Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Το συμβόλαιο είναι αορίστου χρόνου εφόσον το κρατάω ενεργό. Η τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας είναι κοινή για όλους τους συνδρομητές και όχι ατομική και είναι ανάλογη των παρεχομένων υπηρεσιών. Δηλαδή δεν μπορεί μόνο σε εμένα να κάνει την συνδρομή, για παράδειγμα 100 ευρώ και όχι στους υπόλοιπους που έχουν αντίστοιχο πακέτο αφενός, και αφετέρου δεν μπορεί να τιμολογεί με ~80 ευρώ "παντρεμένους" συνδρομητές με full pack+ερωτικά+HD και με 100 ευρώ εμένα με full pack επειδή μόνο και μόνο δεν γουστάρω πάντρεμα.

Δεν μπορεί όταν περάσει η διάρκεια ζωής της κάρτας σου (που νομίζω είναι πεπερασμένη), να σου ζητήσει π.χ. 300 ευρώ, γιατί λόγω "παλιάς" τεχνολογίας είναι δυσεύρετη;
Ή να σου πει δεν υπάρχει πλέον αυτό ο "παλιός" τύπος κάρτας;

Δεν υπάρχει διαφυγή, πολλά μπορεί να επικαλεστεί που εσύ δεν μπορείς να ελέγξεις και να διατυπώσεις αντίλογο. Σε οποιοδήποτε συμβόλαιο υπάρχουν παραθυράκια...

Η κάρτα μου μόνο πεπερασμένη δεν είναι. Είναι version kappa. Mου άλλαξαν την παλιά υποχρεωτικά, με δικά τους έξοδα, τον Μάρτιο του 2010. Είναι ακριβώς ίδια με τις "παντρεμένες".
Όσο για τον αντίλογο... υπάρχουν και οι δικηγόροι.

Last edited:
Απάντηση: Re: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Η κάρτα μου μόνο πεπερασμένη δεν είναι. Είναι version kappa. Mου άλλαξαν την παλιά υποχρεωτικά, με δικά τους έξοδα, τον Μάρτιο του 2010. Είναι ακριβώς ίδια με τις "παντρεμένες".
Όσο για τον αντίλογο... υπάρχουν και οι δικηγόροι.

Tώρα να με συμπαθάς αλλά αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι αυτό που πολύ εύστοχα διατύπωσαν εδώ μέσα αρκετοί συνομιλητές!
Αυτοί έχουν τα γένια αυτοί έχουν και τα χτένια! Αποφασίζουν και ενργούν όπως γουστάρουν (στα πλαίσια και τα όρια της νομιμότητας) και δε δίνουν λογαριασμό σε κανένα, (τουλάχιστον σε όποιον δεν τους κυνηγά). Αν νομίζεις πως μπορείς σε μια πιθανή μελλοντική κίνησή τους για διακοπή όλων των παλιών συνδρομητών με, ας πούμε προσφορά σε αυτούς δωρεάν αποκωδικοποιητή και παντρεμμένης κάρτας, εσύ να αρνηθείς και να απαιτήσεις να σε αφήσουν να βλέπεις με τον δικό σου αποκωδικοποιητή και αν δε σε αφήσουν να τους πας στα δικαστήρια, τότε τι να πω. Ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλια δεμένα!

Και εγώ Kappa έχω και εκνευρίζομαι με την Nova και τη συμπεριφορά της καθώς και για τις ενέργειές της τόσο με το surf lock που υποβιβάζοντάς το στην κάρτα που έχω μου "αχρήστευσαν" τον dreambox που είχα για εγγραφές! Το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να βράζω στο ζουμί μου!

Tώρα να με συμπαθάς αλλά αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι αυτό που πολύ εύστοχα διατύπωσαν εδώ μέσα αρκετοί συνομιλητές!

Αυτοί έχουν τα γένια αυτοί έχουν και τα χτένια!...

Τα γένια τα έχουν αλλά τα χτένια τα αγοράζουν με τα δικά μας χρήματα. Αυτό μας δίνει και δικαιώματα.

