Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

το περιοδικο εχει και φωτο που δειχνει hd καναλι της κυριας με ημερομηνια μαρτιου και skin που δεν ειναι απο pace,αρα φιλε παναγιωτη αφου γραφεις στο περιοδικο ξερεις εαν ειναι αληθινη η φωτο η οχι....
αρα το thread πρεπει να αλλαξει πλεον ονομασια και να λεγεται ποιος ρε παιδια θα πει την λυση ???
γιατι απο οτι καταλαβαινω αυτο ψαχνουν ολοι σε ολα τα φορουμ!!!!!!!
και εινα ασκοπο να τσακονεστε σε ποσα χρονια,μηνες,λεπτα,δευτερολεπτα χρειαζετε για να σπασουν τα des και πρασινα αλογα!!!!!!
η φωτο εαν ειναι αληθινη καταριπτει ολους τους υπολογισμους γιατι σε ολα αυτα μπαινει ο ανθρωπινος παραγοντας που θελει να βγαλει κανα europoulo για την φουκαριαρα την μανα του.....

Μάλλον δε διάβασες το νήμα ή συγκρατείς μόνο ότι ταιριάζει στην κοσμοθεωρία σου. Στα post 212-213-214 γράψαμε πως αν είναι DES, θα σπάσει γρήγορα. Μετά επιχειρηματολόγησα εναντίον της άποψης "ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει" δίνοντας παραδείγματα που δε θα έσπαγαν ούτε σε 100 χρόνια.

Η φωτογραφία δεν είναι απόδειξη, μπορεί εύκολα να χαλκευτεί. Αλλά για να δημοσιευτεί μάλλον έχει ελεγχθεί η γνησιότητά της από το περιοδικό. Προσωπικά έλαβα γνώση για αυτή την Παρασκευή. Το γεγονός ότι συνεργάζομαι με το περιοδικό (δεν είμαι υπάλληλος, είμαι εξωτερικός συνεργάτης) δε σημαίνει πως ξέρω τα πάντα που συμβαίνουν εκεί.

Λοιπόν όντως γίνεται σας παρακαλώ:

1) να μην αρχίζετε αντιπαλότητες από ένα thread που στο τέλος θα το κλειδώσουμε γιατί αρχίζει και φτάνει στο απροχώρητο
2) να είμαστε on topic, εδώ μέσα δεν έχουν θέση ούτε τρόποι παράνομης θέασης, ούτε αναλύσεις του ότι να' ναι.

Το ότι ήρθα σε αντιπαράθεση με τον χρήστη malakudi δε σημαίνει πως οι γνώσεις του σε συγκεκριμένα θέματα δεν είναι μεγαλύτερες από τις δικές μου, ούτε το αντίθετο για εμένα βέβαια. Εδώ κάθομαι και διαβάζω άρθρα του στο περιοδικό και μαθαίνω πράγματα, όπως και από τα posts του εδώ στο forum.
Δε σημαίνει όμως ότι δε μπορώ να διαφωνήσω μαζί του σε κάτι, ειδικά αν έχω επιχειρήματα. Το αν είναι πολύ ισχυρά ή όχι θα φανεί στο μέλλον.

Το ότι ο καθένας το βλέπει από τη δική του πλευρά είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Επίσης το ότι μπορεί να ξέφυγε λίγο, εδώ δεν πείραξε εμένα και πέσατε όλοι να τον φάτε.

Γιατί βγάζουμε ρε παιδιά (σχεδόν) όλοι τα νεύρα μας στο πληκτρολόγιο;

Τα δορυφορικά για τους περισσότερους είναι το hobby μας, αν μας χαλάει όλο αυτό καλύτερα να αρχίζουμε να ψάχνουμε να ασχολούμαστε με κάτι άλλο.

Άντε καλημέρα -bye-

μαλλον δεν εβγαλες το σωστο νοημα απο αυτα που εγραψα.....
πες μου σε παρακαλω πια ειναι η κοσμοθεωρια μου ????
διοτι εγω σε αυτα που λες συμφωνω οτι δεν σπαει κτλπ,
αλλα εαν προσεξεις γραφω οτι στην μεση μπαινει ο ανθρωπινος παραγοντας,αρα ????

