ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
21,691
Αγαπητοί φίλοι και μέλη
πήραμε την απόφαση να συντάξουμε σαν φόρουμ μια επιστολή οχι μόνο διαμαρτυρίας αλλά και ενημέρωσης προς στην ΝΟΒΑ που θα έχει ως βασικούς άξονες

1. την κακή ποιότητα εικονας λόγω χαμηλού bitrate και υψηλής συμπίεσης, το κατακρεουργημένο κάδρο που έχει ως συνέπεια την μεγάλη απώλεια πληροφορίας.
2.την τιμολογιακή της πολιτική σε σχέση με την αγοραστική δύναμη του Έλληνα καταναλωτή και σε σχέση με αντίστοιχα μπουκέτα του εξωτερικού.
3. την τακτική μετακίνηση του σήματος της ειδικά στα SS καναλια της αφου αν ειναι δυνατον!!!!! δεν βλέπουμε το σκορ σε αγώνες budesliga αφού πέφτει επάνω το σήμα του σταθμού
4. αν χουν δρομολογηθεί και πότε η μετάδοση HD καναλιών

επίσης Θα συμπεριληφθεί και τo poll Σε τι οθόνη βλέπετε ΝΟΒΑ [/B]http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14075οπου θα διαπιστώσουν ότι τηλεοράσεις με κάδρο 4 3 έχουν αντικατασταθεί πια με αντίστοιχες με καδρο 16 9 και threads που έχουν ανοιχθεί και κρύβουν τόσο παρατηρησεις όσο και αγανάκτηση των μελών μας

θα λάβουν μέρος όχι μόνο μέλη μας που είναι ήδη συνδρομητές που όπως λέει ο φίλος komhst ίσως να αγνοηθούν αλλά και μέλη μας και φίλοι αυτών που είτε είναι είτε ήταν είτε θα ήταν συνδρομητές αλλά λόγω αυτών των προβλημάτων αρνούνται να γίνουν
πιστεύω είμαστε δύναμη και πρέπει να το αποδείξουμε

θα ζητήσουμε να συναντηθούμε με κάποιον υπεύθυνο του καναλιού και όχι με τηλεφωνήτρια αν μας αγνοήσουν τότε θα δώσουμε όλο το υλικό που θα συγκεντρωθεί και στα γραφεία τύπου και άλλων τηλεοπτικών μέσων

μείνετε συντονισμένοι ούτως η αλλιώς χειρότερα δεν γίνεται....

παράκληση να σημειώνετε και τα άτομα που μέσα στο σπίτι παρακολουθούν ή θα παρακολουθούσαν αν ήσασταν συνδρομητές ΝΟΒΑ
πχ

Αντώνης είμαι συνδρομητής και παρακολουθώ στον ιδιο χώρο ΝΟΒΑ μαζί με άλλα 4 άτομα
Κώστας δεν είμαι συνδρομητής(αν θέλουμε γράφουμε γιατί) με άλλα 3 άτομα στον ίδιο χώρο

Last edited:
Re: ΝΟΒΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσεις

Άντε να δούμε λοιπόν...

Γιάννης: Είμαι συνδρομητής εδώ και 5 χρόνια και παρακολουθώ NOVA μαζί με άλλο 1 άτομο. Και συμφωνώ σε όλες τις παρατηρήσεις και βάζω και 10' με τόνο...

Η υπογραφή μου στη διάθεσή σας ! (και είμαι και ΤΕΩΣ συνδρομητής τους....)

Φίλιππος

Φίλιππος : Ημουν συνδρομητής τους πάνω απο 3 χρόνια...
Σταμάτησα να είμαι λόγω κακής ποιότητας εικόνας.
Συμφωνώ με ΟΛΕΣ τις παρατηρήσεις

Απάντηση: ΝΟΒΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσεις

Μιχάλης, συνδρομητής 4 χρόνια τουλάχιστον.
Σκέφτομαι να σταματήσω να πληρώνω πια γιατί είναι πολλά τα χρήματα κ κάκκιστη η ποιότητα εικόνας.

Συμφωνώ και εγω. Είμαι στη διαθεσή σας

Φυσικα και εγω μεσα. Δεν ειμαι συνδρομητης λογω της υψηλης τιμης χρεωσης σε σχεση με το σημα και τις υπηρεσιες που προσφερουν.
Τα στοιχεια στην διαθεση σας με Pm.

Αρης είμαι συνδρομητής εδώ και δύο 3 χρόνια και βλέπω NOVA με άλλα δύο άτομα,την ποιότητα εικόνας την θεωρώ απαραδέκτη, επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει δεν πάει άλλο,βλέπεις εικόνα απο άλλα δορυφορικά κανάλια και σε παίρνει απο κάτω.

Νεκτάριος: Ήμουν συνδρομητής για 3 χρόνια και διέκοψα μόλις πήρα 42' τηλεόραση λόγο της κακής ποιότητας εικόνας. Από τότε προτρέπω όποιον γνωστό έχω με μεγάλη τηλεόραση να μην γίνει ποτέ συνδρομητής. Ο μόνος σοβαρός λόγος για να αποκτήσεις NOVA είναι να έχεις καφετέρια.

Θάνος, είμαι συνδρομητής και παρακολουθώ στον ιδιο χώρο ΝΟΒΑ μαζί με άλλα 3 άτομα

Στη διάθεσή σας για περισσότερα στοιχεία

Eχθες δευτερα κατα τις11 το βραδυ εβλεπα το animal planet η εικονα του ειχε ποιοτητα φθαρμενης βιντεοκασετας τα υπολοιπα καναλια δεν ησαν καλιτερα με μια διαφορα στο filmnet1 που ειχε ποιοτητα χαμιλης αναλισης dvd. τωρα σχετικα με τα ραδιοφωνα και εκει το bitrate einai χαμιλο με kakη ποιοτητα ηχου. Οι τουρκοι δινουνε τα 3 κρατικα δικα τους με αριστη ποιοτητα ισοδυναμης με καλογραμενο dvd το ιδιο και τα 3 κρατικα της rai στο hotbird τα δε γερμανικα κρατικα καναλια ειναι επισης αψογα στον astra. Εμεις στον Hellasat τυρβαζουμε και ο μισος δορυφορος ειναι ελευθερος απο πλευρα χωρητικοτητας.

Γιάννης, ήμουν συνδρομητής για 2 χρόνια, μέχρι το Σεπτέμβριο 2007, οπότε και αγόρασα HD τηλεόραση. Έχοντας τραγική ποιότητα εικόνας στην καινούρια TV σε σύγκριση με άλλα δορυφορικά ΕΛΕΥΘΕΡΑ κανάλια, αποφάσισα και διέκοψα τη συνδρομή.

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω...

δεν ειμαι συνδρομητης τις nova αλλα του απλου filmnet & supersport και αυτα εχουν την ιδια κακη εικονα και ισως και χειροτερη και φυσικα τα χρηματα που ζητουν ειναι παρα πολλα για αυτα που δινουν

Βαγγελης, δεν είμαι συνδρομητής λογω τιμολογιακης πολιτικης και κακου σηματος

Μενοντας στην επαρχια και εχοντας κακο σημα ετσι κι αλλιως ειμαι συνδρομητης στην ΝΟΒΑ (οχι με το ονομα μου αλλα δεν εχει σημασια πιστευω) οπότε ειμαι στην διαθεσή σας για την οποια διαμαρτυρια.
Στην CRT μου η εικονα βλεπεται αλλα στον προβολεα απλα δεν...

Σπύρος, δεν είμαι συνδρομητής λόγω τιμολογιακής πολιτικής και (κυρίως) κακής ποιότητος εκπομπής