NOVA και δικαιώματα Premier League 2010-2013

Re: NOVA και δικαιωματα Premier League 2010-2013

ευτυχώς που στην Ελλάδα μας έχει φάει η ποιότητα γι αυτό οι καφετέρεις είναι τίγκα τις Κυριακές για να βλέπει ο κόσμος τον Πλατανια που τόσο πολύ σνομπάρουμε γιατί η γερμανική Hamburger ειναι καλύτερη! Το Classico εχθές το είδατε ή κι αυτό είναι λίγο? Ποια ερτ και ποιος Αντ1 θα δείξει CL. Κάτσε να την παλέψει η ΕΡΤ και μετά τα ξαναλέμε. Που ο ΟΤΕ διαφημίζει τα παιχνίδια της Εθνικής λες κι έκανε κάτι, τη στιγμή που τα δείχνει και το ΜΕGA. Και αυτό με το 60αρι για ξαναπέστο γιατί τα συνδυαστικά πακέτα με νετ και τηλ και nova μαζί είναι στα 50κάτι ευρώ. Για πες μας πόσα πρέπει να δώσεις στους γερμανούς για να τα έχεις όλα αυτά και να βλέπεις motoGP?

BTW. H nova έχει και το "μικρό" Αγγλικό πρωτάθλημα, και το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Και για να μην το κουράζουμε άλλο το θέμα, εγώ δεν έχω βάλει κανένα από τα 2 πάκετα αλλά με κουράζει να βλέπω ένα φόρουμ να βρίζει συνέχεια τη νόβα και ο ΟΤΕ να παρουσιάζεται σαν λητρωτής λες και δεν τον πληρώναμε και τον πληρώνουμε ακόμα χρυσό τόσο χρόνια! Ο καθενας κάνει τις επιλογές του!

Απάντηση: NOVA και δικαιωματα Premier League 2010-2013

φιλε sakels εγω δεν θα πληρωνα ποτε την κλεφτρα την νοβα ουτε και 50 που λεει ο johns με το συνδιαστικο πακετο!!!!!!!!!!!!!!η αποψη μου ειναι οτι σας κλεβει η νοβα γιατι σας ζηταει σχεδον τα τριπλασια λεφτα απο τον οτε και οταν εχει το μισο περιεχομενο απο τον οτε [σε ποσοτητα και ποιοτητα]και αν βαλεισ το αμβουργο με κανενα αρη 2-3 γκολακια θα φαει ο αρης[ο αρης ειναι ενα τυχαιο παραδειγμα ομαδας του ελληνικου πρωταθληματος].ειναι μεγαλη η διαφορα των ελληνικων ομαδων απο των ξενων ομαδων σε ολα τα επιπεδα!!!!!!!το πορτογαλικο με τις τρεισιμι ομαδες!!!το βλεπουμε και εμεις αν θελουμε ελευθερο απο το rtpi.εγω ειπα θα δειξει η ερτ τσαμπιονς λινγκ και ο αντ1 γιουροπα+τα ελευθερα δορυφορικα που δειχνουν και αυτα αγωνες ταμπιος λινγκ[zdf k.a]τα ελ κλασικο για μενα θα ειναι τεσσερα φετος γιατι χασατε το κυπελλο ισπανιας και ετσι ολα τα υπολοιπα κλασικο ειναι στον οτε!!!!τα παιχνιδια της εθνικης σε hd+κιαλα παιχνιδια που θα μεταδιδει εκεινη την στιγμη απο τα προκριματικα!!!!!!!και κατσε εσυ με το ελληνικο να περιμενεισ 3dτο πλατανιας-βεροια!!!!!!!

Απάντηση: Re: NOVA και δικαιωματα Premier League 2010-2013

Το Classico εχθές το είδατε ή κι αυτό είναι λίγο?
Παρεμπιπτόντως το είδα (nova επίγεια 3 μήνες δώρο και μετά άντε γειά ).Αλλά φίλε μου αυτές τις ομαδούλες τις έχω βαρεθεί από πέρσι τις βλέπω κάαααθε σαββατοκύριακο (otetv)
Και για τα επόμενα 3 χρόνια . . .