...Αν νομίζεις πως μπορείς σε μια πιθανή μελλοντική κίνησή τους για διακοπή όλων των παλιών συνδρομητών με, ας πούμε προσφορά σε αυτούς δωρεάν αποκωδικοποιητή και παντρεμμένης κάρτας, εσύ να αρνηθείς και να απαιτήσεις να σε αφήσουν να βλέπεις με τον δικό σου αποκωδικοποιητή και αν δε σε αφήσουν να τους πας στα δικαστήρια, τότε τι να πω. Ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλια δεμένα!...

Όσο γι'αυτό να είσαι σίγουρος. Αν είχαν το οικονομικό εύρος να το κάνουν θα το έκαναν όπως ο Murdoch πριν λίγα χρόνια στην Ιταλία. Εδώ τους έχουν κάτσει στον σβέρκο μια χούφτα αναλογικοί συνδρομητές. Υποβάθμισαν το περιεχόμενο του novasports1 αλλά κατάλαβαν ότι ο μονος τρόπος για να τους ξεφορτωθούν είναι να διακόψουν την αναλογική εκπομπή. Αυτό στην δορυφορική δεν μπορεί να γίνει. Μόνό δωρεάν δέκτες μπορεί να μοιράσουν κάτι που αφενός θα τους κοστίσει και αφετέρου θα έχουν αντιδράσεις.

Re: Απάντηση: Re: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Αυτοί έχουν τα γένια αυτοί έχουν και τα χτένια! Αποφασίζουν και ενργούν όπως γουστάρουν (στα πλαίσια και τα όρια της νομιμότητας) και δε δίνουν λογαριασμό σε κανένα, (τουλάχιστον σε όποιον δεν τους κυνηγά). Αν νομίζεις πως μπορείς σε μια πιθανή μελλοντική κίνησή τους για διακοπή όλων των παλιών συνδρομητών με, ας πούμε προσφορά σε αυτούς δωρεάν αποκωδικοποιητή και παντρεμμένης κάρτας, εσύ να αρνηθείς και να απαιτήσεις να σε αφήσουν να βλέπεις με τον δικό σου αποκωδικοποιητή και αν δε σε αφήσουν να τους πας στα δικαστήρια, τότε τι να πω. Ο δρόμος είναι ανοικτός και τα σκυλια δεμένα!

Και εγώ Kappa έχω και εκνευρίζομαι με την Nova και τη συμπεριφορά της καθώς και για τις ενέργειές της τόσο με το surf lock που υποβιβάζοντάς το στην κάρτα που έχω μου "αχρήστευσαν" τον dreambox που είχα για εγγραφές! Το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να βράζω στο ζουμί μου!
Δηλαδή πλεον ο dreambox δεν παίζει την κάρτα της nova τώρα ??? εαν θελήσω σήμερα να γίνω συνδρομητής (επειδή το σκέφτομαι σοβαρά από το φθινόπωρο που θα αρχίσει το πρωτάθλημα....εάν αρχίσει)...???

Κανένας δέκτης δεν παίζει την κάρτα της Nova, παρά μόνο ο δέκτης που θα σου δώσουν μαζί με αυτήν όταν θα γίνεις συνδρομητής.

Κανένας δέκτης δεν παίζει την κάρτα της Nova, παρά μόνο ο δέκτης που θα σου δώσουν μαζί με αυτήν όταν θα γίνεις συνδρομητής.
:FSGSFGS4:μαλλον θα συνεχίσω να βλέπω τούς αγώνες στην καφετέρια...???!!!!:rifle:

Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Δεν θα είσαι ο μόνος..Θα πάρουν φωτιά τα καφέ..!!!!!!
καλα δεν βλεπουν οτι θα ειχαν τους διπλασιους συνδρομητες (με χαμηλωμα της τιμης) ..ποιο μεγαλος κερδος θα ειχαν απο αυτα που θα χανουν απο τους λαθροθεατες...???!!!

καλα δεν βλεπουν οτι θα ειχαν τους διπλασιους συνδρομητες (με χαμηλωμα της τιμης) ..ποιο μεγαλος κερδος θα ειχαν απο αυτα που θα χανουν απο τους λαθροθεατες...???!!!

εε αυτον το καιρο το sports pack+value ειναι στα 19 ευρω. ποσο πιο φθηνα να παει δηλαδη?

