Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Βρε δουλεια δεν ειχαμε λογια να ειμαστε. Το λοιπον ας καταλαβουν καποια παιδια:
1)χαντε καναλια παπαλα απο την πισω πορτα, διοτι στα νεα συμβολαια αναγραφει οτι παντρεμα δεκτη και καρτας νεας, οποτε εδω εχουν το δικαιωμα και τον νομο και βαλαν το tweak key και μαυριλα στους πειρατες.
2)Δεν μπορουν ομως να βαλουν το tweak key σε παλιες καρτες που το συμβολαιο που εχουν η πελατες δεν αναφερει κατι τετοιο, οποτε αν το κανουν στους παλιους συνδρομυτες τοτε τα δικαστηρια θα παρουν μπροστα.
3)Τωρα λενε και και γραφουν γιατι δεν το καναν απο την αρχη? και λιγο διαφημιση δεν ειναι και κακο!!!
Αρα συμπερασμα, οτι αν θελει απο μερια της σε sec ο λαθροθεατης bye bye...
λεω τωρα εγω ετσι!!!! οποτε αλλη μια φορα βγαζω το καπελο στην κ.νοβα μας-bye--bye-
notist χαλαρα μαναμ....

Χαλαρός είμαι μαναμ...και θα πάω να τσικνίσω σήμερα,παρόλο που είμαι άρρωστος.Σιγά μην ασχοληθώ με τα χάλια definition της κυρά-γόβας-bye--bye-

αρα θες να πεις οτι το sky uk it de,ηθελημενα δεν αλλαζουν κωδικοποιηση διοτι επιθυμουν να τους βλεπουν ολοι παρανομα?

αφου εχουν την λυση μπροστα τους γιατι δεν την εφαρμαζουν????

τα jcs sports 1-10 νομιζω οτι απο hotbird τουλαχιστον ειναι οκ στο σερβιρισμα εαν αυτα εννοεις ad sports

Κατ' αρχάς, πιπέρι στη γλώσσα (και μάλιστα καυτερό κόκκινο !) για την "απαγορευμένη" φράση ! Δεν ασχολούμεθα με εστιατόρια εδώ ;)

Δεύτερον, αν δεν κάνω λάθος ο Πάνος εννοεί τα Abu Dhabi Sports κανάλια στους Badr στις 26Ε και Arabsat στις 7W ...

Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Δηλαδή κ.συντονιστή?

Δηλαδή (και συμφωνώ με τον Πάνο) το θέμα δεν είναι να ξεκλειδώνει κάτι αλλά να ξεκλειδώνει σε εύθετο χρόνο...
Και όσο υπάρχουν τρύπες που είναι εκμεταλλεύσιμες, θα βλέπουμε και διάττοντες δράκους, θα βλέπουμε και ταϊσμένες γάτες... Αλλά δεν θα κρατάνε για πολύ.
Κάθε ένα ζωάκι τέτοιο που θα πεθαίνει, θα βουλώνει και μιά (ή και παραπάνω) ανοιχτή τρύπα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Δηλαδή (και συμφωνώ με τον Πάνο) το θέμα δεν είναι να ξεκλειδώνει κάτι αλλά να ξεκλειδώνει σε εύθετο χρόνο...
Και όσο υπάρχουν τρύπες που είναι εκμεταλλεύσιμες, θα βλέπουμε και διάττοντες δράκους, θα βλέπουμε και ταϊσμένες γάτες... Αλλά δεν θα κρατάνε για πολύ.
Κάθε ένα ζωάκι τέτοιο που θα πεθαίνει, θα βουλώνει και μιά (ή και παραπάνω) ανοιχτή τρύπα...
Σας ευχαριστω για την απαντηση σας.

Last edited by a moderator:
Χαλαρός είμαι μαναμ...και θα πάω να τσικνίσω σήμερα,παρόλο που είμαι άρρωστος.Σιγά μην ασχοληθώ με τα χάλια definition της κυρά-γόβας-bye--bye-
Περαστικα βρε φιλε, και προσεχε εκει που θα πας μην σε βρει κανα φιδι:aetsch:

αρα θες να πεις οτι το sky uk it de,ηθελημενα δεν αλλαζουν κωδικοποιηση διοτι επιθυμουν να τους βλεπουν ολοι παρανομα?

αφου εχουν την λυση μπροστα τους γιατι δεν την εφαρμαζουν????

τα jcs sports 1-10 νομιζω οτι απο hotbird τουλαχιστον ειναι οκ στο σερβιρισμα εαν αυτα εννοεις ad sports

Τα πακέτα που αναφέρεις έχουν το "πρόβλημα" της πολύ μεγάλης εγκατεστημένης βάσης και των παλιών δεκτών με τους οποίους πρέπει να διατηρούν συμβατότητα. Αν αποφάσιζαν να επωμιστούν το κόστος αλλαγής εκατοντάδων χιλιάδων (ή και εκατομμυρίων) δεκτών, θα μαύριζαν αύριο κιόλας, αφού η NDS έχει έτοιμη λύση που δεν έχει παραβιαστεί.

AD Sports είναι άλλο πακέτο, με irdeto3 (και φυσικά απαραβίαστο).

Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

Αν και μετα απο την κλοπη και το ξυλο στο Καραισκακη το σκεφτομαι και εγω να παω στο value pack.

παιδια τα hd εχουν προβλημα και στους paces οπως και το disney channel!!! παντως το ESP HD ειναι κομπλε!!!!

To ESP HD βγαινει απο 10+ διαφορετικα πακετα, δεν ερχεται μονο μεσω της Nova, οποτε λογικο να ειναι up :)

σας λεω σημερα τα hd ειναι down και τους pace μεχρι και το esp hd ενω σε μη εργοστασιακο δεκτη το esp hd einai down!!!!

σας λεω σημερα τα hd ειναι down και τους pace μεχρι και το esp hd ενω σε μη εργοστασιακο δεκτη το esp hd einai down!!!!

Κάνεις λάθος, στον pace το πρωί μια χαρά δούλευε (τώρα δε ξέρω γιατί είμαι εκτός οικείας).

Περαστικα βρε φιλε, και προσεχε εκει που θα πας μην σε βρει κανα φιδι:aetsch:

Ευχαριστώ φίλε μου καλέ.Το συμπέρασμα κύριοι είναι ένα:"Η γόβα μας φέρνει ποιό κοντά"!!!

Πήραν φωτιά τα φόρουμ με τα τσαλιμάκια της κυράς..χαχαχαα.

malakudi για δες φιλε μου οταν πας σπιτι και πες μου γιατι σε φιλο μου εχει απο το πρωι που δεν παιζει ενοειται στον pace! του εβγαζε καλεστε στο 210.... και μετα απο λιγο εφυγε αυτο το μυνημα και του βγαζει μαυρη οθονη!!! οποτε αν δεν ειναι γενικο το προβλημα να παρει την εταιρια τηλεφωνο!!!!

Να πάρει τηλ να του το ανοίξουν.... Κάποιοι pace έχουν φάει κόλλημα και δεν τα ανοίγουν, κάποιοι άλλοι τα άνοιξαν από μόνοι τους...