Re: Απάντηση: NOVA και δικαιωματα Premier League 2010-2013

φιλε sakels εγω δεν θα πληρωνα ποτε την κλεφτρα την νοβα ουτε και 50 που λεει ο johns με το συνδιαστικο πακετο!!!!!!!!!!!!!!η αποψη μου ειναι οτι σας κλεβει η νοβα γιατι σας ζηταει σχεδον τα τριπλασια λεφτα απο τον οτε και οταν εχει το μισο περιεχομενο απο τον οτε [σε ποσοτητα και ποιοτητα]και αν βαλεισ το αμβουργο με κανενα αρη 2-3 γκολακια θα φαει ο αρης[ο αρης ειναι ενα τυχαιο παραδειγμα ομαδας του ελληνικου πρωταθληματος].ειναι μεγαλη η διαφορα των ελληνικων ομαδων απο των ξενων ομαδων σε ολα τα επιπεδα!!!!!!!το πορτογαλικο με τις τρεισιμι ομαδες!!!το βλεπουμε και εμεις αν θελουμε ελευθερο απο το rtpi.εγω ειπα θα δειξει η ερτ τσαμπιονς λινγκ και ο αντ1 γιουροπα+τα ελευθερα δορυφορικα που δειχνουν και αυτα αγωνες ταμπιος λινγκ[zdf k.a]τα ελ κλασικο για μενα θα ειναι τεσσερα φετος γιατι χασατε το κυπελλο ισπανιας και ετσι ολα τα υπολοιπα κλασικο ειναι στον οτε!!!!τα παιχνιδια της εθνικης σε hd+κιαλα παιχνιδια που θα μεταδιδει εκεινη την στιγμη απο τα προκριματικα!!!!!!!και κατσε εσυ με το ελληνικο να περιμενεισ 3dτο πλατανιας-βεροια!!!!!!!

εσυ βαλε οτε που κανονικη τιμη εχει 28 ευρω και πανακριβο adsl και ασε μασ εμας με 35 ευρω στο full packτης νοβα kai 20 ευρω για dp.

Απάντηση: NOVA και δικαιωματα Premier League 2010-2013

φιλε sakels εγω εχω dp cyta!δεν εχω adsl oτε!!!!!35 ευρω δεν υπαρχει full pack nova !μονο με 50 με την εκπτωσητου συνδιαστικου πακετου!!!!αφηστε τα ψεματα fanboy της νοβα γιατι πρεπει να να περνεται βαρια ....για να δεινεται τοσα λεφτα για το τιποτα!!!!!!!!!!!

φιλε sakels εγω εχω dp cyta!δεν εχω adsl oτε!!!!!35 ευρω δεν υπαρχει full pack nova !μονο με 50 με την εκπτωσητου συνδιαστικου πακετου!!!!αφηστε τα ψεματα fanboy της νοβα γιατι πρεπει να να περνεται βαρια ....για να δεινεται τοσα λεφτα για το τιποτα!!!!!!!!!!!

Πάντως κατά καιρούς βγάζει πολύ συμφέρουσες προσφορές οι Νόβα με τις οποίες μπορείς ουσιαστικά να μειώσεις την
τιμή του full pack, όσο για το sports pack με τόσα λεφτά που έχει δώσει η Νόβα δεν νομίζω να μπορεί να
το πουλήσει και πολύ φθηνότερα.

έχουν πάιξει προσφορές που κόσμος έχει βάλει το full pack της νοβα με 30 το μήνα. Και αν το πορτογαλλικο ειναι 3,5 ομάδες, πόσες είναι το γαλλικό και το γερμανικό? και γιατί μονιμα ξεχνάμε το αγγλικό??? Είναι λίγο ε? Κι ξαφνικά το CL και το ΕL δεν είναι αρκετά ε? Αν τα είχε ο ΟΤΕ θα ήταν όλως τυχαίως τα πιο σημαντικά παιχνίδια! Σωστά όχι ότι είναι η πιο προσοδοφόρα διοργάνωση που μοιράζει εκατομύρια στις ομάδες που συμμετέχουν γιατί πολύ απλά παίζουν εκατομμύρια στις διαφημίσεις ακριβως επειδή εκατομμύρια τηλεθεατές τις παρακολουθούν.

