suzakias
Banned
Απάντηση: Re: nova in a box διαφημιστική καμπάνια: Μήπως κινείται στα όρια της παραπλ

Αν τρέξω προλαβαίνω τη προσφορά ?

Αν τρέξω προλαβαίνω τη προσφορά ?
Δεν θέλω να πώ για το Nova in a box, αλλά σήμερα είδα μιά νέα διαφήμιση:
Πελάτης σε κατάστημα που πουλάει τηλεοράσεις: Εχει High Definition?
Υπάλληλος πωλητής: Έχεις Nova?
Κατά τη γνώμη μου, δίνεται η ψευδαίσθηση ότι άν δεν έχεις Nova, τι να το κάνεις το HD?:rifle:
Εάν και κλεμμένη ως ιδέα, η διαφήμιση δεν είναι κακή, ο μέσος έλληνας τηλεθεατής ένα δορυφορικό κάτοπτρο που στοχεύευι Hotbird έχει, στον οποίο, εάν δεν κάνω λάθος υπάρχουν μηδέν (0) FTA HD κανάλια. Επίγεια ή IPTV (διορθώστε με αν κάνω λάθος δεν μένω Ελλάδα) επίσης (0) τα HD κανάλια. Συνεπώς, εάν δεν στοχεύσεις άλλους δορυφόρους για τα λίγα FTA HD κανάλια που λαμβάνονται στην Ελλάδα, μόνο το Blu-ray και τη Nova έχει κάποιος ως νόμιμη επιλογή για HD.
Περιμένω να με ρωτήσει ο πατέρας μου (τι εννοούν) και θα επανέλθω.Αυτά για να καταλάβετε σε ποιο καταναλωτικό κομμάτι θέλουν να επενδύσουν.....ακα πωλήσουν....
Εγώ που έχω HD τηλεόραση και δεν έχω nova..... τι να κάνω....? :BDGBGDB55:
:music-smiley-005:Εγώ που έχω HD τηλεόραση και δεν έχω nova..... τι να κάνω....? :BDGBGDB55:
http://www.youtube.com/watch?v=tJXwTSGTZto
Τι να την κάνεις την HD-τηλεόραση, όταν τα BLU-RAY DVD μπορείς να τα δεις μόνο στο φούρνο μικροκυμάτων... :music-smiley-005:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.