Το έχει ήδη δοκιμάσει η νόβα. Με τα νέα πακέτα που έφτιαξε, αυξήθηκαν οι συνδρομητές, αλλά τα έσοδα έμειναν ίδια (αφού οι τιμές ήταν χαμηλότερες).

Άρα μάλλον χάνει κιόλας, αν σκευτεί κανείς το κόστος της υποστήριξης των νέων συνδρομητών...

εε αυτον το καιρο το sports pack+value ειναι στα 19 ευρω. ποσο πιο φθηνα να παει δηλαδη?
52,20
/ μήνα δεν ειναι ???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Start pack 20.56 ή με Forthnet 56,37
Value pack 30.90 ή με Forthnet 64,64
Cinema+ Value 51.68 ή με Forthnet 81,26
Sports + Value 52.20 ή με Forthnet 81,68
Full pack 61.92 ή με Forthnet 89,46

Την τιμή που λες που την είδες?

To Forthnet 2play Economy + Nova Sports pack με 53,90 για 18 μήνες αφορά αποκλειστικά σε νέους και υφιστάμενους συνδρομητές Forthnet & Nova, που αποκτούν πρώτη φορά συνδυασμό υπηρεσιών Forthnet & Nova μαζί. Δεν είναι για όλους...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

Μάλλον στο cinema + value in box αναφέρετε ο φίλος που είναι 99 με 4 μήνες

Δηλαδή πλεον ο dreambox δεν παίζει την κάρτα της nova τώρα ??? εαν θελήσω σήμερα να γίνω συνδρομητής (επειδή το σκέφτομαι σοβαρά από το φθινόπωρο που θα αρχίσει το πρωτάθλημα....εάν αρχίσει)...???

Ο Dreambox παίζει όλες τις παλιές και "ανύπαντρες" κάρτες των υπαρχόντων συνδρομητών όπως και εγώ. Αν όμως κάνεις νέα σύνδεση θα πάρεις πακέτο παντρεμένη κάρτα και αποκωδικοποιητή.

Αυτό που δεν παίζει πλέον με την δικιά μου κάρτα, που συνεχίζει βέβαια να είναι ανύπαντρη, είναι η δυνατότητα να τη μοιράσω σε δεύτερο απποκωδικοποιητή μου (στον dreambox μου) έτσι ώστε να βλέπω ένα κανάλι και να γράφω ένα άλλο! Η Nova υποβίβασε την κάρτα μου, όπως και πολλές άλλων συνδρομητών σε κατάσταση surf lock 1 δηλαδή ένα κανάλι ανά κάρτα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova: HD τέλος στους λαθροθεατές

http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10013106

19 βγαινει στο σπορτς για 18 μηνες.

Αυτό που δεν παίζει πλέον με την δικιά μου κάρτα, που συνεχίζει βέβαια να είναι ανύπαντρη, είναι η δυνατότητα να τη μοιράσω σε δεύτερο απποκωδικοποιητή μου (στον dreambox μου) έτσι ώστε να βλέπω ένα κανάλι και να γράφω ένα άλλο! Η Nova υποβίβασε την κάρτα μου, όπως και πολλές άλλων συνδρομητών σε κατάσταση surf lock 1 δηλαδή ένα κανάλι ανά κάρτα!
Εγώ χθες πάντως έγραφα ένα κανάλι και έβλεπα κάποιο άλλο για 2 ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εγώ χθες πάντως έγραφα ένα κανάλι και έβλεπα κάποιο άλλο για 2 ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Είσαι από τους τυχερούς (μέχρι στιγμής)

Εμένα από λάθος της Τράπεζας με την αυτόματη πληρωμή έμεινε απλήρωτη η συνδρομή, διακόπηκε η κάρτα και μετά από ένα απλό τηλέφωνο στην Νova η ευγενική κατά τα άλλα κυρία μου ζωντάνεψε την κάρτα ... αλλά μου την έφησε πλέον "κουτσή"! Για περισσότερα στο θέμα δες εδώ

Αν η κάρτα λειτουργεί σε πρόσφατο oscam δε πρόκειται να πάρει ποτέ την εντολή για το "κατέβασμα" του surf lock.