NOVA και δικαιώματα Premier League 2010-2013

Απάντηση: News

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γ. στις 23/9 και μετάδοση απ' τη Nova

Το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ και ένα απ' τα μεγαλύτερα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γ. θα γίνει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί απ' τη Nova.

Σε εκείνη την αγωνιστική, το Σάββατο 14.45 το συνδρομητικό θα δείξει το Σουόνσι-Έβερτον, ενώ δεν θα υπάρχει άλλη μετάδοση την συγκεκριμένη μέρα, καθώς όλα τα άλλα παιχνίδια αρχίζουν στις 17.00.

Την Κυριακή 23/9, όμως, πέρα απ' το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γ. θα διεξαχθεί και το Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σ., στις 18.00, το οποίο επίσης θα δείξει η Nova. Θα είναι τα τρία παιχνίδια που θα έχουν μετάδοση απ' το συνδρομητικό την εν λόγω αγωνιστική.

Τέλος, το Σάββατο 29/9, στις 14.45, θα γίνει το Άρσεναλ-Τσέλσι, επίσης με μετάδοση απ' τη Nova.

http://www.sport-fm.gr/

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γ. στις 23/9 και μετάδοση απ' τη Nova

Το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ και ένα απ' τα μεγαλύτερα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γ. θα γίνει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί απ' τη Nova.

Σε εκείνη την αγωνιστική, το Σάββατο 14.45 το συνδρομητικό θα δείξει το Σουόνσι-Έβερτον, ενώ δεν θα υπάρχει άλλη μετάδοση την συγκεκριμένη μέρα, καθώς όλα τα άλλα παιχνίδια αρχίζουν στις 17.00.

Την Κυριακή 23/9, όμως, πέρα απ' το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γ. θα διεξαχθεί και το Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σ., στις 18.00, το οποίο επίσης θα δείξει η Nova. Θα είναι τα τρία παιχνίδια που θα έχουν μετάδοση απ' το συνδρομητικό την εν λόγω αγωνιστική.

Τέλος, το Σάββατο 29/9, στις 14.45, θα γίνει το Άρσεναλ-Τσέλσι, επίσης με μετάδοση απ' τη Nova.

Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι τα μεγάλα ματς μεταδίδονται..

Οταν μολις πριν απο 5 μερες δεν ειδαμε το λιβερπουλ-αρσεναλ δεν μπορουμε να λεμε οτι βλεπουμε τα μεγαλα ματς...απλα εκατσε και το παινχιδι μεταδιδεται τις ωρες που εχει κλεισει η νοβα και θα το δουμε

Το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ είναι Κυριακή στις 15:30. Μέχρι στιγμής σε αυτήν την ώρα δεν έχουν μεταδόσει αγώνα!

Λέτε να διάβασαν αυτό πού έγραψα σε προηγούμενο πόστ μου και να ευαισθητοποιήθηκαν; :a0210:

Πάντως αν θέλει η Νόβα να δείξει ότι λαμβάνει υπόψην και σέβεται τα παράπονα των πελατών της θα μπορούσε έστω να κάνει μια εξαίρεση για το παιχνίδι Λίβερπουλ - Μάντσεστερ και γενικότερα όταν θα έχει ένα παιχνίδι το οποίο θα βλέπει όλη η Ευρώπη ας το αγοράσει μεμονωμένα, άσχετα με τις ζώνες προβολής πού έχει συμφωνήσει. (είναι σα να παίζει Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και να μην το δείξει..) Θα ήταν μία ωραία κίνηση κι έστω κι αργά θα διασκέδαζε κάπως τις εντυπώσεις.

απ' ότι διάβασα, εκείνο το σάββατο ΔΕΝ έχει αγώνα πρέμιερ στις 19:30, ώρα που η νόβα δείχνει το 2ο από τα 3 παιχνίδια του σ/κ... οπότε ίσως για αυτό να το δείξει...

Θα έχει πλάκα να μη δειχνει τιποτα και να την σκαπουλάρει ετσι λέγοντας πως δεν έχει δικαιώματα να δείχνει τα συγεκριμένα παιχνίδια.

Αυτό πραγματικά αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό.. Όχι μόνο για τη Nova, γιατί αυτήν την στιγμή κι άλλα πακέτα στην Ευρώπη δεν μεταδίδουν αγώνα στις 5 (πχ Sky Italia, Tring) Yποθέτω πώς θα επιλέξει η κάθε πλατφόρμα τον μέγιστο αριθμό παιχνιδιών πού θα μεταδίδει.

Ουσιαστικά όμως αυτό σημαίνει πώς σε κάθε αγωνιστική έναν αγώνα θα μπορούμε να παρακολουθούμε, είτε έχουμε Nova είτε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Το σύστημα θα είναι δηλαδή ίδιο με αυτό του Champions League, όπου όλοι οι αγώνες διεξάγονται την ίδια ώρα..

οταν θα γινονται ολα τα παιχνιδια στις 17:00 η νοβα τι θα δειχνει?

Παντως αν θυμαμαι καλα απο προηγουμενες χρονιες , αυτο συνεβαινε μονο την τελευταια αγωνιστικη , η τις δυο τελευταιες.

