Nova HD

Απάντηση: Re: Nova HD

Το θυμάστε το Al Kaas hd???:flipout:
Τέτοια ποιότητα περιμένω από αυτούς, τίποτα καλύτερο. Μουτζούρα θα πλασάρουν με ένδειξη hd στο λογότυπο.

να το θυμάστε:D

κι εγώ αυτής της άποψης είμαι.

Οσο για αλλαγή στον δορυφόρο, το βλέπω πολύ χλωμό, μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόστος να στείλει τεχνικούς να βάλουν δεύτερο lnb . Μην κοιτάτε από μας που το χουμε για σπορ το χόμπυ... 99% των χρηστών Nova νομίζουν ότι είναι μικρόφωνο αυτό το μαρκούτσι που κοιτάει το πιάτο.... :flipout:

Παιδιά αντιπρόσωπος της nova μου είπε πως μάλλον από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα εκπέμπει και HD είναι στη φάση ποιον δέκτη θα βάλουν.Πάντως δεν ξέρω κατα πόσο θα γίνει.

Παιδιά, αν η NOVA εκπέμψει από το φθινόπωρο του 2009 σε εικόνα HD, έστω και από ένα κανάλι, εγώ θα γίνω παππάς με γένεια, αν και ποτέ μη λες ποτέ. Όμως, αν τρέξουν το πρόγραμμα και με πάντρεμα δέκτη - κάρτας, όπως το αλβανικό πακέτο, τότε σίγουρα θα το δουν μόνο αυτοί στις εγκαταστάσεις τους. Πάντως, ότι είναι να έρθει, είναι καλοδεχούμενο, έστω και αργά. Αλήθεια, με τον HELLAS SAT HD τί γίνεται; Η μαυρίλα στις οθόνες συνεχίζει απτόητη!!!!!:violent-smiley-030:

novahd.jpg

:BDGBGDB55:

Ακριβώς, το smiley στο τέλος περιγράφει πλήρως την κατάσταση! Τρεις λαλούν και τρεις (sic) χορεύουν! :flipout: