Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι εταιρείες κούριερ όταν δεν βρουν 2 φορές τον παραλήπτη τότε χρεώνουν την παραμονή της αποστολής στα γραφεία τους.

Η χρέωση αυτή επιβαρύνει εμάς τα μαγαζιά που κάνουμε τις αποστολές.... (θέλουμε και μας επιβαρύνουν όμως, άνετα μπορούμε να πούμε στην εταιρεία κούριερ να χρεώσει την παραμονή της αποστολής στον πελάτη...)

Απάντηση: Re: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Μα δεν την στέλνουν απλή! Την στέλνουν συστημένη και με κούριερ. Δύο φορές να λείψεις σκας 5,00 μεταφορικά -γιατί έτσι έγινε πέρσι στην περίπτωση μου. Καλά χαιρετίσματα δηλαδή...

Για όσους δεν γνωρίζουν, οι εταιρείες κούριερ όταν δεν βρουν 2 φορές τον παραλήπτη τότε χρεώνουν την παραμονή της αποστολής στα γραφεία τους.

Η χρέωση αυτή επιβαρύνει εμάς τα μαγαζιά που κάνουμε τις αποστολές.... (θέλουμε και μας επιβαρύνουν όμως, άνετα μπορούμε να πούμε στην εταιρεία κούριερ να χρεώσει την παραμονή της αποστολής στον πελάτη...)

Από τα παραπάνω καταλαβαίνω ότι η NOVA μετατοπίζει το βάρος των αν-ευθυνών της στους ίδιους τους πελάτες της...
Ή κάνω λάθος;

Δεν είναι μετατόπιση. Δες το λίγο διαφορετικά.

Χρέωση παραμονής (είτε γιατί δεν βρέθηκε ο πελάτης, είτε γιατί ο πελάτης είδε την ειδοποίηση και είπε "έλα μωρέ, και αύριο μέρα είναι.... είτε γιατί.... πολλά γιατί...)

Βάλε αυτό επί κάποιες χιλιάδες και δες το ποσό που μαζεύεται.... εμένα προσωπικά δεν με πειράζει για 5-10 πελάτες να το κάνω, είναι μικρό το ποσό και το αντέχω (όσο το αντέξω).

Όταν όμως μεγαλώσει το μαγαζί μου με αποτέλεσμα οι αποστολές να είναι πολλές, τότε δεν θα έχω σκοπό να μπαίνω μέσα οικονομικά επειδή ....-εδώ βάζεις τα πολλά γιατί που έγραψα πιο πάνω - .....

Πιστεύω να κατάλαβες...

Συμφωνώ με αυτά που μου γράφεις απόλυτα...και τα αποδέχομαι...αλλά μιλώντας για μια εταιρία (βλ. NOVA) που δεν εφαρμόζει μια ώριμη πολιτική στο χρόνο, με αποτέλεσμα να αλλάζει συνεχώς τις υπηρεσίες της (χωρίς να φταίει ο πελάτης, φυσικά) θα πρέπει να επωμίζεται και το ανάλογο κόστος...
Αυτό μου φαίνεται πιο δίκαιο...
Αν θέλει να λέγεται "εταιρία"...
Αλλά αυτά έχουν τα μονοπώλια...και ας μην μου απαντήσει κανείς ότι υπάρχει και ο ΟΤΕ...ας μην μου απαντήσει!

Δεν είναι μόνο στη Νόβα το κακό, είναι σχεδόν σε όλες τις μεγάλες εταιρείες και τα προϊόντα που διαθέτουν στην αγορά.

Είναι μεγάλη κουβέντα και καλύτερα να μην την αρχίσουμε γιατί δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ εδώ που ζούμε, με τις καταστάσεις που ζούμε, με τα μεγάλα κεφάλια που ορίζουν τα πάντα και τους κανόνες που ενώ υπάρχουν δεν τηρούνται γιατί δεν υπάρχει κάποια αρχή εποπτείας που να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει......