το περιοδικο εχει και φωτο που δειχνει hd καναλι της κυριας με ημερομηνια μαρτιου και skin που δεν ειναι απο pace,αρα φιλε παναγιωτη αφου γραφεις στο περιοδικο ξερεις εαν ειναι αληθινη η φωτο η οχι....
αρα το thread πρεπει να αλλαξει πλεον ονομασια και να λεγεται ποιος ρε παιδια θα πει την λυση ???
γιατι απο οτι καταλαβαινω αυτο ψαχνουν ολοι σε ολα τα φορουμ!!!!!!!
και εινα ασκοπο να τσακονεστε σε ποσα χρονια,μηνες,λεπτα,δευτερολεπτα χρειαζετε για να σπασουν τα des και πρασινα αλογα!!!!!!
η φωτο εαν ειναι αληθινη καταριπτει ολους τους υπολογισμους γιατι σε ολα αυτα μπαινει ο ανθρωπινος παραγοντας που θελει να βγαλει κανα europoulo για την φουκαριαρα την μανα του.....

Αν και δεν έχω καταλάβει τον λόγο του...γενικότερου εκνευρισμού για το ζήτημα, θα σου απαντήσω, γιατι λόγω θέσης είμαι σε θέση να γνωρίζω περισσότερα.
Η φωτογραφία που αναφέρεις είναι προφανώς στην σελίδα 16, στα HD News του περιοδικού, τα οποία γράφω εγώ. Αφορά την είδηση για τα 2 νέα HD κανάλια στην Nova και έχει φωτό του National Geographic Wild HD, το οποίο υποθέτεις οτι πάρθηκε τον Μάρτιο. Σε ενημερώνω ότι πρόκειται για φωτογραφία αρχείου του καναλιού απο άλλο πακέτο (το λογότυπο είναι ίδιο), αν είχα φωτό του ελληνικού ...προφανώς θα επέλεγα να βάλω μία με ελληνικούς υπότιτλους, ώστε να ξεχωρίζει ότι πρόκειται για την ελληνική έκδοση!
Επίσης, αν πας στην σελίδα 18 στα scrambling news θα δεις ότι το πρώτο θέμα είναι "Μόνο σε Pace τα HD κανάλια της Nova", κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το editorial του Αργύρη Νομικού, καθώς όταν γράφτηκε το editorial τα scrambling news είχαν ήδη φύγει στο τυπογραφείο! Η είδηση έγινε γνωστή σε μένα την Κυριακή 20 Μαρτίου στην Έκθεση απο τον Παναγιώτη που το είχε μάθει 1 ή 2 μέρες νωρίτερα και ...δεν είμαι σίγουρος ότι συνεχίζουν να είναι ορατά (προσωπικά και με τα μάτια μου δεν τα είδα πάντως...)
Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι αυτοί που έχουν την τεχνογνωσία δεν θα την κάνουν public, ειδικά εφόσον πιστεύουν ότι η λήψη νέων αντίμετρων είναι εύκολη απο πλευράς provider, κανείς δεν είναι τόσο βλάκας ώστε να "καίει" τα χαρτιά του! Ακόμη κι αν κάποιοι "αγοράσουν" την τεχνογνωσία, παρομοίως κι αυτοί θα φροντίσουν να την "κλειδώσουν" όσο γίνεται καλύτερα για να βγάλουν τα λεφτά τους και να κερδίσουν, συνεπώς τελειώνοντας θα πω ότι ναι μεν όλα κάποια στιγμή (αργά ή γρήγορα) σπάζουν, αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι γίνονται και public domain....

μαλλον δεν εβγαλες το σωστο νοημα απο αυτα που εγραψα.....
πες μου σε παρακαλω πια ειναι η κοσμοθεωρια μου ????
διοτι εγω σε αυτα που λες συμφωνω οτι δεν σπαει κτλπ,
αλλα εαν προσεξεις γραφω οτι στην μεση μπαινει ο ανθρωπινος παραγοντας,αρα ????

