NOVA Επίγεια

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολα τα παιδια,
Να σας ρωτησω βρε παιδια κατι.
Πηρα τηλεφωνο σε ενα καταστημα forthnet για να ρωτησω για ενα Νovabox 831 για να τον χρησιμοποιησω για την επιγεια Nova. Μου ειπαν οτι αυτον δινουν για επιγεια αλλα πρεπει να βαλω ενα στικακι στη θεση usb το οποιο συνδεεται με την κεραια.
Εμενα γιατι ολο αυτο μου κανει σε usb tuner stick? Και αν ειναι ετσι γιατι δεν γινεται η αποκωδικοποιηση στο κουτι αυτο καθαυτο?
Να υποθεσω οτι ειναι και επιγειος ψηφιακος δεκτης αλλα καπου χανω την μπαλα.
Η αλλη μου η ερωτηση - απορια ειναι γιατι δινουν μονο τον 831 για επιγεια και οχι και τον 865? Αν μπαινει στικακι στον 831 γιατι να μην μπαινει και στον 865? Να υποθεσω εδω ξανα οτι δεν ειναι υβριδικος?
Και τελος παντων μπορει να μου εξηγησει κανενας τι ρολο βαραει το στικακι?
Ευχαριστω!
Νικος

Last edited by a moderator:
δεν είναι επίγειος ψηφιακός δέκτης,για αυτό και το usb tuner

Το εχω το usb stick. Ειναι ψηφιακο tuner , το pc το βλεπει αλλα δεν βλεπει drivers. Δεν βρηκα καπου drivers για να λειτουργει ως αυτονομο με το pc. Αλλα θελω να ρωτησω. Το πουλαει χωριστα η nova; Πχ αν εχω ενα pace στην ακρη και χρειαστω επιγειο αποκωδοκοποιητη θα μπορω να τον αξιοποιησω χωρις καρτα και συνδρομες;

Φυσικα εννοειται. Αφου το χρεωνουν και ξεχωριστα. Στην επιγεια μορφη της NOva δεν χρειαζεται ουτε καρτα ουτε τιποτα.
Οδηγος δν χρειαζεται γιατι φανταζομαι οτι ο pace το βλεπει και το αναγνωριζει.
Να και η διαδικασια που βρηκα πως γινεται.
http://www.forthnetgroup.gr/media/PayTV/Docs/Εγχειρίδια-Dongle.pdf
Nikos

Μια χαρα! Το πηρε το ματι μου σε μια προσφορα τους 10 . Δεν ξερω αν ειναι τιμη προσφορας. Επισης στο pdf που εδωσες λεει κωδικο συσκευης Α867x με κατασκευαστη την Avermedia. Ισως κανουμε κατι και για drivers στο pc τωρα!

Σημερα που πηρα τηλρφωνο παλι 10 ευρω μου ειπαν οτι το χρεωνουν. Οποτε ειναι τιμη fix και δεν εξαρταται απο προσφορα. Αν καταφερεις κατι με τον οδηγο του πες μας
Νικος

Νίκο μία ερώτηση αν επιτρέπεις.

Αφού έχεις το SKY UK τι πας και μπλέκεις με την Nova?:ernaehrung004:

Να σου πω, κυριως για τις ταινιες.
Ειμαι ταινιοβιος οδο δεν παιρνει. Για να καταλαβεις τις ταινιες της εβδομαδας του sky μολις βγουν στο on demand showcase τις καθαριζω μεσα στο σαβατοκυριακο και τις 5 (η τις 4 αναλογα). Παραλληλα Εβλεπα στο Nova απο τον αδερφο μου το novacinema 1 και εκανα συγκρισεις. Πολλες απο τις ταινιες του sky προβαλλονταν παραλληλα με τη nova η με διαφορα μιας εβδομαδας. Αλλες παλι δεν ειχαν καμμια σχεση. Ο μονος λογος λοιπον που θα εμπλεκα με τη nova θα ηταν να κερδισω ταινιες γι αυτο και επιλεγω την επιγεια πλατφορμα ειδικοτερα δε μονο το novacinema 1 στην τιμη των 14,90 το μηνα που θεωρω τιμια τιμη αν και το 9,90 για τους συνδρομητες forthnet δεν θα με χαλουσε καθολου.
Νικος
Νικος

Γνωρίζετε αν στο βόλο παίζει επίγεια;

έβαλα τον τκ του βελεστινου 37500 και λέει πως διατίθεται, έβαλα τον τκ του βόλου και μου λέει πως δεν διατίθεται. πως γίνεται αυτό αφού και στο βελεστινο από πήλιο πιάνουμε....

32lg2000 και syncmaster t200hd είναι μόνο mpeg2 απότι ξέρω....όλα ανάποδα :violent-smiley-030:

δυστυχώς όχι, μάλλον θα πάρω αύριο τηλ το τοπικό κατάστημα στο Βόλο να ρωτήσω.

στο βολο δεν πιάνουν τα επίγεια! διοτι δεν παίρνει σήμα απο το δοβρούτσι(πηλιο).

Status
Not open for further replies.