Καποτε θα πρεπει οι Ελληνες να μαθουμε να ξεχωριζουμε την ηρα απο το σταρι. ΔΕν σημαινει αγαπητε φιλε οτι επειδη ο οποιος παροχος εχει το Ελληνικο η αλλο πρωταθλημα μπορει να κανει οτι θελει και να θεωρει επιεικως τον πελατη της τσιφλικι της.
Τι σχεση εχει η οποια παροχη με την ποιοτητα εικονας που αρμοζει στο χρημα που ζηταει για την παροχη αυτη?
Μην ξεχναμε οτι η ελειψη ανταγωνισμου η το καρτελ ειναι παντα σε βαρος του πελατη. Το οτι εχουμε σε σχεση με αλλα κρατη και τα εισοδηματα τους απο τις υψηλοτερες συνδρομες δεν συζητειται.
Το οτι μας περνανε για αμερικανακια αποδυκνειεται και απο τη δημιουργια πακετων με τα υποπακετα να υπολειπονται ελαχιστα απο την τιμη του full pack.
Ανεξαρτητα απο το οποιο πρωταθλημα (αμαν πια μ αυτη την μπαλα) αν θελετε να σας κρατανε κοροιδα και απο πανω να τους δινετε και συγχωροχαρτι δικαιωμα σας.
Και πριν μου πειτε οτι γκρινιαζω αλλα τους βλεπω τους εχω πεταξει την καρτα στη μουρη 2 χρονια τωρα και απολαμβανω το αγγλικο πακετο και θα συνεχισω να το απολαμβανω.
Και απλα να θυμισω οτι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.
Το να λεμε οτι η NOVA εχει καλη ποιοτητα στην εικονα της και μαλιστα καλυτερη απο αλλα πακετα ειναι μαλλον αφελες αφου οχι μονο δεν ισχυει αλλα ειναι και ο παροχος με την χειροτερη ποιοτητα εικονας απο ολα τα πακετα που εχω δει σε γνωστους και φιλους.
Και νυσαφι πια με το πρωταθλημα. ΔΕν περιστρεφεται ολος ο κοσμος γυρω απο μια μπαλα. ΗΜΑΡΤΟΝ
Και κατι τελευταιο. Απο μια μερια δικαιολογω τις τιμες της NOVA αφου πληρωνει ενα σκασμο λεφτα για να παρει τα δικαιωματα των οποιων αγωνων οι οποιοι γινονται απο ομαδες οι οποιοες με τη σειρα τους πληρωνουν ενα σκασμο λεφτα επισης για να παρουν τον ταδε που κλωτασει μια μπαλα και παει λεγοντας... Εχετε θεοποιησει τα ποδια και οχι το μυαλο. Να σας δω πως θα σας βοηθησουν ολοι αυτοι σε μια επικειμενη (τωρα η αργοτερα δεν εχει σημασια) πανδημια την ιδια στιγμη που ολα αυτα τα λεφτα θα επρεπε να δινονται σε ερευνητικα κεντρα και φωτισμενους στο μυαλο ανθρωπους.
Νικος
Το θεμα φιλε το πας αλλου.
Συγκρινεις ποιοτητα εικονας με χρηματα,θεματολογια (ποδοσφαιρο) κτλ.
Αν θες καθαρισε το μυαλο σου απο ολα και εξετασε μονο την ποιοτητα εικονας.Αυτο που απλως βλεπεις.
Εγω μιλαω για εικονα και ΜΟΝΟ.
Επισης, θα ηθελα οποιος μπορει, να απαντησει στα ερωτηματα του προηγουμενου μου ποστ.
Eπιμενεις φιλε στην αποψη σου.Σεβαστο.
Απλως θετεις πιστευω μια αποψη χωρις να εχεις σφαιρικη εικονα.
Φιλικα.
Αν καποιος αλλος φιλος ειχε την τυχη να εχει παραλληλα τα δυο πακετα εστω για μικρο χρονικο διαστημα ας μας διαφωτισει εδω και ας μοιραστει μαζι μας τη γνωμη του.
Νικος![]()
Ειναι η πρωτη φορά που βλεπω διαφωνια στο ποια καναλια εχουν καλυτερη ποιοτητα, αυτα του sky digital ή της nova.
Αυτο πιστευω δεν θα το ελεγαν ουτε οι διευθυντες της Nova!!
Εχω την αισθηση οτι οταν τα βλεπεις παραλληλα λες και βλεπει HD στον sky.
Ενα καλο τεστ που μπορει να κανει κανεις (επειδη δεν ειναι ολα τα προβαλομενα προιοντα ιδιας ποιοτητας) ειναι οταν εχει ενα live γεγονος που καλυπτεται απο διαφορους providers (ποδοσφαιρο για παραδειγμα) να τσεκαρει την εικονα, και βεβαια σε μεγαλες οθονες (46+). Και βεβαια η παραγωγη να μην γινεται στην Ελλαδα και να φευγει η εικονα απο εδω.
Εκει θα μπουν τα πραγματα στη θεση τους.
Οσον για την αναφορα σε κατι αλλα πακετα που αναφερθηκαν (Bulsatcom,Total TV,Pink TV,Dolce TV,Digi TV,Focus sat,ART) ναι θα συμφωνησω οτι η εικονα τους ειναι χειροτερη (οχι του premier ομως) αλλα εκει μιλαμε γοα κοστος συνδρομων στο 1/2 ή 1/3 του δικου μας πακετου.
Αλλά η συγκριση με τα σοβαρα πακετα ( sky, canal+ κλπ ) μονο μελαγχολία προκαλει...
Φιλε λαθος καταλαβες.Δεν γινεται συγκριση πακετων SKY UK με Νοβα.Παραδειγμα αναφερθηκε απο φιλο.
Σαφως και το SKY UK εχει παρα πολυ καλη εικονα σε ολα του τα καναλια.
Εγω μιλησα γενικα και σε συγκριση με ολα τα πακετα του κοσμου.Και μονο σαν εικονα.
Με την ιδια λογικη ,αν βαλουμε τιμες, το Setanta ROI + SKY Sports κοστιζει 1100 λιρες.
![]()
.....Συγκρινόμενα τα δύο spice (ολλανδικό με αυτό της δικιάς μας) το αλλοδαπό έβγαζε μάτι, έβλεπες μέχρι και τις κοκκινίλες από τα μπατσάκια στα οπίσθια των πρωταγωνιστριών ενώ στο δικό μας απορούσες που δεν κοκινίζουν με τόσο ξύλο (ειδικά σε ταινίες με τον ρόκο)......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.