Απάντηση: Re: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Δεν είναι μόνο στη Νόβα το κακό, είναι σχεδόν σε όλες τις μεγάλες εταιρείες και τα προϊόντα που διαθέτουν στην αγορά.

Είναι μεγάλη κουβέντα και καλύτερα να μην την αρχίσουμε γιατί δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ εδώ που ζούμε, με τις καταστάσεις που ζούμε, με τα μεγάλα κεφάλια που ορίζουν τα πάντα και τους κανόνες που ενώ υπάρχουν δεν τηρούνται γιατί δεν υπάρχει κάποια αρχή εποπτείας που να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει......

Eyes-Mouth-Ears Wide Shut

-bye-

Συμφωνώ σε όλα...και το τελειώνουμε εδώ!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Άρα αυτός που πήρε καρτούλα τον Οκτώβρη v5 πρέπει να αλλάξει?
Βρε δεν πάνε να πνιγούνε όλοι μαζί?

Δηλαδή όποιος είχε καρτούλα v4 άλλαξε πέρσι. Μετά πήρε για τα HD κανάλια νέα καρτούλα με πάντρεμα δέκτη και τώρα υποχρεούται να αλλάξει πάλι? Έχει καταλάβει η εταιρία ότι απευθύνεται σε ανθρώπους και όχι σε ζώα? Επειδή αυτή τυγχάνει να είναι στάβλος δεν θα μας κάνει του χεριού της. Μαλακοπίτουρες του κερατά!

Τον Οκτώβρη αποκλείεται να πήρε v5. Σίγουρα πήρε v7 (kappa).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω τι κάρτα έχω? Το λέει πάνω ή πρέπει να τηλεφωνήσω στη Γόβα?

Πάω να το τσεκάρω. Αν είναι να δίνω κάθε χρόνο και πέντε Ευρώ για αντικατάσταση καρτών, κλάφτα μανούλα μ' κλάφτα! Δεν φτάνει που μας έχει γονατίσει το ΔΝΤ... Γιατί άνθρωποι είμαστε και δουλεύουμε, άρα λογικό ο κούριερ να μην με βρει στο σπίτι πρωί-μεσημέρι-απόγευμα και φυσικά δεν έχουμε την ευκαιρία να το τρίβουμε όλοι μέρα και να ξυπνάμε μία ωραία πρωινή και να λέμε: Αααα, τι θα κάνω σήμερα? Θα κάνω μία ωραιότατη αντικατάσταση καρτών γιατί πρέπει να δείξω ό,τι και καλά νοιάζομαι για την καταπολέμηση της πειρατείας...

Χαιρετώ σας!

Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Πάω να το τσεκάρω. Αν είναι να δίνω κάθε χρόνο και πέντε Ευρώ για αντικατάσταση καρτών, κλάφτα μανούλα μ' κλάφτα! Δεν φτάνει που μας έχει γονατίσει το ΔΝΤ... Γιατί άνθρωποι είμαστε και δουλεύουμε, άρα λογικό ο κούριερ να μην με βρει στο σπίτι πρωί-μεσημέρι-απόγευμα και φυσικά δεν έχουμε την ευκαιρία να το τρίβουμε όλοι μέρα και να ξυπνάμε μία ωραία πρωινή και να λέμε: Αααα, τι θα κάνω σήμερα? Θα κάνω μία ωραιότατη αντικατάσταση καρτών γιατί πρέπει να δείξω ό,τι και καλά νοιάζομαι για την καταπολέμηση της πειρατείας...

Χαιρετώ σας!
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΘΕΑΤΕΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
Το κράτος δέχεται τη λαθρο-μετανάστευση, το λαθρ-εμπόριο ναρκωτικών-όπλων-σαρκός αλλά όχι τους λαθρο-θεατές ή τους λαθρο-ακροατές.
Αυτό είναι που μας την "δίνει"! Κλέφτες μας κάνουν.......δεν ήμασταν.
Και ο πιο αρχάριος κλέφτης όμως ξέρει πως ότι κλειδώνει-ξεκλειδώνει.
Είτε πιο εύκολα, είτε πιο δύσκολα.
Τώρα σχετικά με το ότι ζητάνε 5 ευρώ για αντικατάσταση κάρτας, αυτό είναι στο πλαίσιο όλων των δαπανών που πληρώνει ο συνδρομητής για την πάταξη της πειρατείας που οι ίδιοι οι ιθύνοντες της nova "δημιούργησαν" έμμεσα!!! Δημιούργησαν την ανάγκη του πολίτη που θέλει να δει ποδόσφαιρο να πληρώνει μερικές χιλιάδες δραχμές (τότε)....για ναχει και τα κρατικά που με ευθύνη των κυβερνήσεων δεν μπορούσε να πιάσει στην επαρχία......και μετά άρχισαν να ανεβάζουν τη συνδρομή σε εξωγήινα υψη σχετικά με το μέσο μισθό του έλληνα που εάν προσθέσουμε και τις περσινές αυξήσεις του φπα..............................................................

υγ: ελπίζω αυτό το ποστ να μην διαγραφεί επειδή λέει την αλήθεια

Το κράτος δέχεται τη λαθρο-μετανάστευση, το λαθρ-εμπόριο ναρκωτικών-όπλων-σαρκός αλλά όχι τους λαθρο-θεατές ή τους λαθρο-ακροατές.
Τώρα σχετικά με το ότι ζητάνε 5 ευρώ για αντικατάσταση κάρτας, αυτό είναι στο πλαίσιο όλων των δαπανών που πληρώνει ο συνδρομητής για την πάταξη της πειρατείας που οι ίδιοι οι ιθύνοντες της nova "δημιούργησαν" έμμεσα!!! Δημιούργησαν την ανάγκη του πολίτη που θέλει να δει ποδόσφαιρο να πληρώνει μερικές χιλιάδες δραχμές (τότε)....για ναχει και τα κρατικά που με ευθύνη των κυβερνήσεων δεν μπορούσε να πιάσει στην επαρχία......και μετά άρχισαν να ανεβάζουν τη συνδρομή σε εξωγήινα υψη σχετικά με το μέσο μισθό του έλληνα που εάν προσθέσουμε και τις περσινές αυξήσεις του φπα..............................................................

Παραλήρημα ...

Το νήμα αναφέρεται σε μία επιτυχημένη προσπάθεια (προς το παρόν) από πλευράς Nova στο θέμα της πειρατείας.

Τώρα αυτά που λες δε "πιάνονται" από πουθενά. Ανάγκη για ποδόσφαιρο; Πάμε καλά; Ανάγκη είναι να έχεις φαγητό, ανάγκη είναι να έχεις ένα μέρος να μένεις. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ να βλέπεις το ποδόσφαιρο.

Πέφτω σε περισυλλογή μετά από αυτό....... θα βουρδουλιστώ (100 φτάνουν ???) και θα επανέλθω....

Μη βάζεις nova....δεν είναι υποχρεωτικό...δε θα σε ελέγξει κανείς...το αν είναι ακριβό ή όχι, αν κάνει προσπάθειες ή όχι, αν προκαλεί την πειρατεία ή όχι σε επηρεάζει κάπως? Ανακατεύεται στη ζωή σου? Άστο να πάει...τι χαλιέσαι και χαλάς και τους υπόλοιπους?

