NOVA και δικαιώματα Premier League 2010-2013

Γιατί του στέλνεις το πρόγραμμα να ψάξει τί;;;
τα Αl Jazeera ΔΕΝ έχουν αγγλικό.

Γιατί του στέλνεις το πρόγραμμα να ψάξει τί;;;
τα Αl Jazeera ΔΕΝ έχουν αγγλικό.

Εχεις δίκιο εγω τα μπέρδεψα.ενοούσα τα Adu Dhabi sports από τον badr 26 ανατολικά και νομίζω ο δέκτης με καρτα + 1 χρόνο συνδρομη έχει 300 η 400 .

Last edited:
Απάντηση: Re: NOVA και δικαιώματα Premier League 2010-2013

Θα δείξει και newscastle-astonvilla σύμφωνα με το προγραμμα http://www.forthnetgroup.gr/iServices.aspx?a_id=793

πως και θα δείξει 4 αγώνες αυτήν την αγωνιστική? μήπως επανήλθαν κανονικά η μεταδόσεις....?
ναι αυτο εννοω αλλα ειχα την αισθηση οτι δεν δειχνει premier league...αν την δειχνει στειλε μου ενα λινκ σε παρακαλω!!ευχαριστω!

το aljazeer εκανε προτασει για να εξασφιλισει μερως τον δικαιωματον του αγγλικου 2012-2013 και η αγγλοι την απεριψαν την προτασεις ισος το εξασφαλισει την σεζον 2013-2016

Edit: Θερμή παράκληση, πριν τη δημοσίευση των μηνυμάτων σου, κάνε έναν ορθογραφικό έλεγχο. Αν ήταν ένα - δυο λάθη, δε θα το ανέφερα καν.
Φιλικά, Σεραφείμ

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: NOVA και δικαιώματα Premier League 2010-2013

πως και θα δείξει 4 αγώνες αυτήν την αγωνιστική? μήπως επανήλθαν κανονικά η μεταδόσεις....?
Μπα, αν ήταν έτσι θα έδειχνε το Λίβερπουλ - Αρσεναλ. Απλά έχει 2 αγώνες στις 18:00, οπότε εφόσον είναι στην ώρα πού εχουν συμφωνήσει τους δείχνουν και τους 2. Μάλλον μία εξαίρεση είναι..

Υ.Γ. Κι αν βάλεις και τον αγώνα της Τσέλσι με τη Ρέντινγκ είναι 5 οι συνολικοί αγώνες πού μεταδίδουν για την 3η αγωνιστική. Ο αγώνας αυτός έγινε μεσοβδομαδα όμως, οπότε λογικά θα υπάρχουν άλλοι όροι για τις μεσοβδομαδίαιες μεταδόσεις.

Last edited:
Το δείχνουν όλα τα πακέτα της Ευρώπης εκτός από τη Nova. Μέχρι και το Tring το δείχνει. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ.

Μολις πηρα τηλεφωνο να ρωτησω για διακοπη κλπ...Μου λεει ο λογος?Ο λογος ειναι οτι η νοβα εχει χασει τοσα πρωταθληματα και η τιμη ειναι η ιδια...το καλοκαιρι διαφημιζε το Αγγλικο και δεν δειχνει τπτ (με σταματαει και μου λεει το κλασικο οτι φταινε οι Αγγλοι και θα δίνουν στην ελλαδα μονο 3 αγώνες).Οταν του ειπα οτι τον αγωνα τον δειχνουν ολοι εκτος απο εσας μου λεει σας καταλαβαινω αλλα δεν φταιμε εμείς και η νοβα θα ηθελε να το δειχνει ολοκληρο και τα λοιπα...Μετα μου λεει εχουμε το champions league και το europa...Του λεω αυτα τα βλεπω και ελευθερα στον δορυφορο...ετσι κι αλλιως την ελληνικη ομαδα στο europa την εχει ο ant1 και μιλαμε τωρα για 3 αγωνες του ολυμπιακου στο cl που λογικα δεν θα τους δειχνει το al jazzerra?Ευρωλιγκα επισης δεν εχει το aljazzerra? δεν υπαρχει ελευθερα και τετοια?Τεσπα προσπαθουσε να μου πει οτι εμεις εχουμε τις καλυτερες ομαδες και τέτοια (γιατι του ειπα οτι σκεφτομαστε για ΟΤΕ) Η τελικη του προταση ειναι με 5 euro επιπλεον το μηνα να εχω και τα σινεμά (Μεχρι τον Δεκεμβριο)...(τωρα εχουμε double play economy + sports pack 53.9)...Εντωμεταξυ ειμαστε συνδρομητεσ 8 χρονια...100 ευρω ειναι η αποσυνδεση μου ειπε...(Καλυτερη προσφορα να μην περιμενω ε?_

Ναι, φταίνε οι Άγγλοι γιατί μισούν τη Nova. Πλάκα μας κάνουν, πόσο καιρό θα πουλάνε αυτό το παραμύθι; Πρέπει να κάνουμε μία επίσημη ερώτηση στην Premier League.

οτι ο κοσμος εχει "εξαγριωθεί" εχει...ο τυπος που μιλησα μου ειπε οτι εχει μιλησει ο ιδιος με τουλαχιστον 20 ατομα σήμερα για τον λογο αυτο...

επισημη ερωτηση στην πρεμιερ ειναι το καλυτερο αλλα πως?

Θεωρω τραγικο που βλεπω την Λιβερπουλ απο streaming...

Φαγαμε άλλη μια ηττα και αυτο το Σ/Κ
προτιμω να βλεπω το ντερμπυ του Σ/Κ παρα τα υπολοιπα ελαφροαγγλικα
2η βδομαδα δεν βλεπω ντερμπυ με την Λιβερπουλ γμτ
Γι αυτην την προσφορα με πηραν τηλεφωνο χθες και την ενεργοποιησα (εχω sportpack), καλο ειναι με 5 ευρω επιπλεον το μηνα να βλεπουμε κανα εργακι αν τυχει

Last edited:
Ναι, φταίνε οι Άγγλοι γιατί μισούν τη Nova. Πλάκα μας κάνουν, πόσο καιρό θα πουλάνε αυτό το παραμύθι; Πρέπει να κάνουμε μία επίσημη ερώτηση στην Premier League.

κανε το ερώτημα σου εδώ στο site της premier league δεν πιστεύω ομως να σου απαντήσουν αλλα δεν εχεις να χασεις και τιποτα,

εδώ είναι το site. http://www.premierleague.com/en-gb/contact-us.html

Last edited:
εχθες στον αγωνα της Αεκ με την Ξανθη,διαφημιζε συνεχεια οτι σημερα 15.30 εχει το παιχνιδι Λιβερπουλ-Αρσεναλ.
τι αλλαξε σημερα..?

Διακόπηκε και σε εμένα το σήμα απο εχθές όπως είχα ζητησει.θα με ξαναδούνε σίγουρα.και τερματίζω και αυριο και το τηλέφωνο που έχω forthnet.

Φανταζομαι λες για το καναλι aztv..το θεμα ειναι οτι αυτο ηταν σήμερα...θα ισχυει και για τα επομενα?μην αγοραζω τσαμπα δεκτες και τεχνικους για την ρυθμιση...