Εμένα μ'αρέσει που η Nova είναι η κλέφτρα και ο ΟΤΕ είναι ο λυτρωτής, σωτήρας, πάμφθηνος που δίνει τα πάντα τσάμπα συμφέρει και μας κάνουν και 2 π@@@@ς όση ώρα βλέπουμε την μπαλάρα που παίζει η Αααααααχεν με το Χάμπουργκερ...κανείς δε θυμάται με τι λεφτά κάνει τέτοια σκόντα ο ΟΤΕ και σε πλάτες ποιανού στήθηκε, με πόσα λεφτά δόθηκε στους Γερμαναράδες και τώρα μας πουλάνε μισή συνδρομητική σε 3/4 τιμής, συνοδευόμενο από πανάκριβο Ιντερνετ και σ@@@ουπηρεσίες...έχω διώξει καιρό το γερμανοκόνεξ από το σπίτι μου και δε σκοπεύω ποτέ να βάλω το γερμανοτετιβι σπίτι μου και επειδή δε με συμφέρουν, και επειδή δε βρίσκω αξία και επειδή δε θέλω να τα σκάω άλλο σε Γερμανούς...αρκετά μου έχουν φάει ήδη.

Αν θέλω να δω Ισπανικό/Γερμανικό/Ιταλικό (που μεγάλη καίλα είχα) θα πάω να το δω σε κανένα φίλο ή σε καμία καφετέρια και αν θέλω να δω ομάδα που με νοιάζει, θα πάω σε κανένα που έχει νόβα. Σε πρόγραμμα ταινιών (που το έχουμε Χ@#$*$%νο δε λέω κάτι γιατί είναι άααααλλη συζήτηση)

δεν οφελει να απαντησω!ο καθενας κανει οτι θελει τα λεφτα του ειτε τα δεινει τσαμπα ειτε οχι!!

Eπειδή το θέμα έχει βγεί οff topic στα τελευταία πόστς για να επιστρέψουμε να πώ ότι βλέποντας το πρόγραμμα μεταδόσεων και της προηγούμενης εβδομάδας και αυτής μεταδίδουν τα παιχνίδια του Σαββάτου στις 19:30 & Κυριακή στις 18:00. Αυτήν την βδομάδα έχουν και το παιχνίδι του Σαββάτου στις 14:45. Το μόνο καλό είναι πώς στις ώρες αυτές έχει ντέρμπι, κι απ'ότι φαίνεται τα παιχνίδια πού θα διεξάγονται αυτές τις ώρες θα μεταδίδονται φέτος..

Η εξήγηση αυτή προσωπικά δεν με καλύπτει. Από τη στιγμή πού υπάρχουν πλατφόρμες πού μεταδίδουν παιχνίδια στις 5 δεν το θεωρώ λογικό να υπάρχει απαγόρευση μόνο για τη Νόβα, επειδή κάποια ιδιοκτητρια pub κατέφυγε στο φθηνότερο πακέτο της Νοβα. Θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο πακέτο (πχ το Tring πού είναι πολύ πιο φθηνό κι από τη Νόβα) Όταν θέλεις να καταπολεμήσεις αυτού του είδους την πειρατεία το κάνεις συμπεριλαμβάνοντας όλες τις εταιρίες στις οποίες παρέχεις δικαιώματα προβολής του πρωταθλήματος. Προσωπικά μου φαίνεται πιο ορθό ο μέγιστος αριθμός 5 αγώνων μετάδοσης πού ανέφερε κάποιος φίλος σε προηγούμενο πόστ παρά αυτό.

Δίνουν δυνατότητα μετάδοσης μαξιμουμ 5 αγώνων. Από κει και πέρα κάθε πλατφόρμα αποφασίζει αν θα μεταδώσει 1, 2, 3, 4 η και τους 5 αγώνες πού είναι το "ταβάνι"..

