ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Re: ΝΟΒΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

ποτε τον ποτων νοβα,εκτος αν σοβαρευτει σαν εταιρεια,να φτιαξει την τρισαθλια εικονα της,να κανει βημα μπροστα για hd και επιτελους να φτιαξει την τιμη του πακετου και οχι να μας κοροιδευει με υποπακετα.

Νίκος, είμαι σχεδόν 7 χρόνια συνδρομητής, βλέπουμε 2 άτομα αλλά δε πάει άλλο και τη κόβω

Άθλιο σήμα, ακριβή .

Νίκος ... Συνδρομητής 4 χρόνια (βλέπουμε 2 άτομα)με συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες διαμαρτυρίας....Ελπίζω η κίνηση αυτή να έχει αποτέλεσμα γιατί η κατάσταση είναι τραγική με τα μονοπώλια....

Αν δεν ανεβασουν την ποιοτητα του σηματος τους......δεν θα με δουν σαν πελατη ποτε τους....

ναναι καλα το BlueRay και το HD-DVD......

Θάνος... συνδρομητής μαζί με 2 ακόμα άτομα εδώ και 2 μήνες συμφωνώ απόλυτα με όλες τις διαμαρτυρίες

Ντινος: 36 ετων, παντρεμενος, οχι παιδια, δεν εχουμε νοβα (μονο ενα λαντα νιβα).

Δεν θα παρουμε μεχρι να γινει πολυ φτηνη και εχει και πολυ καλη πιοτητα.

Α' ξεχασα, στρατιωτικες υποχρεωσεις, κομπλε !

Συνδρομητής, όχι μ αυτά που ακούω, παρόλο που ζω σε περιοχή με προβληματική επίγεια λήψη.

Απάντηση: ΝΟΒΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Λοιπόν είμαι Ο Χρήστος,
παρακολουθώ το ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ πακέτο της NOVA
εδώ και ένα χρόνο μαζί με την γυναίκα μου και το παιδί μου.

Εκτός από εμένα συνδρομητής εδώ και ένα χρόνο είναι και ο πατέρας μου
και μαζί με άλλα δύο άτομα παρακολουθούν NOVA.

Και τα δύο συμβόλαια είναι προς συζήτηση για διακοπή
παρόλα τα ¨ελκυστικά¨ πακέτα που βγαίνουν τελευταία.

Η απόφαση της επιστολής διαμαρτυρίας
προς την Multichoice Hellas
με βρίσκει ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟ.

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ
ΚΑΙ Η Multichoice Hellas
ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ.

Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Καλή η προσπάθει αλλά πολύ φοβάμαι ότι αυτοί μόνο με ομαδικές διακοπές συνδρομών καταλαβαίνουν... ;)

Re: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Στάθης: Είμαι συνδρομητής εδώ και 8 χρόνια και παρακολουθώ NOVA μαζί με άλλα 4 άτομα. Και συμφωνώ σε όλες τις παρατηρήσεις σας,
από αυτά αγανακτώ κάθε φορά που πληρώνω τον λογαριασμό.

Χρήστος,
είμαι συνδρομητής νοβα εδω και 7-8 χρονια, παρακολουθούμε νοβα σταθερά 3 άτομα και κατα περιόδους 5-6. Η ΑΕΚ είναι ο μοναδικός λόγος που διατηρείται η συνδρομή.
Είμαι απόλυτα σύμφωνος με κάθε είδους δράση που αναλαμβάνετε για να ενημερωθούν οι άνθρωποι της νόβα για το πόσο "ικανοποιημένη" είναι η πελατεία της από την προσφερόμενη ποιότητα υπηρεσιών.

Δυστυχώς πιστεύω οτι ως μονοπώλιο δεν θα "ιδρώσουν τα αυτιά" του Λάμπη.
Ο μόνος τρόπος να ταρακουνηθουν λίγο είναι οι ομαδικές διακοπές στη συνδρομή...έστω για ενα μηνα βρε αδερφέ...αλλά δυστυχώς οι έλληνες καταναλωτές δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο χρήσιμη για εμάς θα ήταν η οργάνωση και η συμπόρευση, όχι μόνο σε ότι αφορά στη νοβα αλλά σε κάθε τι για το οποίο πιανόμαστε "κωτσοι".

