελτέ δεν φτιάχνει.

Η αλήθεια είναι πως στα Πράκτικερ με 24,90 Ευρώ αγοράζεις κουτί αρκετά μικρότερο από το 831, στον οποίο βάζεις και USB αν θες για να γράψεις ότι θέλεις.
Παράλληλα σου δίνει Timer (κλείνει και ανοίγει όποτε του πεις) και ο οδηγός προγράμματος, όπως και Τελετέξτ είναι πια Standard.

Όσο για το δορυφορικό, μπορεί και να έχεις δίκαιο.

Εχω δικιο και για τα τηλρκοντρολ που τα περισσοτερα ειναι τελειως αβολα

Όπως αναφέρει με δελτίο τύπου η Forthnet: Ο Όμιλος Forthnet, με αφορμή την διακοπή της αναλογικής μετάδοσης από το Κέντρο Εκπομπής του Χορτιάτη, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, προχωράει σε μία καταπληκτική προσφορά της υπηρεσίας «Nova επίγεια», για τους κατοίκους των νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πιερίας, Ημαθίας και Πέλλας, και προσφέρει τον κορυφαίο High Definition, MPEG4 αποκωδικοποιητή, NovaBox HD 831, μόνο με 69 και δώρο 3 μήνες θέαμα από τη Nova επίγεια, χωρίς συνδρομή και χωρίς καμία δέσμευση!

Οι καταναλωτές που θα εκμεταλλευτούν την παραπάνω προσφορά θα αποκτήσουν ένα σύγχρονο, υψηλής ποιότητας ψηφιακό αποκωδικοποιητή με χαρακτηριστικά High Definition και 3D, με τον οποίο θα βλέπουν για πάντα όλα τα ελεύθερα ψηφιακά κανάλια, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν για 3 μήνες το πρόγραμμα της υπηρεσίας Nova Επίγεια. Έτσι για 3 μήνες θα απολαμβάνουν δωρεάν πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα με όλα τα ντέρμπι και 4 από τους 8 αγώνες της Superleague, επιλεγμένους αγώνες από την αγγλική Premier League, το UEFA Champions League και Europa League, αλλά και όλες τις μεγάλες ταινίες του Hollywood σε πρώτη τηλεοπτική προβολή καθώς και εκπληκτικό παιδικό πρόγραμμα από το μοναδικό Disney XD.

Παράλληλα ο αποκωδικοποιητής NovaBox HD 831 παρέχει μια σειρά ψηφιακών ευκολιών όπως:

προηγμένος γονικός έλεγχος και κλείδωμα σε επίπεδο καναλιού ή προγράμματος,
εξελιγμένος ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος- EPG με συνεχή ροή πληροφοριών για το τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούν
υπηρεσία υπενθυμίσεων για την έναρξη κάποιου αγαπημένου προγράμματος
Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ οι ενεργοποιήσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι 31 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι κάτοικοι των ανωτέρω νομών μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα Καταστήματα Forthnet της περιοχής τους ή το δίκτυο εμπορικών συνεργατών Forthnet & Nova ή να καλέσουν στο 18345 με αστική χρέωση ή να επισκεφτούν το www.forthnetgroup.gr
1) Αυτη η προσφορά είναι μόνο για αυτούς που έχουν ή θα πρέπει να βάλουν forthnet (Ίντερνετ και σταθερό τηλέφωνο);
Σκέφτομαι να το δοκιμάσω αλλα για Ίντερνετ θέλω να έχω άλλο πάροχο και όχι forthnet.. Γίνεται;
2) το δορυφορικό πιάτο είναι στον εξοπλισμό ή θα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά; Και αν ναι πιο το κόστος αυτού..; Ευχαριστω

Status
Not open for further replies.