NOVA και δικαιώματα Premier League 2010-2013

Re: News

Κατι που μου ηρθε τωρα, αφου τα hd δεν μειραζονται... ας δειχνει εκει τα επιπλεον παιχνιδια του αγγλικου!!!

H Priemier leangue δεν αφήνει την προβολή ζωντανών ματς στην Νόβα για λόγους πειρατείας.Μακάρι να γινόταν.Τουλάχιστον έχει προσθέσει ματς στην SL.

Re: NOVA και δικαιωματα Premier League 2010-2013

Γνωστός κόβει άμεσα τη νοβα λόγω αυτού που έγινε με τα αγγλικά δικαιώματα.
Κάποιοι δεν ενέχονται την κοροϊδία.

H Priemier leangue δεν αφήνει την προβολή ζωντανών ματς στην Νόβα για λόγους πειρατείας.Μακάρι να γινόταν.Τουλάχιστον έχει προσθέσει ματς στην SL.

Αυτό είναι μια πολύ ωραία δικαιολογία.....

Αυτό είναι μια πολύ ωραία δικαιολογία.....

Για την ακρίβεια δεν είναι καν ωραία. Το Sky Italia που δείχνει 5 αγώνες επίσης πειρατεύεται. Το ίδιο και άλλα πακέτα.

Απάντηση: Re: NOVA και δικαιωματα Premier League 2010-2013

Μπορεί να έχει μειωθεί το πρόγραμμα αλλά δεν νομίζω ότι θα κόψουν τα ωραία ματς. Τα περισσότερα ντέρμπι θα τα δείξει πιστεύω.

Οπως εδειξε το Εβερτον-Μαντσεστερ τις προαλλες;

αμα έκοψε τα παιχνίδια η premier γιατί κοροιδεύει η nova?

Θα μπορουσε να εδειχνε τα παιχνιδια τις premier league μεσω του novasports.gr οπως κανει μετα τα ελληνικα.

αμα έκοψε τα παιχνίδια η premier γιατί κοροιδεύει η nova?

Επιμένετε ορισμένοι στην ίδια πιπίλα. Η premier δεν έκοψε κανένα παιχνίδι. Δείτε άλλα πακέτα πόσους αγώνες δείχνουν και πόσους δείχνει η Nova.

ποιο ειναι το email της νοβα για να στειλω και εγω τα παραπονα μου( οπως πρεπει να κανουμε ολοι) στο επισημο της φορτηνετ δεν μπορω να το στειλω ολα τα υποχρεωτικα πεδια που γραφει τα γραφω ,τον κοδικο σωστα και δεν το στελνει γραφει( απαιτουνται σχολια ελληνικους λατινικους αριθμοι σημεια στιξης )

ποιο ειναι το email της νοβα για να στειλω και εγω τα παραπονα μου( οπως πρεπει να κανουμε ολοι) στο επισημο της φορτηνετ δεν μπορω να το στειλω ολα τα υποχρεωτικα πεδια που γραφει τα γραφω ,τον κοδικο σωστα και δεν το στελνει γραφει( απαιτουνται σχολια ελληνικους λατινικους αριθμοι σημεια στιξης )
[email protected]

Την Κυριακη ΔΕΝ θα δειξει παλι τον αγωνα στις 15:30 Liverpool-Arsenal !!!

Θα δειξει ομως το Saouthampton-MU στις 18:00.

Την Κυριακη ΔΕΝ θα δειξει παλι τον αγωνα στις 15:30 Liverpool-Arsenal !!!

Θα δειξει ομως το Saouthampton-MU στις 18:00.

Και δεν ντρέπονται και το διαφημίζουν μάλιστα!
Νομίζω είναι θέμα ωρών, ελπίζω μπας και αλλάξει κάτι στην πορεία της σεζόν...

Εγω ζήτησα διακόπη λόγο αγωνων που δεν δείχνουν και προγραματιστηκε για 1 του μηνα.το συμβολαιο μου εληγε κανονικα 3/2013
Τους ειπα στο τηλεφωνο οτι δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η αιδια περι αγωνων και premier league.
Ευχαριστουμε καλη σας μερα ο υπαλληλος στο τελος και τερμα.μενω μονο με τον οτε και βαζω πλωρη για al jazeera.

Εγω ζήτησα διακόπη λόγο αγωνων που δεν δείχνουν και προγραματιστηκε για 1 του μηνα.το συμβολαιο μου εληγε κανονικα 3/2013
Τους ειπα στο τηλεφωνο οτι δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η αιδια περι αγωνων και premier league.
Ευχαριστουμε καλη σας μερα ο υπαλληλος στο τελος και τερμα.μενω μονο με τον οτε και βαζω πλωρη για al jazeera.
θα πληρωσεις προστιμο;

δειχνει premier league το al jazeera?

θα πληρωσεις προστιμο;

Λογικά αυτοι θα μου στείλουν το 80αρι πρόστιμο το θεμα ειναι οτι θα τα πάρουν; :P απλος θα το,αφησω και οταν καποια αλλη στιγμή ξανα συνδεθώ τότε θα το πληρώσω.

δειχνει premier league το al jazeera?

Μιλάω για τα al jazeera sports απο hotbird-nilesat που εκπεμπουν και κανεις την δουλειά σου με 150 το χρόνο.

Last edited:
Λογικά αυτοι θα μου στείλουν το 80αρι πρόστιμο το θεμα ειναι οτι θα τα πάρουν; :P απλος θα το,αφησω και οταν καποια αλλη στιγμή ξανα συνδεθώ τότε θα το πληρώσω.

Μιλάω για τα al jazeera sports απο hotbird-nilesat που εκπεμπουν και κανεις την δουλειά σου με 150 το χρόνο.

ναι αυτο εννοω αλλα ειχα την αισθηση οτι δεν δειχνει premier league...αν την δειχνει στειλε μου ενα λινκ σε παρακαλω!!ευχαριστω!