Nova και κανάλια 16:9

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι.

Η απάντηση στο ερώτημά μου είναι πως η αλλαγή σε μετάδοση 16:9 γίνεται σταδιακά. Πρόσφατα έγινε η αλλαγή στο E! Entertainment και τους προσεχείς μήνες θα ακολουθήσουν και άλλα κανάλια, με πρώτα στη λίστα τα Discovery, Animal, Nat Geo Wild και National Geographic. Δε μου έδωσαν σαφές χρονοδιάγραμμα.

παντως τα fx και fοxlife και στον κονεξ τβ σε 4:3 ειναι, μηπως ετσι τους τα δινουν απο την fox?

τίγκα ντοκυμαντερ και σειρές.
αφου θα μπει και ο οτε τώρα στο κολπο, σιγουρα θα δουμε ποιο ποιοτικές υπηρεσίες/καναλια και απο τους δύο.

Οχι και τιγκα στα καναλια, ας μην λεμε οτι θελουμε τωρα.

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα το μεσημέρι.

Η απάντηση στο ερώτημά μου είναι πως η αλλαγή σε μετάδοση 16:9 γίνεται σταδιακά. Πρόσφατα έγινε η αλλαγή στο E! Entertainment και τους προσεχείς μήνες θα ακολουθήσουν και άλλα κανάλια, με πρώτα στη λίστα τα Discovery, Animal, Nat Geo Wild και National Geographic. Δε μου έδωσαν σαφές χρονοδιάγραμμα.

Ναι καλα, μεγαλο αγωνα κανουν για να μας προσφερουν ποιοτικες υπηρεσιες.
Ειδικα αυτο το E! Entertainment δεν βλεπεται αν δεν ειναι 16:9 τι να σου πω.
(και καλο ρωτημα, υπαρχει αυτο το καναλι ?)

παντως τα fx και fοxlife και στον κονεξ τβ σε 4:3 ειναι, μηπως ετσι τους τα δινουν απο την fox?

Ο, να μην πω, που τα εκμεταλευεται αυτα τα καναλια εδω στην ελλαδα ειναι υπευθυνος για την αθλια εικονα τους και οχι το FOX, ποιος ειναι αυτος ? (για προσεξτε και ποιος μεταφραζει για να καταλαβετε. Ελεος πλεον !!!)

Απάντηση: Re: Nova και κανάλια 16:9

καλά σε αυτή τη διαδικασία δεν μπαίνω λόγω χρόνου και βαρεμάρας.
μια χαρά ειναι τα καναλια της nova, τίγκα ντοκυμαντερ και σειρές.
αφου θα μπει και ο οτε τώρα στο κολπο, σιγουρα θα δουμε ποιο ποιοτικές υπηρεσίες/καναλια και απο τους δύο.

Φίλε να είσαι καλά που με έκανες και χαμογέλασα με το "ΤΙΓΚΑ" της Νόβα...
Πληρώνεις αδρά, για να παρακολουθείς την δωρεάν "διαφημιστική" έκδοση (από Ρουμανία?) του NG και Discovery (δεν σου κάνει εντύπωση που το μισό πρόγραμμα στο Discovery, προωθεί το ίδιο το κανάλι και την HD έκδοση;). Τα ίδια ντοκυμαντέρ δείχνουν το ΣΚΑΪ και ένα σωρό άλλα ελεύθερα κανάλια... Επίσης τα βλέπεις και δωρεάν On demand σε ιστοσελίδες στο ίντερνετ αν τα ψάξεις.
Γι αυτό και το μόνο κανάλι της προκοπής που έχουν, το History Channel το δίνουν μόνο στο ακριβό πακέτο...
Από εμένα έπεσε κόψιμο μετά τον 1 χρόνο "δωρεάν προσφοράς γνωριμίας" του βασικού πακέτου + Forthnet.
Και από πριν λίγες μέρες που αχρήστεψαν την ελεύθερη παμπάλαια κάρτα, στο άλλο σπίτι της οικογένειας, μέσω του surf lock, έγινε και διακοπή δεύτερης συνδρομής...

Κρίμα να δηλώνετε "ικανοποιημένοι" πληρώνοντας κάτι τόσο κακό τεχνικά και εμπορικά, τόσο ακριβά... Έτσι τους δίνετε πάτημα να το πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.
Κάντε μια ομαδική κίνηση, έστω 1 μήνας διακοπή με αιτιολόγηση, να δούμε αν θα εισακουστεί ή όχι... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

για αγγλικό πρωτάθλημα μάλλον μιλάτε γιατι το ελληνικό ...αστα να πάει . σε πέρνει ο ύπνος

Η (μεγάλη) πλειοψηφία των συνδρομητών το έχει για το ελληνικό πρωτάθλημα (από τότε που άρχισε να λειτουργεί το αναλογικό filmnet).

Να αναστησω λιγο το θεμα και να ρωτησω.Πλεον τα καναλια ντοκυμαντερ ειναι 16,9 ή 4,3 ? To scart μπορει να βγαλει 16,9?(ρωταω γιατι εχω μια 32 sony στο εξοχικο που θα συνδεσω φετος εκει τον δεκτη)

το scart βγαζει 16:9

τα περισσοτερα ειναι πλεον. σιγουρα δεν ειναι το discovery και το animal

Το Discovery, το Animal Planet και καποια απο τα ειδησεογραφικα ειναι ακομα ετσι. Ειναι αληθεια τοσο δυσκολο να διορθωθει;

Το travel γύρισε αυτήν την εβδομάδα, επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια. Το πρόγραμμά του, βέβαια, καμία σχέση με το παλιό καλό του, αναλώνεται πια σε αγορές σπιτιών και σε καντίνες. Όσο για τα Discovery-Animal, νομίζω ότι ευθύνονται αυτοί που ελέγχουν τις τοπικές εκδόσεις τους, αν δεν κάνω λάθος είναι εκδόσεις ανατολικής Ευρώπης. Αυτός ίσως είναι ο λόγος που εκπέμπουν ακόμα με μπάρες πάνω κάτω(!!!).

Ξερετε πως μπορουμε να βρισκουμε σε τι εκμπεμπει το καθε καναλι(δορυφορικο κυριως)? Μπηκα lygsat αλλα δεν εχει καποια τετοια πληροφορια. Κανω καποιες εγραφες απο nova (για προσωπική χρηση) μεσω scart και δεν εχω καταλαβει αν πρεπει να βαλω 16:9 ή 4:3 στην καρτα συλληψης.

Επισης τι fps και τι αναλυση?

Ευχαριστω!