NOVA και διαφημίσεις

nocarder

AVClub Enthusiast
12 June 2010
744
Σήμερα ήρθα σε ένα φίλο να δούμε κανα ματς και να μου "μοστράρει" τα HD της νοβα που πρόσφατα απέκτησε....

Δεν είδα κάτι που δεν είχα ήδη διαβάσει εδώ αλλά 2 πράγματα μου έκαναν εντύπωση...

1ο τώρα που γράφω βλέπουμε CSI στο NC HD, κάθε τόσο σκάει μια σταθερή οθόνη που γράφει "σε λίγο η συνέχεια" και μένει εκεί μέχρι να ξαναρχίσει...έμεινα παγωτό...πολύ ξενέρα...στο SD κανάλι την ίδια στιγμή δείχνει διαφημίσεις!

2ο και σημαντικότερο όμως, που είναι συνέχεια του 1ου....η νοβα βάζει διαφημίσεις μέσα στα σήριαλ που δείχνει?????????????????????? Τότε προς τι η συνδρομή????????????? Ο φίλος είπε ότι βάζει και στα time out στους αγώνες μπάσκετ.......μόνο σε μένα φαίνεται εξωφρενικό αυτό???

Δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάποιο ξένο πακέτο συνδρομητικό να μην βάζει διαφημίσεις μέσα στις σειρές !!!!!

Οπότε το ίδιο κάνει και η νόβα...

Δεν έχω δει μέχρι στιγμής κάποιο ξένο πακέτο συνδρομητικό να μην βάζει διαφημίσεις μέσα στις σειρές !!!!!

Ναι,αλλά να μένει σταθερή μια καρτέλα;;Είναι σοβαροί;

Δηλαδή αν αυτά τα ξένα πακέτα πακέτα χαμηλώσουν την τιμή τους και βελτιώσουν το περιεχόμενό τους...θα το κάνει και η νόβα??? Αν πάλι απολύσουν το μισό προσωπικό τους, θα το κάνει και η νόβα???

Δεν έθεσα θέμα σύγκρισης με κανέναν...απλά αυτό που ανέφερα το βρίσκω απαράδεκτο!

Ναι,αλλά να μένει σταθερή μια καρτέλα;;Είναι σοβαροί;

Αυτό είναι το γνωστό θέμα, ακόμη και στα ημίχρονα των αγώνων έτσι γίνεται και στο novasportsHD...

Τους το είπαμε και περιμένουμε να δούμε τι γίνεται...έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με διαφημιστικά δικαιώματα αλλά δεν είμαι σίγουρος...

Εμένα μου αρέσουν οι διαφημίσεις στα κανάλια με τα ντοκυμαντέρ που παρακολουθώ περισσότερο και οι διαφημίσεις είναι στα Ρουμάνικα, οι τύποι είναι γελοίοι!

Προχτές είπα να δω λίγο "Animal Planet"! Οι διαφημίσεις ήταν πιο συχνές και από το Star !!!

Στα εκτός nova κανάλια του πακέτου (Animal Planet, History, Discovery κλπ) κλπ, είναι αυτονόητο πως οι διακοπές για διαφημίσεις ορίζονται από τα ίδια τα κανάλια (όπως συμβαίνει και με mega, ant1, ερτ κλπ) και όχι από την nova. Η nova απλώς, κάποιες φορές ρίχνει δικά της σποτ στον προκαθορισμένο χρόνο. Πάντως το χειρότερο σε διαφημίσεις είναι το History...

Όταν πρωτοέβαλα filmnet, θυμάμαι πως η εταιρεία επεσήμανε με κάθε ευκαιρία ότι δεν διακόπτει τίποτα για διαφημίσεις.

Δυστυχώς με το πέρασμα του χρόνου, το μόνο πρόγραμμα που έχει παραμείνει χωρίς διακοπές για διαφημίσεις είναι οι ταινίες.

Όταν πρωτοέβαλα filmnet, θυμάμαι πως η εταιρεία επεσήμανε με κάθε ευκαιρία ότι δεν διακόπτει τίποτα για διαφημίσεις.

Δυστυχώς με το πέρασμα του χρόνου, το μόνο πρόγραμμα που έχει παραμείνει χωρίς διακοπές για διαφημίσεις είναι οι ταινίες.

Αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω και με πρόλαβες...επί σειρά ετών ήταν στο βασικό διαφημιστικό κορμό τους το "...και χωρίς διακοπή για διαφημίσεις..."!!!

Στις σειρές όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Εμένα με πήραν τηλέφωνο..και μια ερώτηση θυμάμαι ήταν εάν θα με ενοχλούσε εάν υπήρχαν διαφημίσεις κατά την διάρκεια μιας ταινίας σε μια κλίμακα 1-10...εννοείται 10 είπα...

Δώδεκα χρόνια συνδρομητής, Nova/Filmnet δεν έβαζε και δεν βάζει διαφημίσεις στις ταινίες, εβαζε και βάζει διαφημίσεις στις σειρές από την εποχή που ξεκίνησε την προβολή σειρων… και δεν ελέγχει τις διαφημίσεις των καναλιών εκτος δικής τις παραγωγής… (Eurosport, Nat.Geo, History etc.) καμία διαφοροποίηση εδώ και καιρό και στο ιδιο πλάνο λειτουργιάς με τα ξένα καναλια…αλλα είναι τα στραβά όχι αυτά…

Δώδεκα χρόνια συνδρομητής, Nova/Filmnet δεν έβαζε και δεν βάζει διαφημίσεις στις ταινίες, εβαζε και βάζει διαφημίσεις στις σειρές από την εποχή που ξεκίνησε την προβολή σειρων… και δεν ελέγχει τις διαφημίσεις των καναλιών εκτος δικής τις παραγωγής… (Eurosport, Nat.Geo, History etc.) καμία διαφοροποίηση εδώ και καιρό και στο ιδιο πλάνο λειτουργιάς με τα ξένα καναλια…αλλα είναι τα στραβά όχι αυτά…

Όχι φίλε μου, τα πρώτα χρόνια (θυμάμαι που είχε το πρωτάθλημα basket τότε) δεν έβαζε διαφημίσεις ούτε στα timeout ούτε πουθενά. Τώρα παντού διαφημίσεις, εκτός από τις ταινίες.

καμία διαφοροποίηση εδώ και καιρό και στο ιδιο πλάνο λειτουργιάς με τα ξένα καναλια…

Ατυχής νομίζω η σύγκριση...

Και η κυβέρνησή μας, λέει ότι ανεβάζει τους φόρους, τα ασφάλιστρα, τις εισφορές κλπ γιατί έτσι είναι και στις άλλες χώρες της Ε.Ε......οπότε όλα καλά...

"Ξεθάβω" το τόπικ....βλέπουμε τώρα με το φίλο τις Χρυσές Σφαίρες 2011 σε HD φυσικά, ένα σωρό λεφτά δίνει....και βάζει διαφημίσεις καταμεσίς της μετάδοσης!!!

Αυτό είναι φυσιολογικό???

Και εγώ αυτό βλέπω...αλλά μιας και δεν θεωρείται ταινία βάζουν διαφημίσεις.Έτσι και αλλιώς και το CBS είχε που είδα χθες,οπότε κάπως πρέπει να τα καλύψουν.