εσεισ καθηστε να πληρωνεται τα 60νταρια για τις τιτανομαχιες πασ γιαννενα πλατανιας κ.α κι αφηστε εμας με τα 20σαρια να βλεπουπε το φτωχο θεαμα ισπανικου-ιταλικου -γερμανικου!!!!!!!!!+φορμουλα 1+μοτο gp+νβα!!!! και το τσαμπιονς λινγκ και το γιουποπα το δειχνουν και ξενα ελευθερα δορυφορικα και η ερτ και το αντ1 αντιστοιχα !!!!και αλλωστε ποιος μπορει να δει με προσοχη 8 ματσ ταυτοχρονα[την ιδια ωρα]οποτε το αποτελεσμα σας βγαζει να πληρωνετε 60 για ενα απο τα πιο φτωχα πρωταθληματα της ευρωπης που με το ζορι παρακολουθεις ενα απλο παιχνιδι [δεν λεω για ολυμπιακο, παναθηναικο,ατρομητο ,παοκ]σας εχουν πιασει κοροιδο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου! Καθόμουν και χάζευα τα λεγόμενα όσων προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι "καλά κάνω και δίνω 60ευρώ για την σούπερ-λίγδα", και πραγματικά πολλές απαντήσεις φίλων εδώ μέσα ήταν για κλάματα... Δεν τους λυπάμαι, το κάνουν εν γνώσει τους! Αυτό όμως που επαναλαμβάνω γιατί στους περισσότερους αρέσει αν στέκουν σε ένα σχόλιο και να μην καταλαβαίνουν ΟΛΗ την αναφορά μου, είναι ότι αν πρέπει να δίνω 60αρια για την κυρά-νόβα για να μου λέει "sorry mister, αλλά τα 6 ή 7 παιχνίδια που σου έδειχνα από το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΞΕΝΟ πρωτάθλημά μου στα κάνω 2, και ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ασχέτως αν εγώ αφαίρεσα 30% από τα δικαιώματα των ομάδων με την ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ της ανυπαρξίας και μη σοβαρόιτητας του αθλήματος" τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα! Ποια είναι η λύση? Μερικές κοπάνες από την νόβα να γίνουν, να χάσει ένα ποσοστό συνδρομητών, και ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ότι πρέπει στον Έλληνα να δείξουν κατανόηση στις τιμές τους..... Είναι τρελλή ξεφτίλα ο Γάλλος καιο Γερμανός να πουλάνε στην χώρα τους πιο φτηνά το ίδιο προϊόν από ότι σε εμένα εδώ. Και αυτό ισχύει για lidl, carrefour, vodafone και πολλούς ξένους "φίλους" μας.... Δηλαδή αν χάνει η νόβα κάθε μήνα μερικές χιλιάδες σίγουρους 60ευρωπελάτες της λες να μην τη νοιάξει? Κλείνοντας είτε έχει ο οτε ή η νόβα ή το αλτζαζίρα την σούπερ λίγδα, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Και αν κάποιοι δεν μπορούν να ζουν χωρίς αυτή την...λίγδα τότε ΕΤ3 κάθε κυριακή για την δόση τους! Απλά πράγματα!!! Αλλά όχι να επειμένετε επειδή έχετε δεσμευτεί ότι αξίζει τα λεφτά της η κυρά νόβα! Αυτό σας υποτιμάει κατά την γνώμη μου....

Η εξήγηση αυτή προσωπικά δεν με καλύπτει. Από τη στιγμή πού υπάρχουν πλατφόρμες πού μεταδίδουν παιχνίδια στις 5 δεν το θεωρώ λογικό να υπάρχει απαγόρευση μόνο για τη Νόβα, επειδή κάποια ιδιοκτητρια pub κατέφυγε στο φθηνότερο πακέτο της Νοβα. Θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο πακέτο (πχ το Tring πού είναι πολύ πιο φθηνό κι από τη Νόβα) Όταν θέλεις να καταπολεμήσεις αυτού του είδους την πειρατεία το κάνεις συμπεριλαμβάνοντας όλες τις εταιρίες στις οποίες παρέχεις δικαιώματα προβολής του πρωταθλήματος. Προσωπικά μου φαίνεται πιο ορθό ο μέγιστος αριθμός 5 αγώνων μετάδοσης πού ανέφερε κάποιος φίλος σε προηγούμενο πόστ παρά αυτό.