Έκοψα το αθλητικό πακέτο και από full pack πήγα στο Cinema με την προσφορά στα 49,90 μαζί με double play economy. H nova έχασε 21 ευρώ το μήνα, ή 250 ευρώ το χρόνο. Είναι ο μόνος τρόπος αντίδρασης στην κοροϊδία.

οταν θα γινονται ολα τα παιχνιδια στις 17:00 η νοβα τι θα δειχνει?

Οτι θα δείξει και το σαββάτο, δηλαδή τίποτα.

Παίζουν οι 3 πρώτες και η κάτοχος του chl και δεν θα δούμε τίποτα. Εύγε.

Ενταξει, τα χει μαγνητοσκόπηση στις 12 το βράδυ. Μη χ...

Καλησπέρα και από μένα,διαβάζω πολύ καιρό το forum αλλά αφορμή για να γραφτώ ήταν για να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που μου είπε μια υπάλληλος(είμαι πελάτης στο κατάστημα 5 χρόνια και λέμε καμια κουβέντα παραπάνω) της forthnet-nova όταν πήγα να πληρώσω το λογαριασμό.ηταν μια ενεργη συνδρομητης nova που πηρε τον αποκωδικοποιητη και τον πηγε αγγλια,τον εβαλε σε μια pub(η νοβα μου ειπε δεν βλεπει σε ποιο σπιτι τον εχεις βαλει εσυ) και εδειχνε κανονικα τα παιχνιδια premier league(οντας πιο φθηνο απο μια συνδρομη στο sky sports).παει λοιπον εντελως τυχαια ενας υπαλληλος forthnet στο μαγαζι και εκει που καθεται να πιει μια μπυρα βλεπει στην τηλεοραση novasports1 και ετσι δημιουργηθηκε το προβλημα,η νοβα κυνηγησε αυτην και μετα εμπλεξε σε δικαστηρι για την premier league.αυτα μου ειπε αυτα σας λεω δεν ξερω αν στεκουν ή αν μπορούν να διασταυρωθούν

Καλησπέρα και από μένα,διαβάζω πολύ καιρό το forum αλλά αφορμή για να γραφτώ ήταν για να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που μου είπε μια υπάλληλος(είμαι πελάτης στο κατάστημα 5 χρόνια και λέμε καμια κουβέντα παραπάνω) της forthnet-nova όταν πήγα να πληρώσω το λογαριασμό.ηταν μια ενεργη συνδρομητης nova που πηρε τον αποκωδικοποιητη και τον πηγε αγγλια,τον εβαλε σε μια pub(η νοβα μου ειπε δεν βλεπει σε ποιο σπιτι τον εχεις βαλει εσυ) και εδειχνε κανονικα τα παιχνιδια premier league(οντας πιο φθηνο απο μια συνδρομη στο sky sports).παει λοιπον εντελως τυχαια ενας υπαλληλος forthnet στο μαγαζι και εκει που καθεται να πιει μια μπυρα βλεπει στην τηλεοραση novasports1 και ετσι δημιουργηθηκε το προβλημα,η νοβα κυνηγησε αυτην και μετα εμπλεξε σε δικαστηρι για την premier league.αυτα μου ειπε αυτα σας λεω δεν ξερω αν στεκουν ή αν μπορούν να διασταυρωθούν

εχει γινει ντορος με το θεμα που αναφερεις.

http://www.satleo.gr/cdn/component/content/article/1-satleo/5221-premier-league--nova---

Αυτο με τον υπαλληλο της forthnet να πινει αμεριμνος την μπυρα του και ξαφνικα να βλεπει νοβα ειναι πραγματικα κορυφαιο

Αυτο με τον υπαλληλο της forthnet να πινει αμεριμνος την μπυρα του και ξαφνικα να βλεπει νοβα ειναι πραγματικα κορυφαιο
xaxaxaxaxa,εγω νομιζα οτι ελεγε ανεκδοτο στην αρχη.

Απάντηση: Re: NOVA και δικαιώματα Premier League 2010-2013

Τι άλλο θα ακούσουμε! Κάτι είχε ακούσει αυτή η υπάλληλος της Forthnet για το θέμα, αλλά πρόσθεσε "γαργαλιστικές" λεπτομέρειες!

Και όχι, δε βρέθηκε υπάλληλος της Nova στην συγκεκριμένη pub, το BSkyB τους κυνήγησε.

Ας σταματήσουν τα παραμύθια με την pub από τη Nova και να πουν την αλήθεια, ότι πλήρωσαν λιγότερα χρήματα.

Πολυ ωραιο απογευμα για τη νοβα..δεν δειχνει ουτε σιτυ,ουτε Γιουνατεντ ουτε τσελσι...Τα δειχνει ολη η ευρωπη και μονο για τη νοβα υπαρχει περιορισμος....Α ρε κοροιδια.....Κανε μας τη χαρη ρε Οτε..παρε του χρονου την πρεμιερ λιγκ(ολα τα ματς ετσι...οχι 3 την εβδομαδα) και να δεις ποσους συνδρομητες θα εχει η νοβα για το φοβερο ελληνικο πρωταθλημα...