NOVA ΕΞΟΧΙΚΟ

Αν είναι φίλε για 3 λεπτά είναι εντάξει.Εγώ πίστευα οτι χρειάζεται παραπάνω χρόνος και υπολόγιζα την 1 ώρα διαδρομή για το χωριό.

Re: Απάντηση: NOVA ΕΞΟΧΙΚΟ

τοσα ειναι αν στειλεις μηνυμα
μια φορα ειχα κανει το λαθος να τηλ. στη νοβα και το αμελησανε

Όταν στέλνουμε το μήνυμα ο δέκτης πρέπει να είναι κλειστός ή ανοιχτός ;

Τον είχα ανοιχτό στο MEGA και έστειλα το μήνυμα αλλά δεν έγινε αλλαγή απο τις 15:00.

Tώρα τον έκλεισα για να δω αν αλλάξει τώρα.

Τελικα ανοιξε μονο του χωρις να κανω κατι.

Σεραφειμ αργησα να απαντησω γιατι κολλησα ιο και δεν ανοιγε τιποτα στο pc μεσα σε 10 δευτερολεπτα !!!!

Την Παρασκευη ξαναεστειλα μηνυμα για να παει στο χωριο το σημα και ανοιξε σε 10 λεπτα.Φαινεται δεν ειναι παντα ο ιδιος χρονος.

Σημερα έκανα πρώτη φορά χρήση της υπηρεσίας. Χωρίς κανένα προβλημα μέσα σε 3 λεπτά έλαβα μήνυμα επιβεβαίωσης και μετά από αλλά 2 λεπτά η ΚΑΡΤΑ είχε ενεργοποιηθεί.
Μπράβο !!!!!

καλησπερα , δεν εχω καταλαβει κατι ... εχω ηδη ενα πιατο 90 cm στα Χανια στο χωριο μου στον hotbird εαν παω εκει το δεκτη της νοβας θα παιξει ;

Απάντηση: Re: NOVA ΕΞΟΧΙΚΟ

καλησπερα , δεν εχω καταλαβει κατι ... εχω ηδη ενα πιατο 90 cm στα Χανια στο χωριο μου στον hotbird εαν παω εκει το δεκτη της νοβας θα παιξει ;
Φυσικά και θα παίξει, απλά αν θέλεις να μη κουβαλάς δέκτη αγοράζεις ακόμη έναν και κανείς την αλλαγή με τα SMS που αναφέρουν τα παιδιά

Άψογο το συστηματάκι με το sms. Το δοκίμασα της προάλλες, Κυριακή του Πάσχα, άργησε βέβαια να γίνει η αλλαγή πάνω από δύο ώρες αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Next time λίγο πριν φύγω από θεσσαλονικη το μήνυμα για να είμαι σίγουρος ;)

@cmoustos Την πρωτη φορα που εκανα την αλλαγη πηρε οντως 1+ ωρα. Ολες τις επομενες το εκανε σε λιγοτερο απο 5 λεπτα.

Πλεον η αλλαγη γινεται και μεσω του "My account". Καλη κίνηση, μπραβο.

"Έχετε Νova Eξοχικό?
Τότε κάθε φορά που θέλετε να πάτε ή να έρθετε από το εξοχικό σας, απλά επιλέξτε στην ενότητα " Οι Υπηρεσίες μου" το "Νova Eξοχικό" και αλλάξτε δέκτη με ένα κλικ.
Σε λίγα λεπτά θα ολοκληρωθεί η αλλαγή και η Nova θα βρίσκεται σε όποιο σπίτι επιθυμείτε
"

Ευχαριστουμε για την ενημερωση
αλλη μια εξυπνη κινηση της νοβα

Re: Απάντηση: HD 831 αναβαθμισμένος για εγγραφές-Review

αν γνωριζει κανεις πριν επικοινωνησω με την νοβα
συνδεσα τον κυριο δεκτη χθες στο εξοχικο και μου εβγαλε το σημα της νοβα
με την ενδειξη -παρακαλω περιμενετε-
περιμενα για κανα δυωρο- τιποτε(ειχα κανα τριμηνο να τον χρησιμοποιησω)
συνδεσα τον δευτερο δεκτη(νοβα εξοχικου)και σε ενα λεπτο ανταποκριθηκε
τον εβγαλα απτην πριζα μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα(ο κυριος)

αν γνωριζει κανεις πριν επικοινωνησω με την νοβα
συνδεσα τον κυριο δεκτη χθες στο εξοχικο και μου εβγαλε το σημα της νοβα
με την ενδειξη -παρακαλω περιμενετε-
περιμενα για κανα δυωρο- τιποτε(ειχα κανα τριμηνο να τον χρησιμοποιησω)
συνδεσα τον δευτερο δεκτη(νοβα εξοχικου)και σε ενα λεπτο ανταποκριθηκε
τον εβγαλα απτην πριζα μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα(ο κυριος)

Ποιον ειχες ενεργο εκεινη τη στιγμη;