Δίνουν δυνατότητα μετάδοσης μαξιμουμ 5 αγώνων. Από κει και πέρα κάθε πλατφόρμα αποφασίζει αν θα μεταδώσει 1, 2, 3, 4 η και τους 5 αγώνες πού είναι το "ταβάνι"..

Να ρωτήσω το αντίθετο αν μου επιτρέπεις. Δηλαδή αν ανοίξω μία παμπ κάπου στον κόσμο και δείχχνω το ελληνικό πρωτάθλημα, θα κινδυνεύουν όλοι οι συνδρομητές αν γίνω βούκινο όπως η εγγλέζα να απαγορευτεί να μεταδίδεται μετά μέσω νόβας το ελληνικό πρωτάθλημα? Καλό ε! Αντίστοιχα αν κάποια μπυραρία στην Γερμανία αγοράσει ένα πακέτο του ΟΤΕ και τους δείχνει από εκεί την μπουντεσλίγκα, θα κινδυνεύει ο οτε να χάσει την συμφωνία του? Μάλλον όχι δεν νομίζεις? Άρα όπως λες εσύ αυτή η εξηγηση δεν καλύπτει κανέναν συνδρομητή της και ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ όχι να διαβάζουμε τι έγραψε ο satleo, o digital-tv, τo tvinfo κλπ. Γιατί δεν βγαίνουν ευθέως οι μάγκες να πούνε δυο λέξεις? Μήπως φοβούνται το κράξιμο και τους φτάιει μία....παμπ? Τότε μιλάμε για μαγαζί της πλακας είναι η νόβα αν δέχεται τέτοιες φοβίες και κάνει πίσω..... Εκτός αν πάλι κάνει το "καλό παιδί" στα μάτια των άγγλων για να ξαναπάρει τα δικαιώματά του, και αυτό παίζει!!!

οι νοβα στο θεμα με την παμπ λεει αηδιες ειναι ξεκαθαρο για να δικαιολογηθει.εγω εχω tring βλεπω το αγγλικο πρωταθλημα πολυ φτηνα με 200 ευρω τον χρονο και εχω live τεσσερα παιχνιδια εκτος των 5-00 και στις 7-00 το απογευμα του σαββατου και τα υπολοιπα μαγνητοσκοπημενα.οι αγγλοι στις παμπ δεν μπορουσαν να βαλουν tring με τιμες που ειναι τσαμπα για αυτους ,αλλα και αλλους ευκολους παροχους που δινουν καρτες σκετες σχετικα φτηνα, παρα βαζουν νοβα για να πληρωνουν 60 ευρω.η νοβα ισως και εποιδη φετος ειναι οι τελευτεα χρονια οπως φαινετε που θα εχει το αγγλικο πρωταθλημα, ειπε να γλυτωσει οτι μπορει απο το συμβολαιο.ο οτε απο πληροφοριες που γνωριζω εχει μπει δυνατα στην διαδικασια να παρει το αγγλικο πρωταθλημα με πολυ μεγαλη προσφορα σε σχεση με την νοβα.και αυτο φανηκε και στο γαλλικο πρωταθλημα που το εδωσε διοτι δεν ηθελε να δωσει πολλα χρηματα και πηρε το πορτογαλικο και αυτο για ενα χρονο μονο και τσαμπα.για να μην αναφερθουμε και στο nba που πεταξε και αυτο γενικως φαινετε μια ταση της ετεριας να απεμπλακει απο τα αθλητικα και λογω οικονομικης καταστασης της ετεριας αλλα και αλλων παραγοντων οπως οτι οι αραβες ιδιοκτητες ψαχνουν να βρουν να την πουλησουν την ετερια.