Με εγκάλεσες για αναξιοπιστία, ενώ ήταν σαφές από τα ποστ 212-213-214 πως ήδη είχαμε αναφέρει την περίπτωση να σπάσει σύντομα. Η υπόλοιπη επιχειρηματολογία μου ήταν επί θεωρητικής βάσης και όχι για το συγκεκριμένο κλείδωμα. Αυτό ήταν κατανοητό σε όποιον διάβασε όλο το νήμα. Εσύ δε το κατανόησες, άρα ή δε το διάβασες ή απλώς είπες αυτό που ήθελες να πεις.

Υπάρχουν κλειδώματα που δε σπάνε, αυτό αποδεικνύεται μαθηματικά, δεν είναι θέμα πίστης. Φυσικά αν ο κλειδοκράτορας σου δώσει το κλειδί για να μπεις, αυτό δεν αποδεικνύει ότι το κλείδωμα έσπασε. Το να ξεκολλήσεις τα κυβάκια του κύβου του Ρούμπικ και να τα συναρμολογήσεις από την αρχή, δε σημαίνει ότι έλυσες το πρόβλημα.

1) δεν αναφερωμαι σε αυτην την φωτογραφια,υπαρχει αλλη φωτογραφια στα scrambling news που δειχνει το novasports hd με ημερομηνια 15/3.
2) δεν εχω καποιο εκνευρισμο εαν αναφερεσαι σε εμενα.
3) η τελευταια παραγραφο σου κολαει σε αυτο που αναφερω "ανθρωπινο παραγοντα"
4) πιστευω να καταλαβαινεις οπως ολοι μας ,ασχετο εαν κανεις δεν το παραδεχεται,οτι το προβλημα ειναι αλλο,αυτο το οποιο αναφερω στο ποστ που εγραψα....

Με εγκάλεσες για αναξιοπιστία, ενώ ήταν σαφές από τα ποστ 212-213-214 πως ήδη είχαμε αναφέρει την περίπτωση να σπάσει σύντομα. Η υπόλοιπη επιχειρηματολογία μου ήταν επί θεωρητικής βάσης και όχι για το συγκεκριμένο κλείδωμα. Αυτό ήταν κατανοητό σε όποιον διάβασε όλο το νήμα. Εσύ δε το κατανόησες, άρα ή δε το διάβασες ή απλώς είπες αυτό που ήθελες να πεις.

Υπάρχουν κλειδώματα που δε σπάνε, αυτό αποδεικνύεται μαθηματικά, δεν είναι θέμα πίστης. Φυσικά αν ο κλειδοκράτορας σου δώσει το κλειδί για να μπεις, αυτό δεν αποδεικνύει ότι το κλείδωμα έσπασε. Το να ξεκολλήσεις τα κυβάκια του κύβου του Ρούμπικ και να τα συναρμολογήσεις από την αρχή, δε σημαίνει ότι έλυσες το πρόβλημα.

θα με τρελανεις εσυ !!!!!
απο που προκυπτει οτι σε ειπα αναξιοπιστο
???????????
νομιζω οτι ελληνικα μιλαω καλα και καταλαβαινω επισης καλα....οπωσ και εσυ

και νομιζω οτι το παραδειγμα με τον κυβο ειναι πολυ ευστοχο,ακριβως αυτο εννοω και εγω

και οσο αφορα την φωτο ,το αναφερα για τον λογω οτι εσυ λογω οτι εχεις προσβαση στο περιοδικο μπορεις να μαθεις πιο ευκολα απο εμας εαν ειναι αληθινη,δεν νομιζω να το αμφισβητησεις και αυτο...

μην μπερδευεις τα μαθηματικα με αυτη την ιστορια δεν εχει καμια σχεση και το ξερεις πολυ καλα,δες το παραδειγμα που εγραψες με τον κυβο

Η είδηση έγινε γνωστή σε μένα την Κυριακή 20 Μαρτίου στην Έκθεση απο τον Παναγιώτη που το είχε μάθει 1 ή 2 μέρες νωρίτερα και ...δεν είμαι σίγουρος ότι συνεχίζουν να είναι ορατά (προσωπικά και με τα μάτια μου δεν τα είδα πάντως...)

