NOVA ή OTE TV;

Και σε τελικη αναλυση ποιο πακετο εχει ποδοσφαιρικο προγραμμα με ενδιαφερον τον Ιουνιο και Ιουλιο αφου κανεις δεν παιζει μπαλα;

Last edited by a moderator:
Nαι,βεβαια.Επρεπε να εχω βαλει OTE TV μερικους μηνες πριν.

Περα απο την ειρωνεια εχεις να προτεινεις κατι συγκεκριμενο;Δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να δειξει ενα καναλι τετοια εποχη απο ξενο ποδοσφαιρο που να εχει ενδιαφερον.Ειδικα με το μουντιαλ δεν πρεπει να παιζει καμια χωρα μπαλα εκεινη την εποχη

Το μουντιάλ ξεκινά 12/6 και τελειώνει 13/7.'Ενα πριν την έναρξη ξεκινά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ η προετοιμασία των Εθνικών ομάδων.Άρα από 12/5 (περίπου) έως 13/7 καμιά αγωνιστική δραστηριότητα σε επίπεδο ομάδων.Τώρα αν ο φίλος μας μπορεί να βρει λύση δεν θέλω το πει σε εμάς.Να απευθυνθεί κατευθείαν στον Μπλάτερ!

Γράφει: Εχει ενημερωση καποιος τι ξενο ποδοσφαιρο μπορει να εχουν τα ΟΤΕsports μετα τα μεσα του Μαη,που τελειωνουν τα ξενα πρωταθληματα;Περα απο τα play offs της Footballl League.Πως θα βγαλουν Ιουνιο και Ιουλιο,ποδοσφαιρικα;

Τι να του απαντήσεις αυτού του ανθρώπου;Όχι πες μου σε παρακαλώ.Βλέπει και ποδόσφαιρο.....

Το ποιοι θα παίξουν με ποιους και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, θα γίνουν τελευταία στιγμή γνωστά και το πολύ μέχρι την 3-5 Ιουνίου θα διεξαχθούν.Μην ξεχνάμε και την διαφορά ώρας που πρέπει να συνηθίσουν οι παίκτες.

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση μπορεί να είναι:
1. Και τα δύο
2. Nova
3. OTE
4. Τίποτα από τα δύο
5. 42

Χωρίς να πεις τι θες να βλέπεις, δε θα πάρεις απάντηση.

Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τα γούστα σου καλύτερα από σένα. Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο. Βλέπεις τι μπορεί να σου προσφέρει ο καθένας και τα συνδυάζεις με το κόστος. Δεν μπορούν όλοι να συμφωνούν ότι μόνο μια επιλογή είναι η σωστή. Συνεπώς, η απόφαση είναι δική σου.

θελω να βλεπω ξενα πρωταθληματα φιλε μου . αλλα δεν ξερω για τ 2 χρονια τ οτε γ αυτο μιλαω . αν παραμεινοθν τα πρωταθληματα στο οτε κ δεν πανε στη nova η αλλου .