nova hd και twin lnb για δυο δεκτσες

alkoudis

New member
18 October 2010
27
Γειασ παιδια.θα ηθελα την βοηθεια απο καπιον εμπειρο.
εχω το nova hd με την εγκατασταση στο μπαλκονι μου..με το 60αρι πατιο της nova..εχω ακομα ενα δεκτη που θελω να χρησιμοποιησω για να βλεπω τα fta και τα al jazeera sports (απο hotbird οπου ειναι και κεντραρισμενο το πατιο της nova) συνδεσα το καλωδιο του δορυφορο στο αλλο δεκτη οχι τησ Nova και ειδα οτι κατεβαζει τα καναλια οποτε ειναι ολα καλα μεχρι εδω..το προβλημα ειναι πωσ θα εχω και του δυο δεκτεσ να παιζουν ταυτοχρονα με τον υπαρχον εξοπλισμο?
γινετε με twin lnb? η θα καταστρεψω ολα?γιατι ειμαι και λιγο ασχετοσ με τις εγκαταστασεις..αμα το βγαλω αυτο το Lnb που εχει και βαλω ενα twin υπαρχει περιπτωση να χασω το σημα και να μην πεζει τιποτα?

Last edited:
Με twin lnb δίνεις ανεξάρτητη τροφοδοσία σήματος στους δέκτες για ταυτόχρονη λήψη οπότε προχώρα άφοβα.

Πριν βγάλεις το lnb και για να μην χρειαστεί να ψάχνεσαι σημείωσε με ένα μαρκαδόρο πάνω στο γκρι πλαστικό που συγκρατεί το lnb που βρίσκεται το κέντρο του lnb. Για να ξέρεις πόσο θα στρίψεις το καινούργιο που θα βάλεις.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση! απο σημα δεν υπαρχεισ περιπτωση να εχω απωλεια? αμα κανω λαλακια μονο στην ακριβεια θα γινει? πχ τωρα του Nova μου διχνει εντ.76 % και ακρ.90 % ειμαι οριακα?
αα εχεισ να μου προτεινετε καπιο twin lnb? η να παρω οτι να ναι?

Μη σκέφτεσαι το θέμα απώλεια, πάρε ένα επώνυμο lnb.

Υπάρχουν θέματα για lnb στην κατηγορία εγκαταστάσεις, ρίξε μια ματιά...