Φίλιππε, στην έκθεση σου μετέφερα τις πληροφορίες που ακούγονταν στο χώρο χωρίς να έχω καμία επιβεβαίωση. Ο φίλος αναφέρεται στο screenshot της σελίδας scrambling, το οποίο εγώ το είδα πρώτη φορά στο περιοδικό.

θα με τρελανεις εσυ !!!!!
απο που προκυπτει οτι σε ειπα αναξιοπιστο
???????????
νομιζω οτι ελληνικα μιλαω καλα και καταλαβαινω επισης καλα....οπωσ και εσυ

Φίλε μου άκυρο, συγνώμη, μπέρδεψα το ποστ σου με το ποστ του BigRed.

Λοιπόν όσο αφορά το περιοδικό και την δημοσίευση, επειδή έχουμε μπερδευτεί λίγο (μιλάω για την στήλη scrambling σελ. 18). Το νέο είχε γραφτεί για να δημοσιευτέι για το κλείσιμο των HD Καναλιών, εξου και ο τίτλος. Δευτέρα βράδυ γύρω στις 02:00 το πρωί προς Τρίτη (το περιοδικό εκτυπώθηκε Τρίτη πρωί και κυκλοφόρησε Πέμπτη), αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχα από τις 18 του μήνα (και μαζί και αυτή την φώτο), έκανα την αλλαγή ΜΟΝΟΣ μου, χωρίς να προλάβω να ενημερώσω ούτε τον Φίλιππο, ούτε τον Παναγιώτη, κάτι που δεν έκανα και στην συνέχεια, για αυτό αυτά που αναφέρθηκαν πριν είναι άκυρα. Η πληροφορία είναι δική μου, όπως και η φώτο. Ο Φίλιππος στο ποστ του, μιλάει για την φώτο που είχε βάλει πριν από την δική μου. Στο χαμό που έγινε στην έκθεση δεν πρόλαβα να μιλήσω για το θέμα με Φίλιππο - Παναγιώτη για αυτό και έχουν μπερδευτεί μεταξύ τους.
Η πληροφορία και η φώτο λοιπόν είναι καθαρά δική μου και τα HD κανάλια της Nova από τις 18 του μηνός παίζουν στους servers κανονικά και όχι μόνο σε Pace όπως αναφέρετε στον τίτλο του σχετικού νέου. Ελπίζω τώρα να ξεκαθάρισε κάπως η κατάσταση

σε ευχαριστουμε πολυ Αργυρη για το πολυ καλο ρεπορταζ σου και τις πληροφοριες σου,
αρα ο τιτλος του ποστ ειναι μαλλον ακυρος πλεον ,οπως ειχα γραψει και στο χθεσινο ποστ μου.

Φίλιππε, στην έκθεση σου μετέφερα τις πληροφορίες που ακούγονταν στο χώρο χωρίς να έχω καμία επιβεβαίωση. Ο φίλος αναφέρεται στο screenshot της σελίδας scrambling, το οποίο εγώ το είδα πρώτη φορά στο περιοδικό.

Όπως εξηγεί ο Αργύρης κι εγω το είδα μόλις το προηγούμενο Σαββατο που πήρα το περιοδικό! Ακόμη και μέχρι πριν λίγο που το κοίταξα πολύ προσεκτικά, δεν είχα προσέξει ότι η ημερομηνία που έδειχνε ήταν 18-3-2011! Στο μέγεθος της φωτό τα γράμματα είναι πολύ μικρά!
Τελικά έχουμε ...πολύ παρατηρητικούς αναγνώστες, δεν ξεφεύγει τίποτε!
@redribo δεν αναφερόμουν σε σένα για εκνευρισμό, αλλά στον γενικότερο εκνευρισμό που επικρατεί στο συγκεκριμένο νήμα....

μέχρι να ξανακλειδώσουν πάλι :flipout: και πάλι φτου από την αρχή μετά για να αναλύουμε ότι έχουμε αφήσει.

