το περιοδικο εχει και φωτο που δειχνει hd καναλι της κυριας με ημερομηνια μαρτιου και skin που δεν ειναι απο pace,αρα φιλε παναγιωτη αφου γραφεις στο περιοδικο ξερεις εαν ειναι αληθινη η φωτο η οχι....
αρα το thread πρεπει να αλλαξει πλεον ονομασια και να λεγεται ποιος ρε παιδια θα πει την λυση ???
γιατι απο οτι καταλαβαινω αυτο ψαχνουν ολοι σε ολα τα φορουμ!!!!!!!
και εινα ασκοπο να τσακονεστε σε ποσα χρονια,μηνες,λεπτα,δευτερολεπτα χρειαζετε για να σπασουν τα des και πρασινα αλογα!!!!!!
η φωτο εαν ειναι αληθινη καταριπτει ολους τους υπολογισμους γιατι σε ολα αυτα μπαινει ο ανθρωπινος παραγοντας που θελει να βγαλει κανα europoulo για την φουκαριαρα την μανα του.....
Μάλλον δε διάβασες το νήμα ή συγκρατείς μόνο ότι ταιριάζει στην κοσμοθεωρία σου. Στα post 212-213-214 γράψαμε πως αν είναι DES, θα σπάσει γρήγορα. Μετά επιχειρηματολόγησα εναντίον της άποψης "ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει" δίνοντας παραδείγματα που δε θα έσπαγαν ούτε σε 100 χρόνια.
Η φωτογραφία δεν είναι απόδειξη, μπορεί εύκολα να χαλκευτεί. Αλλά για να δημοσιευτεί μάλλον έχει ελεγχθεί η γνησιότητά της από το περιοδικό. Προσωπικά έλαβα γνώση για αυτή την Παρασκευή. Το γεγονός ότι συνεργάζομαι με το περιοδικό (δεν είμαι υπάλληλος, είμαι εξωτερικός συνεργάτης) δε σημαίνει πως ξέρω τα πάντα που συμβαίνουν εκεί.