Η κατάσταση με τις πληροφορίες πού έχει ο καθένας τις πηγές των οποίων δεν αποκαλύπτει όμως κανείς έχει αρχίσει και κουράζει..

Απάντηση: Re: NOVA και δικαιωματα Premier League 2010-2013

Εμένα μ'αρέσει που η Nova είναι η κλέφτρα και ο ΟΤΕ είναι ο λυτρωτής, σωτήρας, πάμφθηνος που δίνει τα πάντα τσάμπα συμφέρει και μας κάνουν και 2 π@@@@ς όση ώρα βλέπουμε την μπαλάρα που παίζει η Αααααααχεν με το Χάμπουργκερ...κανείς δε θυμάται με τι λεφτά κάνει τέτοια σκόντα ο ΟΤΕ και σε πλάτες ποιανού στήθηκε, με πόσα λεφτά δόθηκε στους Γερμαναράδες και τώρα μας πουλάνε μισή συνδρομητική σε 3/4 τιμής, συνοδευόμενο από πανάκριβο Ιντερνετ και σ@@@ουπηρεσίες...έχω διώξει καιρό το γερμανοκόνεξ από το σπίτι μου και δε σκοπεύω ποτέ να βάλω το γερμανοτετιβι σπίτι μου και επειδή δε με συμφέρουν, και επειδή δε βρίσκω αξία και επειδή δε θέλω να τα σκάω άλλο σε Γερμανούς...αρκετά μου έχουν φάει ήδη.

Αν θέλω να δω Ισπανικό/Γερμανικό/Ιταλικό (που μεγάλη καίλα είχα) θα πάω να το δω σε κανένα φίλο ή σε καμία καφετέρια και αν θέλω να δω ομάδα που με νοιάζει, θα πάω σε κανένα που έχει νόβα. Σε πρόγραμμα ταινιών (που το έχουμε Χ@#$*$%νο δε λέω κάτι γιατί είναι άααααλλη συζήτηση)

Πεστα μεγαλε πολυ σωστός!!!!!!!!!!!!!!

οι νοβα στο θεμα με την παμπ λεει αηδιες ειναι ξεκαθαρο για να δικαιολογηθει.εγω εχω tring βλεπω το αγγλικο πρωταθλημα πολυ φτηνα με 200 ευρω τον χρονο και εχω live τεσσερα παιχνιδια εκτος των 5-00 και στις 7-00 το απογευμα του σαββατου και τα υπολοιπα μαγνητοσκοπημενα.οι αγγλοι στις παμπ δεν μπορουσαν να βαλουν tring με τιμες που ειναι τσαμπα για αυτους ,αλλα και αλλους ευκολους παροχους που δινουν καρτες σκετες σχετικα φτηνα, παρα βαζουν νοβα για να πληρωνουν 60 ευρω.η νοβα ισως και εποιδη φετος ειναι οι τελευτεα χρονια οπως φαινετε που θα εχει το αγγλικο πρωταθλημα, ειπε να γλυτωσει οτι μπορει απο το συμβολαιο.ο οτε απο πληροφοριες που γνωριζω εχει μπει δυνατα στην διαδικασια να παρει το αγγλικο πρωταθλημα με πολυ μεγαλη προσφορα σε σχεση με την νοβα.και αυτο φανηκε και στο γαλλικο πρωταθλημα που το εδωσε διοτι δεν ηθελε να δωσει πολλα χρηματα και πηρε το πορτογαλικο και αυτο για ενα χρονο μονο και τσαμπα.για να μην αναφερθουμε και στο nba που πεταξε και αυτο γενικως φαινετε μια ταση της ετεριας να απεμπλακει απο τα αθλητικα και λογω οικονομικης καταστασης της ετεριας αλλα και αλλων παραγοντων οπως οτι οι αραβες ιδιοκτητες ψαχνουν να βρουν να την πουλησουν την ετερια.

Η ΑΜΚ γιατι εγινε τοτε αν θελουν να πουλησουν;