-bye-
Φίλε μου άκυρο, συγνώμη, μπέρδεψα το ποστ σου με το ποστ του BigRed.
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι ασχολούμε με τα δοριφορικά εδώ κ' ένα χρόνο... Αν με ρώταγες πριν 6 μήνες τι είναι το lnb δεν θα 'ξερα να σου απαντήσω...
Βρίσκομαι εδώ μέσα για να μαθαίνω κάποια πράγματα τα οποία δεν ξέρω...
Γι'αυτό κ' ευχαριστώ τα παιδιά από εδώ που με έχουν βοηθήσει σε αυτό...:adore:
Δεν θέλω να είμαι εγώ η αιτία για να κλείσει αυτο το thread, οπότε σταματάω εδώ κ' δεν συνεχίζω...-bye--bye--bye-
Τέλος το off-topic...

Έγραψα κ' παραπάνω ότι εγώ, ο noobας,ο άμαθος, ο ημιμαθής (όπως εσύ είπες) ξέρω ότι σπάσαν τα κλειδιά της "κυρίας", δεν το ξέρουν άτομα του χώρου???
Μην τρελαθούμε...

μέχρι να ξανακλειδώσουν πάλι :flipout: και πάλι φτου από την αρχή μετά για να αναλύουμε ότι έχουμε αφήσει.

Η ζωή κύκλους κάνει...έτσι είναι κ' αυτό...
Θα κλειδώνει???
Θα ξεκλειδώνει...
Έτσι είναι αυτά τα πράγματα...
Εδώ ολόκληρο αμερικανικό πεντάγωνο δεν μπορεί να κλειδώσει τις πόρτες του, θα το κάνει η νοβα???:laugh::laugh::laugh:

Εγώ έχω μια απορία: Υπάρχουν στοιχεία πόσοι είναι οι συνδρομητές με κλειδωμένες κάρτες, σε σχέση με τις ελεύθερες;

Δηλαδή αυτό που αναφέρθηκε ότι το κόστος να "παντρέψουν" τους πάντες είναι σημαντικό, πόσο αληθές είναι;

Εγώ που είχα ελεύθερη κάρτα, κάτι οι προσφορές, κάτι το HD, έκανα την μετάβαση. Και μου φαίνεται λογικό για το μεγαλύτερο μέρος των συνδρομητών.

Καποιος που ειναι νομιμος και δεν βλεπει αλλα πακετα (ωστε να θελει δεκτη one for all) θεωρω οτι ειναι λογικο να μην τον νοιαζει το παντρεμα.

Η αγορά ανεξάρτητων δεκτών είναι μια αγορά που φθίνει, κατά την άποψή μου.
Πριν 2-3 χρόνια, βλέπαμε νέα μοντέλα κάθε μήνα. Τώρα σαν να σταμάτησαν (ή σταμάτησα εγώ να διαβάζω; )

Καποιος που ειναι νομιμος και δεν βλεπει αλλα πακετα (ωστε να θελει δεκτη one for all) θεωρω οτι ειναι λογικο να μην τον νοιαζει το παντρεμα.

και τον δέκτη μου τι να τον κάνω; να τον πετάξω;

Εγώ ήμουν από την αρχή συνδρομητής μόνο κάρτας;

Επίσης γιατί να έχω 1 δέκτη για κάθε μπουκέτο που θα θέλω μελλοντικά να βλέπω;

Ήδη ετοιμάζω wavefrontier για το σπίτι;

Θα βάλω έναν δέκτη για κάθε μπουκέτο που θα θέλω να βλέπω νόμιμα;

Μα νόμιμα μόνο 1 μπουκέτο μπορείς να βλέπεις... (Πλάκα κάνω... :flipout:)

Νομίζω ότι δέκτης και μπουκέτο είναι μονόδρομος...
Ακόμα και για μοντούλες δύσκολο το βλέπω, κυρίως λόγω του λογισμικού που τρέχουν οι τηλεοράσεις και με δεδομένο ότι το λογισμικό τους έχει ήδη παραβιαστεί (π.χ. LG/Samsung)...
Αλλά και πάλι, 1 υποδοχή ανά τηλεόραση έχουμε...