NOVA και δικαιώματα Premier League 2010-2013

Re: News

Λίβερπουλ - Αρσεναλ 2/9 δεν βλέπω..
Γιατι να δεις...?Αν παρεις τηλ τη νοβα να ρωτησεις γιατι ,θα σου πουνε φταιει η πρεμιερ λιγκ που δεν τους δινει ολους τους αγωνες για να πολεμησουνε την πειρατεια...προφανως το ιδιο ματς που θα το δειξουνε 20 καναλια σε ολη την ευρωπη δεν υπαρχει πειρατεια κ περιορισμοι εκει...
Για την ταμπακιερα(μικροτερο πακετο αγωνων -μικροτερα εξοδα) ουτε κουβεντα...οπως κανανε κ ολο το καλοκαιρι κ μας βαζανε να υπογραφουνε για ενα χρονο δεσμευση χωρις να πουνε τιποτα γι αυτο...

Απάντηση: News

δεν γινεται να μην εχει το Λίβερπουλ - Αρσεναλ ας μην δειξει τον αγωνα στης 6 και να δειξει το ντερμπι.

Μπορείτε να καταλάβετε ορισμένοι μαρκετιστες και του οτε και της νοβα ότι δεν μας νοιάζει τι δείχνει ο καθε σταθμός, μας νοιάζει τι δε δείχνει. Και προσωπικά, εγώ θεωρώ απάτη να μου εξασφαλίζει ένα κανάλι την πρεμιερ λιγκ και να μην μπορώ να δω σήμερα τη γιουναιτεντ και την επόμενη βδομάδα λιβερπουλ άρσεναλ. Ας δείχνει και Πλατανιά και γ'εθνική. Εγώ θέλω να μου δείχνει όλα τα σημαντικότερα παιχνίδια της πρεμιερ λιγκ ζωντανά, όπως κάνει και η ανταγωνιστική της.

Και να μη μου λέει φτηνές δικαιολογίες πως φταίει η παμπ στο λονδίνο. Υποτιμάει τους συνδρομητές της.

Απάντηση: News

συμφωνώ φίλε . είναι δυνατόν να χάνουμε παιχνιδαρες και να βλέπουμε ότι κάτσει . ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα .πολλα φάουλ της νοβας .

Όλα δείχνουν πώς φέτος θα μεταδίδεται ότι παιχνίδι έχει Σάββατο 14:45 & 19:30 και Κυριακή 18:00. Αν δεν έχει κάποιο παιχνίδι τις ώρες αυτές πολύ απλά θα δείξει λιγότερo από 3 παιχνίδια (όπως έγινε την πρώτη αγωνιστική πού δεν έδειξε του Σαββάτου στις 14:45) Οπότε δεν έχει να κάνει με το ποιό παιχνίδι θεωρούν σημαντικό η όχι, αλλά με το ότι αυτές τις ώρες έχουν συμφωνήσει να δείχνουν! Ευτυχώς πού σήμερα θα δούμε Νιουκάστλ - Τοτεναμ και Λίβερβουλ - Μάντσεστερ Σίτι αύριο..

Last edited:
Re: NOVA και δικαιωματα Premier League 2010-2013

Aν ισχύουν αυτά τα ωράρια, τότε 2 Σεπτεμβρίου ΔΕΝ δείχνει το Λίβερπουλ - Άρσεναλ και 23 Σεπτεμβρίου ΔΕΝ δείχνει το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!!! Πρέμιερ Λιγκ χωρίς Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.....να το δούμε και αυτό.....

22/9 δεν έχει αγώνα στις 19:30. Ας ελπίσουμε πώς θα δείξουν στις 15:30 στις 23/9 Λίβερπουλ - Γιουνάιτεντ.. Ποιός θα το λεγε πως θα ελπίζαμε να δούμε ένα τέτοιο παιχνίδι..

Re: Προσφορά NOVA

εδω να πουμε οτι δεν φταιει η ιδια,αλλα η εταιρια διαχειρισης της premierleague,που της εκοψε καποιους αγωνες,λογω του γνωστου θεματος της παμπ στην Αγγλια.
βεβαια δεν φταιμε και εμεις τιποτε,αλλα-απ`οτι φαινεται-δεν ευθυνεται ουτε η ιδια..

Πολύ σωστό. Και ο ΟΤΕ να το έπαιρνε το ίδιο πρόβλημα θα υπήρχε. Τώρα δεν είναι σίγουρο ότι θα χάσει το Αγγλικό η Νόβα εκτός εάν κάποιοι έχουν άλλη πληροφόρηση...

Πολύ πιθανό. Εικάζω πώς από Αγγλία μπορεί να έχουν δώσει διαφορα πακέτα. Ας πούμε premium πακέτο προβολής 5 αγώνων (ας θεωρήσουμε ακριβότερο αυτό το πακέτο) όπου η πλατφόρμα πού έχει πάρει τα δικαιώματα μπορεί να μεταδίδει ανεξαρτήτου ώρας 5 αγώνες επιλογής της. Το επόμενο πακέτο μπορεί να περιλαμβάνει 4 αγώνες όπου υπάρχει δυνατότητα μετάδοσης μόνο ενός αγώνα των 17:00 το Σάββατο κι από κει και πέρα να μην υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός. Αντίστοιχα μπορεί να υπάρχουν κι άλλα πακέτα. H Nova λογικά συμφώνησε μόνο για τις ώρες προβολής χωρίς να έχει δικαίωμα επιλογής αγώνα. Αυτό αν το βάλουμε σε σύγκριση με τα άλλα υποτιθέμενα πακέτα αυτομάτως καταδεικνύει ότι το πακέτο αυτό είναι το φθηνότερο.