Μη βάζεις nova....δεν είναι υποχρεωτικό...δε θα σε ελέγξει κανείς...το αν είναι ακριβό ή όχι, αν κάνει προσπάθειες ή όχι, αν προκαλεί την πειρατεία ή όχι σε επηρεάζει κάπως? Ανακατεύεται στη ζωή σου? Άστο να πάει...τι χαλιέσαι και χαλάς και τους υπόλοιπους?
Επειδή πιστεύω ότι εδώ μέσα όλοι σχεδόν άντρες είμαστε........γιατί είσαι ένας απ'τους πολλούς που βλέπουν μπάλα??? αν δεν δεις επηρεάζεται η ζωή σου όλη? δεν νομίζω. Γιατί είσαι ένας απ'τους πολλούς που έχουν αγοράσει αυτοκίνητο??? αν δεν έχεις επηρεάζει την ζωή σου? δεν νομίζω. Και μην πάω και σε άλλα πιο αισχρά...............................................!
Ασε αυτούς που χαλιούνται να χαλιούνται, εσύ γιατί χαλιέσαι? Ανακατευτήκαμε στη ζωή σου?
Ολα όσα μας συμβαίνουν σήμερα στο τόπο μας συμβαίνουν ακριβώς επειδή τους το επιτρέψαμε να συμβούν. Η εταιρεία αυτή είναι μόνο ο ένας κρίκος της αλυσίδας.
Ζητώ συγνώμη για το εκτός θέματος ΑΛΛΑ ενώ εγώ σχολιάζω εταιρείες και καταστάσεις κάποιοι σχολιάζουν εμένα και όχι τα λεγόμενα μου και κάνουν το συνήγορο του διαβόλου. Τι προσπαθείτε να αποδείξετε?? ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?

Επειδή πιστεύω ότι εδώ μέσα όλοι σχεδόν άντρες είμαστε........γιατί είσαι ένας απ'τους πολλούς που βλέπουν μπάλα??? αν δεν δεις επηρεάζεται η ζωή σου όλη? δεν νομίζω. Γιατί είσαι ένας απ'τους πολλούς που έχουν αγοράσει αυτοκίνητο??? αν δεν έχεις επηρεάζει την ζωή σου? δεν νομίζω. Και μην πάω και σε άλλα πιο αισχρά...............................................!
Ασε αυτούς που χαλιούνται να χαλιούνται, εσύ γιατί χαλιέσαι? Ανακατευτήκαμε στη ζωή σου?
Ολα όσα μας συμβαίνουν σήμερα στο τόπο μας συμβαίνουν ακριβώς επειδή τους το επιτρέψαμε να συμβούν. Η εταιρεία αυτή είναι μόνο ο ένας κρίκος της αλυσίδας.
Ζητώ συγνώμη για το εκτός θέματος ΑΛΛΑ ενώ εγώ σχολιάζω εταιρείες και καταστάσεις κάποιοι σχολιάζουν εμένα και όχι τα λεγόμενα μου και κάνουν το συνήγορο του διαβόλου. Τι προσπαθείτε να αποδείξετε?? ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?

Μπορείς να λες και να πιστεύεις ότι θες, αυτό είναι αυτονόητο...απλά έχεις γίνει κουραστικός γράφοντας ολόκληρα λιβελογραφήματα για κάτι χιλιοειπωμένο και που λίγο - πολύ όλοι έχουν συμφωνήσει γι' αυτό.

Το τόπικ έχει θέμα τη λαθροθέαση μιας υπηρεσίας, όχι την κοινωνική και οικονομική κατάσταση της χώρας, τους λόγους και τα αίτια που την δημιούργησαν. Αυτά είναι πολιτικολογίες που και κουράζουν και δεν έχουν σχέση με τα συζητούμενα εδώ!

Ο γνωστός που σας έλεγα τις προάλλες (για να επιστρέψουμε στο θέμα μας) έχει Dringbox (??) 8000, κάπως έτσι... είπε ότι του κόστισε 700 μόνο ο δέκτης (wtf!!!) αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες να μου πει πως λειτουργεί η τεχνική δεν το έπιασα και δεν έχει και σημασία, γιατί γίνεται αντιληπτό πως η πειρατεία δεν καταπολεμήθηκε με την αντικατάσταση καρτών. Μου είπε μάλιστα ότι εγκατέστησε ένα λειτουργικό (??) και μπορεί και βλέπει novascope και τα παιχνίδια, υπηρεσίες που είναι μπλακ για τους συνδρομητές HD ενώ πιάνει και τα ALFA και LTV που πάντα απορούσα τι κανάλια ήταν. Τελικά είναι κυπριακά... ό, τι του φανεί του Λολοστεφανή.