Δεν προκειται να γινω ποτε συνδρομητης μεχρι να αλλαξει η τιμολογιακη πολιτικη ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΕΩΣΗ...

.... ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΕΜΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ FULL PACK !!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ) 100 ΚΑΙ 200 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ...ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΔΕΚΤΗ

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΑΥΤΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ

Υ.Γ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ

Αρης.Ειμαι συνδρομητης τουλαχιστον 5 χρονια.Παρακολουθω στον ιδιο χωρο με ακομα 2 ατομα.Τα τελευταια 2 χρονια ειμαι αναγκασμενος να ειμαι συνδρομητης γιατι μετακομησα στο νεο μου σπιτι οπου δεν υπαρχει δυνατοτητα για επιγεια σηματα.Τους τελευταιους 2 μηνες ειμαι αγανακτισμενος συνδρομητης μετα την αγορα της νεας μου τηλεορασης 46" με καδρο 16/9.
Συμφωνω απολυτα με την επιστολη διαμαρτυριας.
Τα στοιχεια μου διαθεσιμα.

Χρηστος.Εδω και 2 χρονια συνδρομητης.Παρακολουθω μαζι με τη γυναικα μου και τα 2 παιδια μου.

Σπύρος,,,,είμαι συνδρομητής εδώ και 5 χρονιά ,,,τουλάχιστον 2 άτομα (εγώ και η σύζυγος)...βλέπω σε plasma 42'' και είμαι πλήρως απογοητευμένος για το κόστος και πιο πολύ για την ποιότητα...

στην διάθεση σας....

ps.. κάθε φορά που βρέχει σχεδόν το σήμα χάνεται..

Γιωργος...κ εγω μεσα.....Δεν ειμαι συνδρομητης...πρωτον γιαυτα που διαβαζω για κακη ποιοτητα σηματος κ δευτερον λογω τιμολογιακης πολιτικης τους...

Πάνος, είμαι συνδρομητής και παρακολουθώ μαζί με άλλα 2 άτομα.

Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω.

1) Το ονομα μου ειναι Μαριος και εγινα μολις πριν 20 ημερες συνδρομητης, και για να ειμαι ειλικρινης περιμενα πολυ καλυτερη ποιοτητα απο την υπηρεσια τους την οποια παρακολουθω μαζι με αλλο ενα ατομο!

2) Επισης εχουν και οι γονεις μου (+1 ατομο) το ιδιο μπουκετο NOVA και συνεχως κανουν παραπονο οτι το σημα δεν ειναι καλο και πολλες φορες χανεται το σημα.

Ειμαι πολυ συμφωνος με τη κινηση αυτη και εχω ψηφισει επισης και στο poll!
Και θελω να προσθεσω οτι ειναι κριμα να εχουμε μια τοσο καλη 16:9 Full HD τηλεοραση και να μην απολαμβανουμε σωστα αυτα που πληρωνουμε τοσο ακριβα σε σχεση με το εξωτερικο!

Οτι αλλο θελετε ειμαι στη διαθεση σας!

Βαγγέλης: Είμαι συνδρομητής 2,5 χρόνια και παρακολουθώ τα παιχνίδια συνήθως με άλλα 3 άτομα. Το σήμα είναι τρισάθλιο, σε σημείο να προτιμάς να μηυν είχες πάρει καλή τηλεόραση γιατί το ξεμπροστιάζει.

Larry, τα πλήρη στοιχεία μου στη διάθεσή σου για να προσυπογράψω την επιστολή

Υ.Γ. Μμήπως θα μπορούσαμε να δώσουμε και λίγη δημοσιότητα μέσω έντυπων του χώρου? νομίζω ότι έτσι μόνο θα ασχοληθούν, αλλιώς θα λάβουμε μία ευχαριστήρια επιστολή που θα γράφει ότι "θα το εξετάσουμε" κλπ

Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Δεν ειμαι συνδρομητης NOVA (ειμαι ομως filmnet εδω και 10 χρονια) και ουτε θα γινω αφου εχω ακουσει, διαβασει και δει με τα ματια μου την χαλια και αθλια εικονα που εχει.

Ατομα που παρακολουθουν 3.

Επισης και οι τιμες θελουν τουλαχιστον -30% κατω.