Σε περίπτωση πού ισχύει κάτι τέτοιο ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Εφόσον τα δικαιώματα έχουν κλείσει από το 2010 μήπως η Premier League κάνει κάποια επιστροφή χρηματικού ποσού για αυτήν την σεζόν στις πλατφόρμες; Η μήπως όχι κι όλο αυτό ειναι ένα "παράθυρο" για ανανέωση δικαιωμάτων της επόμενης τριετίας με καλύτερους όρους για τις πλατφόρμες πού κατέχουν τα δικαιώματα της τριετίας 10-13;

Θα μου πείτε βέβαια, πώς μπορεί να βγάζουν μία αφέλεια οι υποθέσεις αυτές, αλλά από τη στιγμή πού δεν βγαίνει κάποιο επίσημο δελτίο τύπου από τη Nova, αλλά ούτε η Premier League έχει ανακοινώσει κάτι συγκεκριμένο μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε!

Kαι μία τελευταία απορία! Γνωρίζει κανείς πόσα ήταν τα μαξιμουμ παιχνίδια της Πρεμιερ Λιγκ πού μετέδωσαν οι ευρωπαϊκές πλατφόρμες για την 2η αγωνιστική;

Θα μου πείτε βέβαια, πώς μπορεί να βγάζουν μία αφέλεια οι υποθέσεις αυτές, αλλά από τη στιγμή πού δεν βγαίνει κάποιο επίσημο δελτίο τύπου από τη Nova, αλλά ούτε η Premier League έχει ανακοινώσει κάτι συγκεκριμένο μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε!

Και εγώ θα περίμενα μια ανακοίνωση από την Νόβα αλλά και το ράδιο αρβύλα δεν βοηθάει τους νέους συνδρομητές που τους ενδιαφέρει.

Απάντηση: NOVA και δικαιωματα Premier League 2010-2013

πάντως στο ιταλικό πακετο εχει το πακετο με τους 5 αγωνες 14:45 19:30 κ ενος ηωρα 5 το οποιο μεταδιδετε απο το skysupercalcio.δεν μεταδίδεται από το sky sport .και η αγώνες κυριακη ειναι 15:30 ,18:00 και την δεύτερα της 22:00 http://guidatv.sky.it/guidatv/ αρα η νοβα μπωρει να ζητησε μηρκοτερο πακετο για να μπορεσει να το ανενεωσει μετα αλλα ολα αυτα που λεμε ειναι μονο υποθεσεις ,το δε κυπριακο ltv εχει το ποιο μεγαλο πακετο με συνολικα 7 αγωνες και το καναλι ltv premier hd http://www.ltv.tv/ . το dubai sport hd εχει ολους τους αγωνες απο οτι διαβαζω εδω στο φορουμ.

Μήπως ο "περιορισμός" αφορά μόνο Ευρωπαϊκές πλατφόρμες; Γι'αυτό και το Dubai Sports τα δείχνει όλα λογικά..

Απάντηση: NOVA και δικαιωματα Premier League 2010-2013

πάντως πρέπει να βγει κάποια ανακοίνωση από την νοβα αφού η πρεμιερ λινγκ δεν βγάζει ετσι πρεπει να κανει η νοβα .φέτος το αγγλικό έχει ωραία ματσ μου αρεσει φετος ..με πολλά γκολ . πάρα από άλλες χρόνιες...!δεν ξερω αν συμφωνιτε μαζι μου ιδικα η πρεμιερα του αγγλικου την 1η αγωνιστηκη ,ηταν η καλυτερη.απο αλλα πρωταθληματα.....

Last edited:

Μήπως ο "περιορισμός" αφορά μόνο Ευρωπαϊκές πλατφόρμες; Γι'αυτό και το Dubai Sports τα δείχνει όλα λογικά..

Μια μικρή διόρθωση. Abu dhabi sports.

δεν ξέρω τι συμφωνία έχει κάνει φέτος η premier με τις πλατφόρμες αλλά το σίγουρο είναι ότι θα έχει να κάνει με τις λαθραίες αναπαραγωγές σήματος και την προσπάθεια περιορισμού τους. Πάντως τα prime time παιχνίδια θα τα έχει.

δεν ξέρω τι συμφωνία έχει κάνει φέτος η premier με τις πλατφόρμες αλλά το σίγουρο είναι ότι θα έχει να κάνει με τις λαθραίες αναπαραγωγές σήματος και την προσπάθεια περιορισμού τους. Πάντως τα prime time παιχνίδια θα τα έχει.

Μου κανει εντυπωση πως μερικοι δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα. Διαβασα τα posts του και διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει ημερα που να μην καταφερεσαι εναντιων των αντιπαλων σου.

Το γεγονος οτι γραφεις και ανορθογροφα πιστευεις οτι δεν θα προδωσει τον κρυφο σκοπο αλλα και την ταυτοτητα που εχεις ?

Κατι που μου ηρθε τωρα, αφου τα hd δεν μειραζονται... ας δειχνει εκει τα επιπλεον παιχνιδια του αγγλικου!!!

πάντως πρέπει να βγει κάποια ανακοίνωση από την νοβα αφού η πρεμιερ λινγκ δεν βγάζει ετσι πρεπει να κανει η νοβα .φέτος το αγγλικό έχει ωραία ματσ μου αρεσει φετος ..με πολλά γκολ . πάρα από άλλες χρόνιες...!δεν ξερω αν συμφωνιτε μαζι μου ιδικα η πρεμιερα του αγγλικου την 1η αγωνιστηκη ,ηταν η καλυτερη.απο αλλα πρωταθληματα.....

Μπορεί να έχει μειωθεί το πρόγραμμα αλλά δεν νομίζω ότι θα κόψουν τα ωραία ματς. Τα περισσότερα ντέρμπι θα τα δείξει πιστεύω.